• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDLICKAO čem se vám naposledy zdálo?
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Do prezidentských voleb se přidal nový kandidát, a aby dohnal náskok, začal používat animalismus, voodoo a na strom u svého domu si rozvěsil lidské oběti. Policie začala jeho dům obléhat pomocí katapultů a mnichů. Prezidentský kandidát nasadil vlastní mnichy, kteři ty policejní začali konvertovat. Po půl hodině šéf zásahu frustrovaně prohlásil: "Ten šmejd nám už sebral čtyři mnichy! Pošlete tam těžkou pěchotu!"
    Volební boj je peklo.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    že mám plnovous:D
    KLX
    KLX --- ---
    dnes se mi zdálo o tom, že se naše rodina (nutno podotknout leta nefungující) sešla a konečně po letech si vše vyříkala z očí do očí..byla to celkem slušná, místy vulgární, slovní přestřelka výčitků a nesouhlasu s osobou druhou a skončilo to tak, že jedinej plnej talíř na stole vzal do rukou můj otec a vší silou mi ho chrstnul do obličeje a v tom jsem se probudil
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Byl jsem v alternativním světě, který se podobal blíže nespecifikované italské oblasti. Bylo mi asi patnáct, otec nedávno zemřel a matka zdědilat povinnost platit peníze někomu v "kostele". Nevěděl jsem proč se to tak děje, bylo to prostě součástí mého života a byl v tom nějaký vyšší smysl a všichni na sebe byli slušní kvůli tomu. Jednou jsem dostal za povinnost odnést ty peníze sám. Ten den jsem měl na práci všechno možné, jen ne doručit peníze a tak jsem s nimi dost meškal. Tak nějak jsem se dotrajdal skrz křivolaké uličky na náměstíčko a vidím, že kousek ode mě vyšli tři muži v saku z Casina, v rukou nápadně veliké, zlato-zeleno-béžové UZI. Vypadaly spíš jako špatné hračky. Dělal jsem, že je nevidím a klopil zrak a napůl se falešně uklidňoval, že to přece *jsou* hračky. Něco ale tak či tak nesedělo. Nenápadně to viselo ve vzduchu a bylo to ostré.

    Muži šli k veliké drahé a dlouhé limuzíně. Dva nasedli dovnitř a třetí, ten s doutníkem a úsměv gangstera co si hraje na gentlemena, položil loket na střechu auta. V pěsti držel pistoli. Tentokrát už zjevně opravdovou. Podíval jsem se ke Casinu, svítilo se tam a znělo z něho ticho. Takové ticho co je víc prázdné než obvykle. O to "něco" ve vzduchu se šlo už skoro pořezat. Muž s doutníkem a pistolí řekl nahlas a pomalu: "Nikdo nebude křičet." a podíval se významně mým směrem. Něco ve mně se hrozně moc dralo ven navzdory instinktu blikajícímu všemi varovnými světly. Zakřičel jsem: "Pozoooor!" rychleji než jsem si uvědomil, co se děje a dal se na útěk. Muž s pistolí vystřelil a zařval: "Chyťte toho hajzla!" Tak jsem začal házet parakotouly a hned z nich zase vyskakovat a měnit směr běhu a říkal jsem si, že mi to snad pomůže. Vzhledem k tomu, že mě dobrých pár sekund nikdo netrefil, tak asi ano. "Zastřelte toho atleta, už někdo!" křičel napůl pobaveně napůl naštvaně gangster.

    Jedna ze střel mě nakonec dostala. Nejspíš někde kolem ramene nebo boku, ale nebyl jsem si jistý. Vůbec to nebolelo, jenom jsem viděl krev a snažil se metelit, co mi nohy dovolily. Bral jsem to nejdřív ulicí dolů a pak, když jsem slyšel auto, tak přes plot a přes pozemek a kolem nějakých keřů či co a tam jak ve filmu jsem málem narazil do zděšeného kolemjdoucího co jenom koukal, co se děje.

    Honička skončila na jakémsi hřišti, kde na mě vyskočil tamní hlídač s brokovnicí a donutil mě zastavit.

    Sen se nějak divně střihnul nebo si nepamatuji, každopádně dál to pokračovalo v jakémsi sirotčinci / kostele, kam jsem měl přinést ty peníze právě. A kde jsem měl být v bezpečí. Strýček se o mě vždycky postaral a dal mi najíst. Ani nevím proč jsem odpočítal 900 a dal mu je a on si je vzal a říká dobrý, 900 jako vždycky. A já na to: "Ale vždycky to bylo 800." Divně se na mě podíval a po chvilce z balíčku bankovek odlepil zkušeným grifem stovku a dal mi ji zpátky a říká: "Jo máš pravdu, vždycky to bylo 800, přiznávám." A dál se tím divným pohledem díval na bankovky a začal se usmívat ošklivě vědoucím způsobem. V tu chvíli mi došlo, jak to vlastně v městě funguje a že jsou všichni jedna prohnilá pakáž a matka platí "strýčkovi" nějakou formu výpalného.

    V tu chvíli dorazil Donovan. Místní crime lord. A kousek za ním muž s doutníkem. Ačkoliv v sirotčinci jsem měl být v bezpečí a ukrytý, šli hned za mnou. Bylo mi jasné, kdo mě udal.

    Pak už si to pamatuju jenom matně, ale Donovan říkal něco ve smyslu, že schopným tělem by se nemělo mrhat. A že mě otestujou.

    Dali mě do obrovité klece, kde na druhém konci byla nějaká velká kočka (leopard či puma či něco) a nahoře v rohu velká opice cca velikosti většího šimpanze. Sen končil, když jsem vylezl nahoru v kleci a dal pěstí šimpanzovi, který mě chtěl chytit a kopnul ho mezi nohy. Spadnul samozřejmě na zem a víc už si nepamatuji.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    1. sen Zdálo se mi o tom, že mi navrhnuli interview se zvláštním umělcem, ale musel jsem ho najít a musel jsem ze dne na den odcestovat do UK, kde bydlel, ačkoliv jsem šel za tři dny do práce. Výlohy štědře dopředu placeny a letenka taky.

    asi na hodinu jsem se probudil a pak zase usnul

    2. sen Jdu pozdě do práce, uplně jiná doba a čas a svět a potkám nějakého právníka, cizího člověka kouřícího před domem, a ten se mě ptá, jak dopadlo to interview a že budem muset s právníky připravit dohru. Pak mě ještě přepadli tři 15 letý kluci s nožem, za bílýho dne u eskalátorů. Jednoho jsem napůl zneškodnil a dva mi ujeli na mojí kytaře, ze který se stal samopojízdný skate.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    S známými jsem se byl podívat na našem starém tábořišti, kde teď byl jakýsi permanentní tábor pro mládež. Když jsem tam byl, uvolnil se mi obvaz z obličeje a s ním šel dolů velký kus kůže. Začal jsem hledat ošetřovnu, řekli mi, že je v opuštěném vojenském komplexu, který je pod tábořištěm. Zbytek snu jsem strávil tím, že jsem prolézal úzké chodby na staré podzemní vojenské základně a hledal nějaký obvaz, abych tou ránou na obličeji neděsil lidi.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Na poslední chvíli jsme si s tátou uvědomili, že má máma svátek, tak jsem rychle jel něco koupit. Když jsem dorazil do cukrárny, kde jsem jí chtěl koupit bonboniéru, už tam s tátou seděla a pozvali mě na kafe a dortík, "když už tedy jdu náhodou okolo". Nakonec jsem poděkoval a jel jsem s kamarádkou do kina.
    Když kino skončilo, doprovodil jsem ji domů (bylo to někde na malém městě). Pak jsem zjistil, že nemám batoh. Začal jsem horlivě přemýšlet, kde by mohl být, až jsem si uvědomil, že jsem si ho ani nebral.
    Bylo pozdě, tak jsem zamířil do hospody. Skupina důchodkyň tam slavila narozeniny, obsluha se tvářila, že bych měl odejít, ale oslavenkyně trvala na tom, abych zůstal. Několik z nich mě dokonce požádalo o tanec, než se mi povedlo utéct do jiné části hospody, kde zdejší omladina zrovna šla do lesa a z lesa. Dostal jsem chuť na zelenou. Barman potřeboval dvacetikorunu na vrácení, tak ji vytáhl z mého piva. Chvíli jsem ještě poslouchal útrapy ze života v Sudetech, rozloučil se a zaplatil.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Dneska: Byl jsem dvanáctiletý, takový ten předčasně vyspělý hoch. Fungoval jsem v takové dost fašistické organizaci v jiném světě, jako mladý nadějný kadet. Ale já byl za "dobro" a později ve snu jsem "zjistil" že jsem vlastně asi nějaký agent. Můj mentor, hodně schopný voják, původně taky dobrý začal vykazovat zvláštní změny v chování i maskovanou odtažitost. Řešil jsem zrovna přípravu na nějakou akci, ve které se měli jít střílet spojenci. Věděl jsem, že tu akci budu muset nějak zhatit a tušil jsem, že můj mentor už mě nepodrží, že už ho zmanipulovali a moji 12 letí kamarádi - díval jsem se při přípravách na akci taky a říkal jsem si, že teď už nemůžu nikomu věřit. Ani mojemu nejlepšímu kamarádovi, možná už ho taky dostali. Šel jsem hledat svojí zvláštní flétnu, dárek od mentora, která se nechala složit do střelné zbraně. Zvláštní, protože žila svým vlastním životam, občas se prostě zničehonic nacházela nebo nechala nacházet jinde, než původně byla ponechaná. A byla kolem ní zvláštní atmosféra, jakoby byla klíčovým prvkem událostí, které mají nadcházet. A nejenom těhle událostí, byl to prostě Artefakt s A.

    Flétnu-zbraň jsem našel po verandou polorozpadlé chatrčky, která neměla vlastní vstup. Vplížil jsem se pod ní a pak i do chatrčky - a našel tam maličkaté opuštěné, ošklivě zmutované koťátko, které ta jeho dvakrát delší zadní končetina musela bolet a přitom sedělo a koukalo na mě světle oranžovýma očkama bez duhovek, sedělo a vypadalo mile a snažilo se vypadat hezky, jakoby chtělo dávat najevo, že i přes tu mutaci je to pořád hodné koťátko... Říkal jsem si, že mu po akci musím jít pomoct a odnést ho k doktorovi, ale že teď už to nepůjde... a probudil jsem se.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Byl jsem na zkoušce z biochemie. Z nějakého důvodu se nezkoušelo na fakultě, ale na autobusovém nádraží. Vytáhnul jsem si otázku a kouknul na nadpis: "NADP". Říkám si, že to bude v pohodě, vypsal jsem si, kde že vzniká a k čemu se používá (dokonce jsem i ve snu dal dohromady jeho celý název: nikotinamidadenindinukleotidfosfát). Jdu poslední na řadu, zkoušející se usmívá, že už půjde brzy domů a povídá: "Kolego, tak mi přečtěte, co máte za otázku." A jak tak čtu, tak zjišťuju, že to není NADP+, ale je tam navíc kyslík a je to NADPO-, což jsem nikdy v životě neviděl, a tak mu tam začnu blekotat, k čemu že si myslím že by tam ten kyslík navíc měl být. Blekotal jsem tak dlouho, než se usmívat přestal a vyhodil mě.

    (Je znát, že se blíží zkouškové.)
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    VESPER_INDIGO: Já už párktát jo... :)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    ILIEN: no i když by to bylo už dost psycho, tak furt může být sen, že píšeš na NYX. Rozhodopádně je zajímavý, že tě činnost ve snu unavila do světa probouzení se. To jsem ještě neslyšel.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    VESPER_INDIGO: Pokud jsem to správně dekodovala tak ano, vzbudila jsem se unavená
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    ILIEN: tj. že jsi normálně spala v tom světě, kde píšeš za obrazovkou text na NYX a jenom dělala tyhle náročné věci ve světě snů a ráno pak byla unavená?
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Byla to nějaká městská hra.. s kamarády a nějakýma cizíma vrstevníkama, běhali jsme po městě, něco řešili, vyšetřovali, někoho chytali, už nevím, ale byla to sranda.. a nakonec jsme se shromáždili na takovým náměstíčku a tam mi oznámili, že tuhle hru zorganizovali speciálně pro mě.. a já se rozbrečela dojetím... Pak jsme šli někam na louku, kde byl nějaký fesťák? A já se od nich odpojila, abych mohla jít s jednou z těch neznámých holčin k ní domů a na něco se jí zeptat.. a pak už jsem je nemohla najít a štvalo mě to, protože jsme se měli fotit (?)...

    Pak to přešlo v sen, kde jsem chodila s někým koho neznám.. a chtěli jsme řešit naši partnerskou krizi, něčím co v tom snu byla nazváno "vrátíme se zpět po svých stopách".... což v překladu znamenalo, že pojedem na koních asi na nějaký místo kde jsme se poznali nebo co...(tam někdy se ten můj kluk změnil na mýho kamaráda koňáka), měli jsme dojet až někam k pyramidám a já jsem hrozně nechtěla, protože jsem věděla, jak moc mě bude bolet prdel.. ale on mi tvrdil, jak je to důležitý a že to bude v pohodě, protože koně jezí 14x rychleji než chodí člověk, takže tam budem za chvilku....

    A pak se mnou ještě táta chtěl jet kamsi na takovejch děsivejch plastovejch vorech.. jen my dva na dva dny...

    Byla to náročná noc :) byla jsem ráno dost utahaná
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Byl jsem v Indii, a tamní brahmán zrovna zatknul dvě mladý místní holky a jednoho kluka za porušení nějakého místního zvyku. Holky nechal ukřižovat a kluka pověsit. Jak jsem se na to díval, tak jsem si říkal, že tolerance je sice fajn, ale z orbitu prováděný nukleární holokaust má taky něco do sebe.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Chtěli jsme zachránit Ježíše před ukřižováním, problém byl v tom, že ho hlídala divize Waffen-SS. Už jsme měli s odbojem naplánovanou dosti sebevraždou misi, ale na poslední chvíli ho přesunuli jinam. Šel jsem tedy na recepci hotelu, kde se to odehrávalo, ale tam mi oznámili, že ve městě hrozí riziko teroristických útoků, nemáme vycházet ven a máme se vrátit do pokoje. To mě docela naštvalo, protože jsem chtěl jít do hotelové restaurace na snídani.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Nejdřív jsem byl s bráchou na chatě a hlídali, jestli nepřijde Lidová milice. Skutečně k nám zamířili dva starší pánové. Ukázali nám nějaké odznaky, já jsem si je pořádně prohlédl a zjistil, že jeden z nich je doktor. Začal cosi blekotat o nějakém výzkumu, ale my jsme se mu vysmáli, že pro milicionáře je to hodně trapný krytí. Pak jsem na Googlu zjistil, že je to skutečný vědec, a celý zbytek snu jsem myslel na to, že se mu musím omluvit.
    Pak jsem šel do školy. Fakulta byla v několika pavilonech na nějaké hoře v tropickém pásmu. Chvíli jsem byl na semináři a pak jsem se omylem připojil k jinému kruhu, který použil blátivý snah jako zkratku pod horu na praktika. Nechtělo se mi lézt zpátky nahoru, a tak jsem si řekl, že si ty praktika alespoň udělám s nimi.
    Nejdřív jsme měli ošetřit nějakou ženu a pak jsme chvíli pomáhali v nějaké japonské nemocnici. Nakonec za mnou přišla vyučující a řekla mi, že se na zápočet budu muset vyspat se dvěma sexy černoškami (respektive alespoň s jednou, ale který chlap by odmítl).
    Moc nám to nešlo a nakonec mě ještě před koncem zastavila vyučující, že to stačí a ten zápočet mám.
    Po cestě zpátky do nemocnice mě odchytl Aristoteles. Vysvětlil mi, že tohle všechno je Sókratova vina, který stvořil tuhle alternativní realitu, aby se vysmál jednomu Aristorelovu filosofickému konceptu.
    Byl jsem z toho docela zmatený, protože jsem nevěděl jestli to znamená, že ten zápočet za praktika mám něco ne.
    KLX
    KLX --- ---
    včera se mi zdálo, že s nějakým holohlavým týpkem (něco mezi Vinem Dieselem a tim zpěvákem ze Scooter) poletujem po světě a všechno a všechny totálně likvidujeme..hlava upálená brokovnicí, pilou uřezaný hlavy, atd...vzbudil jsem se a nai jsem nebyl spocenej..asi se mi to líbilo (divný, celý den předtím jsem koukal leda na pohádky)
    Mno a dnes jsem někomu (nebylo to tušim dítě) odcizil velkýho plyšovýho medvěda a měl jsem z toho děsnou radost a pka jsem se probudil a bez medvěda
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Provozoval jsem orální sex s kamarádkou a čím víc jsem jí tam olizoval, tím větší jsem měl sušák v puse...pak jsem se začal postupně probouzet a zjistil jsem, že ten sušák je samo naprosto reálnej, skoro se mi přilepila patra k sobě...mno tfuj... :D
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    Prave jsem mel pratelsky rozhovor se satyrem, chvastal se kolik mu vydela byznys s prevtelenymi lidi do psu. Tak se jen usklibnu a odpovidm, "no jo kdyz to je jednoduchy, my sme jen lidi a vy mate stesti".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam