Velmi komplikovaný a dlouhý sen, který zahrnoval kousky fantasy, seriálu Star Gate a mého běžného života.
V základu jsme já a pár dalších lidí byli součástí vojenského týmu, který byl zajat nepřítelem a nějak přeprogramován abychom žili běžný život, trochu jako Matrix. Naše těla byla v zařízení, co vypadalo jako spací kapsle v Alienovi.
Naše mysl měla uzamčené vzpomínky a každý jsme byli jinde, žili běžný život a nevěděli o sobě. V průběhu snu jsem si na některé věci rozpomínala, hlavně visual těch kapslí a že se potřebujeme dostat ven.
Ve svém běžném životě jsem byla na školním výletě a viděla psa, kterého se jiný týpek pokoušel zastřelit. Netrefil, pes byl jen v šoku.
Ale tím, že jsem nechala všeho a začala aktivně řešit, jak na tom pes je, jsem nějak zpřístupnila část informací. Ale byly zmatené.
(Spací kapsle, v jedné byl Daniel ze Star Gate. Snažil se je přesvědčit, ať ho pustí a baví se s ním normálně, ale oni - posádka nepřátelské ?lodi? Zařízení? - nechali palubní počítač aby z něj sál data. Věděla jsem, že není z naší zajaté skupiny, a taky mi přišlo, že on i my jsme dost úspěšně blokovali všechny užitečné informace. Špatný bylo, že tím pádem celý proces způsoboval jen nervové šoky a bolest a vlastně ho nepříjemně zabíjel. Tahle vize působila jako varování, co se stane, když budeme dál odporovat. Já ve snu sice většinou necítím bolest, ale že bych si užívala, když umírá tělo, co zrovna okupuju... Navíc jsem měla tým, na kterém mi záleželo...)
Pak jsem se kvůli tomu pohádala doma s rodinou. Ne kvůli vzpomínkám, ale že jsem na tom výletě způsobila chaos kvůli psovi. Chtěla jsem jít ven a uklidnit se, ale to mi zabránili. Tak jsem šla ven bez těla, jako duch.
A to bylo nejvíc zvláštní, protože i když bylo normální, že jsem prolétala věcmi a nikdo mě nevnímal, tak jsem potkala starší paní, která mě viděla a slíbila mi informace, které konečně všemu dají smysl. Problém byl, že jako duch jsem nemohla nic nést a data byla fyzická věc pro celou skupinu... Paní data uložila na tajné místo vedle paneláku, kde jsem ji potkala - byl tam domek/sklepy. Já tedy letěla zpět a zvládla jsem se vymluvit, abych mohla na procházku i s tělem...
Abych zjistila, že seniorka je prý mrtvá, zavražděná a nikdo nesmí do oblasti kvůli vyšetřování.
Časově to bylo jak ve videohře, nesedělo to do "reality" - takové to, že se vrátíš do lokace a všechno je jinak i když by to trvalo hodiny až dny předělat - a když jsem to chtěla probrat s týmem, co dál, tak jsem se probudila.