RND: Já mám právě za sebou jen sedm únikovek, tak se necítím na to, abych je jakkoliv hodnotila :-)
Bohužel jsem byla už na Chamberu - Poltergeist a Wonderland, takže se bojím, že cokoliv jiného nebude prostě tak dobré a tak chci vybírat fakt jen ty dobré hry, zase tak často nechodím, tak když už...
Mindmaze - Pionýři mám taky za sebou, takže podle Zoltana jsem vyzobala ty nejlepší kousky :D a bude těžké najít něco fakt dobrého. Takže dle něj mi zbývá akorát Nautilus od Mindmaze :-) a další věci z Chamberu a případně zkusit něco od Padlocku - DÍÍÍÍK.
Jinak jsem byla na svý první únikovce - Útěk z Alcatrazu - a samozřejmě jsem byla nadšená - nebylo s čím srovnávat, prostě klasika a ten pocit - wou, tohle chci dělat častějc :-)
Pak mám za sebou tyhle a všechny se mi líbily:
Nymburk - Flyns Adventure
Liberec: Prokletá hrobka faraona Furtseschleba a Šílený kapitán aneb únik z potápějící se lodi - není to tak moderní, ale bylo to taky fajn, ta nakloněná rovina tam je fakt vtipná
A teď v týdnu chci jít právě ve DVOU LIDECH na tu JEDNU... po dvou letech, tak prostě chci, aby byla super.
Vybrala jsem Dům duchů I, ale teď po Tvém komentáři, Zoltane, uvažuji o Nautilus. Anebo Padlock - MISE #53???
Tak kterou, prosím? :-) Díííík.