KONZUM23: stupidní předsudky, sice je z vaničky a člověk přesně neví z jaké části je - ostatně od pultu to je taky docela záhada. Spíše placebo než-li co jiného. Jiný level je, když člověk jde do Moje Maso či ke Kšánovi a řekne, že chce třeba namlít krk. Není řezník jako řezník, stejně tak není vanička jako vanička.
Každopádně pointa toho sdělení ode mne tkvěla v tom, že i z pomyslného hovna jde uplést slušně práskající bič, přičemž BL je spíš taková maketa biče. A přirovnání vlastního burgra a burgrárny platí jen se zmíněným BL. Fakt mě posledně dopálili a není o co stát, pro mne osobně je lepší si to udělat sám i z těch děsně obyčejných ingrediencí a je to prostě symfonie chutí a ne nasranost z diletantství. Přeci jen je to burgrárna a má to mít nějakou úroveň, a ne že to je kvalitativně jako sekaná v housce (když už jsi to s ní rozjel) z Globusu, ať už co do technologického postupu tak i do zajímavosti chutí. A nebavíme se o nějakém CZ burgru;)