• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATIATransgender (crossdressing, genderfluid, transsexual, intersex etc.)
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    TRPASLICE: Hmmm, pardon, až teď jsem si všimla, že je to celé poněkud passé.
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    KOLLUCHA: Rozumím, co chceš říct, ale skoro bych měla tendenci dodat: pokud je pro toho člověka důležitá jeho trans identita, dělej mu radost tím, že ji budeš respektovat v běžném životě. Ale u narozenin bych se přikláněla k tomu, dát té osobě dárek, který ji potěší jako člověka... chce se mi říct: přece ten kluk má i nějaké jiné záliby, než svoji genderovou identitu!
    (Pokud všechno selže, přišlo by mi vlastně lepší mu dát nějaké peníze v obálce s komentářem typu: "Nevím, co bys vlastně chtěl, ale ráda Ti na to přispěju." Rozhodně mi to přijde lepší, než mu dát dárkovou jakože "chlapskou" věc jenom jako.)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Bedna kafař za čtrnáct stovek... Je to asi vtipné, ale přijde mi, že je to hrozně moc "jen jako"... Stejně jako některé ty "zážitky" či kurzy - ale jiné můžou být dobré a fakt potěšit, takže těžko radit.
    (Jako že rozhodně nejsem modelový cis chlapec a jejich uvažování si dokážu představit spíš omezeně, i když je jich kolem mne spousta - co jiného je takový průměrný šermíř :D - ale když si představím, že svým cis kamarádům věnuji nějakou dárkovou blbost namísto něčeho opravdového, tak jasně, že mne s tím nepošlou do prdele, ale vlastně se budu tak nějak stydět... A někomu, kdo je mladý - a natož trans - bych "jen jako" věci nenabízel, to je IMHO spíš pro vyčpělé páprdy z korporátů. ;) )

Za obdobnou cenu bude už třeba docela slušná kudla (či dárkový poukaz do krámu s kudlama, kde si vybere dle své chuti, a třeba doplatí a konečně dosáhne na tu drahou kudlu co vždycky chtěl). To mi přijde tak nějak tradičně manly... ;)
    EKG
    EKG --- ---
    KOLLUCHA: Papiry na jesterku.
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    BLOODRAT: Právě koukám na Slevomat ;-) Ale nevím, jestli tohle, nemá řidičák a nevím, jestli tohle ocení. Říkám si, mu nedat nějaké dobrodružství jako bungee nebo vyhlídkovoý let. Nebo kurz přežití v přírodě.
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    BLOODRAT: Jako jo, tomuhle rozumím. Jenže ona ta jeho trans identita je pro něj strašně důležitá, takže mám tak nějak potřebu mu dát jó kór chlapský dárek, jestli mi rozumíš. Nevím, jsem zmatená, tak jsem si řekla, že se raději zeptám.
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    BLOODRAT: To nevypadá špatně, akorát pán by asi neměl pít, protože bere nějaké léky. Takže přichází do úvahy leda Kafař :-) Ale líbí se mi, že to má takovou eleganci, i když je to vlastně kravina :-)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    KOLLUCHA: Dej mu to, co na se líbilo normálnímu klukovi. Darkbox je dobrý. Musí si sám obsah vypáčit, je to takové celé manly včetně obsahu, cis chlapci si to dost pochvalují :)
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    Co mám dát trans klukovi k osmnáctinám?
    SALE
    SALE --- ---
    Den solidarity s trans vězněnými, Anarchistická federace @ 2020-01-22 19:00:00 | radar.squat.net
    https://radar.squat.net/...narchisticka-federace/2020-01-22/trans-prisoner-day-action-and-solidarity
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLOODRAT: Tábor?
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    ALDARION: Ale jak jsem řekla, zatím mám dost malé zkušenosti. Byla jsem tam teď podruhé. Zatím se mi výsledek zdá o moc lepší, než v Ženských domovech. Člověk ale nikdy neví. Třeba budu za pár měsíců nespokojená i tady.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    AKI_NO8: Lase Esthetic je na P1 ve Washingtonově?
    NTSHADOW
    NTSHADOW --- ---
    Děkuji mockrát. Tohle mi do mozaiky chybělo
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    BLOODRAT: Znamy menil jmeno taky jen jednou a proslo to kvuli zemedelskym dotacim.
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    BLOODRAT: Ono celkově jsem do toho investovala dva roky. Ale počítala jsem už od začátku s tím, že to třeba rok bude trvat. Takže beru až ten druhý jako ztracený.

Jinak za ten laser chtěl +/- 2000. Ale počítám k tomu ještě tu elektrickou jehlu. Což je story sama o sobě. Jsem tmavo-chlupá a mám světlou pleť. Jedna z těch ideálních kandidátek pro laser. Mám ale podezření, že to možná záměrně spíš laserem (jestli to byl vůbec laser) dělali tak, aby mi chlupy jenom zesvětlily a já potom ještě platila jehlu. Jinak než jehlou se asi světlých chlupů nedá zbavit, pokud jsem alespoň v tomhle dobře informovaná. Pro ně je to vlastně přínos dvojnásobných peněz za stejné období. Krom toho to jde s tou jehlou pomalu, takže pokud mi zesvětlá většina vousů, tak by měli příjem zajištěn na hodně dlouho. Samozřejmě je to jenom domněnka, konspirace a paranoia. Vůbec to tak být nemusí a mohla to být jenom náhoda a ne záměr.

Každopádně výsledek z toho nového studia mě docela nadchnul. Takhle jsem si to představovala od začátku. Otázka je, co všechno už je mezitím světlé a co půjde ještě udělat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam