• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATIATransgender (crossdressing, genderfluid, transsexual, intersex etc.)
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    PALEONTOLOG: jo, povídej mi další typicky české reakce: "OSN, to je banda opiovejch dementů". A víš co, najdu ti ještě lepší nadávky a když se budeš vztekat dostaneš elektrický šoky a nazdar. A na tvoje výzkumy kaslu.

Hodně vtipný v těhle debatách je, že kromě toho, že ignorují metastudie institucí jako MIA nebo Harvard, tak ještě ignorujou taky fakt, že mnoho modalit přírodní medicíny se opírá o vědecký výzkum.
    TO NE, BEROU NAM NASI HRACKU, KOMUNISTICKY VEDECKY MATERIALISMUS.

Co ještě nám v této chudobné zemi vezmou, probůh?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KEESHA: nečetl jsem začátek a ani nebudu, nemá to smysl. tvrzení, če schizofrenie stejně jako čakry jsou na jedný provni tě prostě z racionální diskuze vylučuje. není dál co řešit. můžeš si kreslit opiový obláčky se sobě podobnejma, ale tím to končí
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    PALEONTOLOG: jo? já jsem tady uvedla tak deset vědeckých argumentů, zatímco ty dva tady blouzní jak komise pro čistotu vědeckého materialismu. Což pak paradoxně dojebe i tu samotnou vědu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    bú komanči, bú ústava, bú psychiatrie..

KEESHA: musíš někam na facebook nebo truthsoacial, pomýlení ezoterici blábolící o vědě tady halt nejsou v kurzu
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    OCTOPUSS: ja bych se i na nepouživání náboženských symbolů dohodla, ale psychiatrie stojí na tom samém, viz zprávy a komentáře OSN. Takže si pohodlně počkám než mě vyrazíte a vůbec mi to nebude vadit. Respektive ani mě banovat nemusíte, jsem demokrat a komancsky radoby cistky nemam za potřebí, takže sbohem.
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    OCTOPUSS: asi souvisí, když jediný na co zmuzete jsou nadávky.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KEESHA: Jak to souvisí s trans problematikou? Jak to souvisí s tapetováním klubu ezočakrobullshitem?
    Just leave.
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    MATIA: Nezdá se ti že náboženské nebo spirituální názory chrání naše ústava?
    MATIA
    MATIA --- ---
    Ahoj
    EKG
    EKG --- ---
    MATIA: No tak se tu mejte hezky.
    MATIA
    MATIA --- ---
    Napr vsetko suvisiace s cakrami a pavedami
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    MATIA: můžu pomazat, ale nevím co. V ČR o pohlaví lidí spolurozhoduje psycholog/psychiatr a odvolání moc neexistuje pokud vím, tak mi to přijde k věci. Slyšela jsem na to stížnosti i v Transparentu, protože v jiných zemích to tak není.
    MATIA
    MATIA --- ---
    Caute - davam offtopicu den aby sa premazal sam, potom premazem a zablokujem ja. - kto by chcel moderovat tento klub napiste mi spravu dik
    EKG
    EKG --- ---
    PALEONTOLOG: Ale to jsou prece tvoje jmena
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KEESHA: mas ve svy komunite nejaky indiansky jmeno? Mluvilahlouposti nebo Trousilahovna bych tak tipoval
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    ALDARION: ten problém má hodně aspektů v detailech - např. bylo jasně prokázané, že většina psychiatrických drog nemá dlouhodobě účinek na jádrové symptomy. Což ignoruje tady v této zemi prakticky každý doktor. Ale horší je, že většina českých doktorů nedokáže pochopit ani to, že se předepisuje dávka asi o 20-30% vyšší, než jak je prokázaný byť jen krátkodobý účinek. To znamená že drtivá většina pacientů má o třeti toxické chemie v hlavě víc, než by musela z jakéhokoliv úhlu pohledu, včetně všech vědeckých, notabene klinické zkušenosti.
    Takže - jeden z problémů je naprostá neznalost leges artis jako takového, jak to tady někdo zmiňoval - a klinická zkušenost chybí úplně, protože nevýlečí zcela prakticky nikoho, každého jen tzv stabilizují. Proto existují výzkumy, které mluví o placebu, protože se nikdo nikdy neobtěžoval udělat srovnávací studie mezi těmi co berou a těmi co neberou.
    Takže o to víc je naprosto klíčové dodržovat zákony, aby tohle neprobíhalo alespoň nuceně, i když je jasné, že to probíhat bude. A když tohle vše sečteš dohromady, tak se jeví realistické tvrzení i tvrzení a komentáře OSN, že země které tohle dělají se dopouští mučení a nelidského zacházení. Protože nejde jen útok na svobodu svědomí, ale porušování hranic těla a způsobování chemické bolesti v pacientovi proti jeho vůli.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Hoďte na něj deku, to se nedá.
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    OCTOPUSS: to je právě je to jádro problému. Čakry nejsou o nic prokázanější než diagnóza schizofrenie, je to abstraktní koncept. Můžeš si myslet, že jsou to "hovna", ale nemůžeš to nikomu nutit, a nediv se, že tě pak kousne. Taky používáš moc hezký slovník když mluvíš o 2 miliardách lidí, mimochodem.
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    ALDARION: ALDARION: tohle je složitý právní problém, chystám se známou brožuru na toto téma, snad se k tomu dostaneme výhledově. Krátce řečeno nemáš pravdu - praxe ve svobodnějších zemích je taková, že nucená léčba je možná jen po opakovaném spáchání prokázaného přestupku nebo trestného činu. A nebo v bezvědomí. To jakou si vebereš léčbu nebo jaké náboženství podle svého svědomí zaujmeš - kamž podle OSN patří psychiatrie defakto také - je čistě tvoje věc.
    Trochu jsem ten příspěvek zcivilizovala a odpovídám na tvůj poslední koment. To co popisuješ by bylo řešení v ideálním světě, kde by se pacient mohl urazit a svobodně odkráčet a prášky si koupit např. v lékárně nebo u holistického doktora. Realita je ale taková, že psychiatrické drogy jsou vysoce návykové a destruktivní pro nervovou soustavu, a tento jejich aspekt je tak přehlušen korupcí (která se netýká jen ČR, ale ještě spíš USA) a obecnou neznalostí, že takového doktora není snadné najít, respektive v Praze prakticky téměř nemožné. A jedním z důvodů je i to, že se právě používá násilí a nucená hospitalizace, takže doktoři si nelajsnou zacházet s pacientem jinak než se zvířetem.

OCTOPUSS:
    No jo no, čínani a indové. Kdysi mi v nemocnici v Praze řekli, ať si pořídím invalidní vozík, a pak mě v indické nemocnici vyléčili za měsíc. Jsou to prostě nevědecké opice. To samé asi tak před rokem problémy s páteří a téměř vyhřezlá ploténa z práce u PC, a teď cvičím jogu a posiluju, ani nemusím pořád sedět otrocky rovně. Léčba u Mudr. Rychlíka (jak si ten člověk dovoluje tu drzost propojovat čínskou medicínu a evropskou fyzioterapii?) Jsou to prostě pravěcí nevzdělaní neposlušní barbaři a musíme je zakázat a hlavně to zakázat těm chudákům co k nim choděj.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ALDARION: Já bych především id Keesha nevěřil ani nos mezi očima, když si vyfiltruju jeho nejstarší příspěvky, kde píše, že se mu pokřivily čakry (nebo co to je za hovna).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam