• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PATR1KMatrix: Dies Irae Reloaded
    KONTAKT NA ORGANIZACI

    Vlezné činí, jak již bylo inzerováno, 500 Kč. Pokud chcete plati přes účet, údaje jsou následující:
    Číslo účtu 1099422143/0800
    Jako VS uveďte 000
    Do zprávy pro příjemce napište vaše herní a reálné jméno, ať platbu správně přiřadíme.


    OBECNÁ PRAVIDLA
    FÓRUM

    Pokyny k registraci
    rozbalit záhlaví
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    KACZER: to mě za vás mrzí, ale aspoň bude šanci hledat v širším publiku:-)
    KACZER
    KACZER --- ---
    DANAKETH: tak odpadli na posledni chvili dva tymy. no nakonec jsme to stejne posunuli... takze se ted resi bud nejakej listopadovej termin nebo az jarni.
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    KACZER: Chlape, proč to postuješ den předem? Příště tam nech víc času a myslím, že se hráči najdou:-)
    KACZER
    KACZER --- ---
    Cau, sorry za spam... organizujeme zítra městskou hru ENCounter, možná se s tim někdo někdy setkal.. V praxi jde o nekomerční orientační závod po zajímavých místech v praze (např. urbex, kanály,apod.) a okolí, běžně mezi cca 6 a 8 hodinama doby trvání. Na zítra jsme jednu takovou přichystali. Jezdí se autama v týmu aspoň 3 lidí. Nechcete se zůčastnit? http://prague.en.cx/GameDetails.aspx?gid=56439
    Napište mi kdyžtak prosím do pošty.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Další larp z našeho pera na konci září. Tentokráte budeme cestovat v čase :-)
    [ PATR1K @ DIES IRAE Projekt Chronos ]
    ZURG
    ZURG --- ---
    "Vítr přináší tichý hlas, šeptající ve větvích. Snad přízrak věcí příštích, žalující o utrpení, smrti a zkáze... Náš svět dnes vrávorá nad propastí. Kdo tuší, jaké činy jej mohou zachránit – a které nás uvrhnou do zapomnění? Ten hlas mluví i o tobě, poutníče. Poslouchej... a uslyšíš."

    Vzpoura!
    uvádí

    Již po dvacet let drží Světová Říše ochrannou ruku nad zeměmi, jež byly kdysi zvány Starým světem. Nejvyšší, její původce a vládce, sestoupil na zem, aby ukončil strašlivou Válku a přinesl lidem mír a blahobyt. Již žádné vády mezi národy! Království Jednoty je zde pro každého.

    Tedy, téměř...

    Již po dva roky vedou České země svůj osamělý boj proti Říši. Slavné dny Povstání jsou minulostí. Ač obstáli v mnohém, náčelníci Odboje tuší, že jejich dny se krátí. Když začnou na podzim 20 rK do Prahy ze severu přicházet podivné zprávy, leckoho napadne... že ta chvíle právě nadešla.

    KONEC ČASŮ JISTOTY

    Strážní hrad Okoř se přestal hlásit. Severní výspa obrany hlavního města, bráněná posádkou nejlepších Bruncvíkových rytířů, se odmlčela. Je třeba vypátrat, co za tím stojí – a to co nejdříve! Narychlo svolaná knížecí rada vysílá průzkumnou skupinu.

    Jedním z nich jsi možná i Ty.

    Vzpoura! je příběh o prostých lidech v obtížné době. Vypráví o hrdinství z nutnosti, zradě ze zoufalství... a naději. Vydáš-li se s námi, kdo zaručí, že se vrátíš zpět? Pokud však překonáš svůj strach, můžeš rozhodnout o mnohém. Naše cesta právě začíná.

    Child of Light Soundtrack - Pilgrims on a Long Journey
    https://www.youtube.com/watch?v=0O71KAIF0GQ



    Konec Časů Jistoty je outdoorový, mysticko-konspirační, post/apokalyptický fantasy LARP pro 10-15 hráčů. Dějově je zasazený do blízké alternativní budoucnosti. Důraz je kladen především na atmosféru, příběh a cestu, již musí postavy projít...

    Uskuteční se o víkendu 22. až 24. dubna 2016 v Praze a okolí. Samotné hře, která proběhne v sobotu 23. 4., bude v pátek večer předcházet krátká předherní příprava. Děj následně začíná společnou večeří (již v rolích), než postavy vyrazí ráno na cestu.

    V příběhu bude možné ztvárnit postavy členů Odboje, kteří odpověděli na výzvu knížete Václava a přihlásili se coby dobrovolníci na průzkumnou výpravu na sever, k nyní tíživě mlčícímu hradu Okoř. Můžete očekávat tajemno, pochybnosti i akci... Jdete do toho?

    [ Vzpoura! Konec časů jistoty ]
    VACKY
    VACKY --- ---
    Ahoj, omluvte prosím drobný spam. :)

    Sháníme hráče jednorázových CP rolí na Hlídky: Sidestories, Hra bude probíhat od pátku 25.3. večer do neděle 17.4. odpoledne. Kdo by měl v tomto termínu čas a chuť přihlašte se formulářem zde: https://docs.google.com/...14foj7kjxfE5GezPj-x5Aeyn-qUjnkTHc1uQlE7cEkaw/viewform?edit_requested=true

    (není třeba být k dispozici po celou dobu, časové možnosti se vyplňují do formuláře).
    VACKY
    VACKY --- ---
    Ahoj, omluvte prosím drobný spam. :)

    Sháníme hráče jednorázových CP rolí na Hlídky: Sidestories, Hra bude probíhat od pátku 27.11. večer do neděle 29.11. odpoledne. Kdo by měl v tomto termínu čas a chuť přihlašte se formulářem zde: https://docs.google.com/forms/d/1qzsp5hOhrZJ8qTpz91xDBqEIo82AUbqcxE-OeugvQ8M/viewform

    (není třeba být k dispozici po celou dobu, časové možnosti se vyplňují do formuláře)
    ZURG
    ZURG --- ---
    AMBERAN: Dvojitá čárka na zadním konci je Icarus, resp. Rahuf.
    VACKY
    VACKY --- ---
    AMBERAN: ok. pokusim se, poslední dobou nic moc nestíhám :)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    VACKY: Je v Elysiu, ted v ni zrovna zadne nejsou, ale muzes je vratit tam. Nebo mne, ja je preberu a co neni PbN tam dam.
    VACKY
    VACKY --- ---
    AMBERAN: nevim kde je krabice na výměnu naboju, mam cca 20 naboju co jsem vyzobal po zemi po ruznych prestrelkach, ale zatím je nestíhám nikam vrátit :/
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    V krabici na výměnu ztracených nábojů zůstaly dva modré s dvojitou černou čárou na zadním konci, jeden modrý s písmenem L a jeden zelený s nápisem DOOM. Jsou u mě na vyžádání.
    ZURG
    ZURG --- ---
    SHAKO: Ah, klatě, byl jsi rychlejší :D A jinak máš pravdu, je tam sotva pár zmínek... ale psát podrobnější článek by bylo spíš někam na Larp.cz ... (Hmm, což ostatně možná ještě udělám...)
    ZURG
    ZURG --- ---
    Od hry uplynul přesně týden... Chtěl jsem vám všem za ní ještě takto zpětně poděkovat :) Protože jsem si celý ten šílený, konspirační, akční maraton vážně užil.
    Coby komandér (a což teprve acting captain) Jack "Jason" Thrush jsem to měl někdy docela těžké - i když si dokážu představit, že vy se mnou mnohdy také :D
    ...na druhou stranu, co čekáte od člověka, který se jmenuje po jiném veselém ptáčkovi a jehož životním úkolem je najít zlaté rouno? Uvážlivost leda těžko ;)
    O to jsem raději, že jsem mohl vyzkoušet všechny ty srandace jako honičky s agenty, vyzvedávání vyvolených a pochopitelně i nějaký ten výslech. Díky vám všem.

    A ještě něco tady mám, jako takovou drobnůstku... Třeba to někdo ocení → http://echo24.cz/a/weL8S/cerne-bryle-kabaty-a-mobily-matrix-v-ulicich-prahy :)
    SHAKO
    SHAKO --- ---
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    HAC: Obecně vzato má mega lepší vlastnosti. Tedy lepší dostřel i "to víc bolí".
    Jak to je přes oblečení jsem vysloveně nezkoušel, ale o něco "lepší" by to být mělo.
    VACKY
    VACKY --- ---
    HAC: O ty velky munici nic nevim, ale potvrzuji ze to pri prestrelkach casto pres obleceni proste neni citit.
    HAC
    HAC --- ---
    V průběhu Matrixových přestřelek se ukázalo, že lidi si často nejsou vědomi zásahu standartní nerf municí.

    Máte někdo zkušenosti s mega nerf municí? Jsou zasahy touto větší-těžší municí víc cítit?
    Jak jsou na tom mega zbraně s dostřelem? Srovnatelně - lépe - huře než zbraně na standartní munici?
    TNT
    TNT --- ---
    KID_MCHUTT: no moment, na mrtvoly mi nikdo sahat nebude! :o)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ...kdo to říkal "našli jsme na palubě nějakou tu mrtvolu, kterou mohla doktorka pitvat aby se nenudila?" Basťa...? Háčkování růžových záclonek ze šlach je vlastně zajímavá práce, která se neokouká... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam