• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FATTY: jen dodam na omluvu, ze ten trigger je pro me, kdyz holka nevidi hodnotu prace se drevem, osobni zatizeni. mam v rodine jednu trigeneraci rezbaru a restauratoru dreva a z druhy strany truhlare, je to prace tezka, ale dobre placena a rozhodne krasna ;))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FATTY: neztracej, priste zkus rozvinutejsi vety, sledovat kontext cele diskuze a neplacat kraviny, nashledanou
    FATTY
    FATTY --- ---
    GRANTORINO: Chovas se takto neomalene i mimo pocitac, nebo davas pruchod svemu ja az pod rouskou internetu, kde jsi hrdina? Zcasti dokazuje moji pointu na kterou jsi reagovala, nicmene ztracet s tebou dalsi cas nebudu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SARAJ: no jasně, ještě tvoje a Koudyho sociální bublina :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SARAJ: jo, zapoměl si na matky účetní!


    KOUDY: koukám, že jsme se dotkli citlivýho místa, bude ti stačit zopakovat, že seš pro me největší frajer, když tyhle stoly někomu prodáš za prachy, co je prodáváš, nebo si budu muset založit instagram a začít tě sledovat, by se ego vyléčilo?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TEKKANNE: No tak to je tezky potom. Spotify nepouzivam (mam Apple Music), IG taky nevedu a nejak fotogenickej taky nejsem :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KOUDY: hou, hou - na zacatku jsi psal, ze slecny 30+, nedodavaji tvemu zivotu ten elan:D nejakou skatulku tam mas.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NAVARA: mam pro tebe prekvapko, zeny pracuji i jinde , nez v HR a v bankach:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Jj a najdi si na co sem tim reagoval. Blik cvak prijem
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: mý babičce je 80 a taky byla zajíček, když jí děda v sedmnácti sbouchnul... jinak: Jinak dreveny kraviny na staromaku prodava treba ID Gregi ...
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    TEKKANNE: Ano. Tinder hejtujou lidi, co neumí na maximu využít jeho potenciál.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    ROLAND: jestli tam máš 1 fotku a nula textu, nepropojenej IG ani Spotify, tak sorry jako, doleva, nezájem.....leda bys musel mít tu jednu fotku takovou, že mě okamžitě uhrane

    úplně jednoduše a logicky: mám tady nepřeberný množství typku k dispozici, se kterejma občas ani nestíhám komunikovat nebo se sejít. proč by mě měl oslovit naprosto nicneříkající profil někoho, o kom nic nevím a ani fotka mě nijak neoslovila? prostě pokus se vcítit do pozice "zákazníka", tedy tý holky, co bys rád oslovil....proč bych

    když tam někdo má jen 3 fotky, který by mě samy o sobě asi nepřesvědčily, zaujme mě třeba právě ten vtipný text nebo hudební vkus, který vzbudí sympatie
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    OMNIHASH: Vyzrálost není o věku ale o zkušenostech. Řídit se jen pravidlem věku je za mě hloupost.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NAVARA: jako taky to existuje v nektere spolecnosti :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: nevim, co víc chceš slyšet, hlásíš tady optimum 24-28, to je magisterský studium a první job... lovíš zajíčky a doufáš ve vyzrálost pumy.


    KOUDY: opatrně na ty soudy o dřevěných kravinách, zrovna od gregiho se máš v truhlařině co učit a nějakej principiální rozdíl mezi dřevěným motýlkem a epoxy-olivovým srolem taky nevidím,co se zbytnosti týče...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GRANTORINO: A nebo jich jet několik paralelně a třeba to na některou z nich přijde!
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KULA: Někdy to hodně bolí...

    AVATAR: Jsem porušil své pravidlo a zkusil ten Tinder po x letech znovu nainstalovat a teď jak na to koukám je to vyloženě o vzhledu a umělosti. Takže teď už bych asi index souměrnosti u Tinderu vyrušil. I když ty technologie dost pokročili. Ale typuji že to tam jede teď trochu jinak a dalo by se to asi nějak zmanipulovat. Ale rozhodně pokročilo chytřejší tahání love z kapes. :)

    Ano každého z nás zajímá obal, to si přiznejme. I když máme zkušenosti tak prostě obal bude hrát velkou roli vždy. Ale mě jen obal na člověku nezajímá.

    Co si pamatuji ze statistik co jsem s pár lidmi kdysi zkoušel dělat na seznamkách. Tak to tak nějak v průměru bylo.
    Žena i ne moc pěkná, nebo inzerát bez fotky dostala tak cca 60-100 odpovědí. Kdežto muž od nějakých asi pár-60. Hezouni se přibližovali stejným počtům co dostávají holky.
    Zajámavý byl pak obsah kdy z těch 100 odpovědí v počátcích bylo použitelných až tak 30. Což časem šlo dost dolu a žena mohla být ráda že použitelných odpovědí bylo tak max do 20. Zbytek takové nechutnosti že u některých bylo šoufl i mě. A nějak jsem absolutně nepobral jak tohle někdo může myslet váže a napsat při seznámení ženě. I když i pěkného žádaného chlapa to bylo s oplzlostma obdobné, ale i tak asi poloviční oproti reakcím mužů. Takže jako plně chápu znechucenost holek a že se tím nechtějí probírat a pak často prostě udělají logickou chybu a přehlédnou.

    Tinder má aktuálně 3.6 hodnocení což znamená že je to dost špatná seznamka a je ve stádiu kdy mu nepomůže moc ani kupování fake recenzí a mazání negativních recenzí. :) Naposledy když jsem jej zkoušel míval tuším někde 4.2 nebo snad i 4.5? Apky co mají hodnocení pod 4 jsou špatné.

    Fake profily jsem zakládal jen z průzkumných výzkumů kdysi a jelp v tom se mnou i pár žen, protože holčičí text mi nešel a potřeboval jsem i ženský translátor. :) Po získání dat a přehledu jsem se na to definitivně vykašlal. A na článek jsem se vykašlal taky. :)

    TEKKANNE: Nevím jak tragický profil mám nebo nemám. Ale řekl bych že nejhorší snad nebude, mám tam tedy jen jednu fotku. Swipovat všechno doprava? Tak tak odvážný nejsem. :) Uvidím, tohle bude můj asi poslední experiment. Možná že ještě zkusím poprosit známého ať mi nabouchá nějaké profi fotky. A ne nejsem zoufalý, jen spíše otrávený a unavený.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: A kolik je tvým ex dnes je naprosto irelevantní.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY:
    KOUDY: ja to nemuzu potvrdit proste, ze by fakt tak hrozne radikalne chctely deti ve ctryriceti, takovy neznam v me socialni bubline/ovsem ja teda se pohybuju mezi holkama, co do toho vetsinou slaply az po 30-35+ ne pozdejc a uvedomovaly si dobre, ze je to jejich idealni vek a ne pozdejc.

    spis fakt mam honde zkusenosti, ze do 30+ bylo dite neco fuj, a pak se to zmenilo behem rekneme dvou tri let, takze porad mi z toho vychazi pockat, ele nmusis se zas tak bat, ze 8-9 let, proste po 30+ uz to obvykle do tech 35 let dozraje k tomu prvnimu decku a u nemnoha z nich nasledovaly dalsi dve deti/ jako nejsem fakt vyjimka s trema detma uz vubec :)

    trpelivost asi zrejme a vyckat na to, az to holce dojde... do tech 35 tomu davam vysokou sanci, do 42 let muze byt deti 3 a vice :))
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: tak já myslela třeba 35
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SARAJ: Jasně, ale ve 30 to bude výjimka, ve 40 spíše bude výjimkou pokud to půjde přírodně

    SARAJ: Náhodou, v minulé firmě uspořádaly večírek IT s HR a několik párů z toho vzniklo, vím i o dvojčatech! :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NAVARA: k tem se muzes dostat i ve 30 a neni jen Babis.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam