+ dodatek 2 pro SUB., I KDYŽ Sice máme bejt striktně k tématu, JEN TO TEHDY NĚJAK VYPADLO Z TEXTU A PAK JSEM ZAPOMNĚLA...nebo jsem se bála, že to tu schytam ještě víc a bude mi nadáváno do krkavčích matek :
Jak se ptala a pak psala něco o tom, že muž se musí vyspat do práce a že by snad byl se mnou v něčem problém...No fajn, ale to já bych pak už po těch 3 - 5 letech doma (= jistě že bez založení hypotéky!) musela už pak zase do práce TAKY.
Jenže ta 2+kk čka, co jsme dvě měli z dělení toho mámina původního bytu, jsou MALINKÝ...MY MĚLI JAKO ČTYŘČLENNÁ RODINA DVĚ a i tak to bylo na těsno se tam vejít!
A pointa, co asi táta (nebo jeho přítelkyně) nebo taky bývalý snoubenec asi nedomysleli, když byt proti mámině a mý vůli těsně před tím, než jsem chtěla konečně počít, prodali (, i když byl táty jen 350 tisíci z milionu, že), BYLA, ŽE MY BYCHOM SPALI S BÝV. SN. KLIDNĚ OBA a nemuseli se hádat a měli rodinnou pohodu a rozvod NULA.
PROTOŽE DO TOHO 2+KK SE VEJDOU SOTVA DVA LIDI A V TOM DRUHYM JE MÁMA. A MY BYCHOM SPALI S BÝV. SN. KLIDNĚ OBA A BYLI DO PRÁCE PAK VYSPALÝ OBA SKORO KAŽDOU NOC.
A to z jednoho prostýho důvodu: ŽE TO DÍTĚ BY VŮBEC NESPALO V BYTĚ S NÁMI, ALE U CHŮVY = MÝ MATKY, V TOM DRUHYM BYTĚ, V TOM JEJÍM A MY BYCHOM SE HO DO TOHO BYTU, CO TÁTA PRODAL, BRALI TO DÍTĚ JEN NA DEN NA TU BĚŽNOU PÉČI, ALE NA NOC BY HO MĚLA OBVYKLE MOJE MATKA - UŽ SKORO PLNĚ DŮCHODKYNĚ, CO VSTÁVÁ V PĚT RÁNO, VYHOVUJE JÍ TO TAK A NĚKDY I TŘIKRÁT ZA NOC A BUDÍ SE - TAK TO LIDI JEJÍHO VĚKU MAJ. TAKŽE TAK. Ten byt blízko mámina tam byl pro moje mateřství ABSOLUTNĚ ZÁSADNÍ, A TO NEJEN TÍM MÍT PŘED TĚHOTENSTVÍM BYDLENÍ NA MIMINKO, ALE NĚKOLIKA DALŠÍMI VĚCMI.