• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: já už včera byla s to zareagovat na tohle KOUDY: protože krom posledních 2 bodů jsi teda podle mě slušně mimo....ale nechtěla jsem se přidávat k veřejnýmu lynči, nicméně sám si pořád nabíháš.....

    je težký to nějak srozumitelně uchopit slovama, ale....sleduju Tě tu už léta a pokud sis tohle všechno vymakal vlastním úsilím, tak klobouk dolů, bez diskuze máš na co bejt hrdej.
    jenže..... ve chvíli, kdy krom tý hrdosti potřebuješ dávat na odiv svoje úspěchy zbohatlickejma manýrama a estetikou z reklam lifestylovejch magazínů, tak to prostě úplně přestává bejt sexy, stejhně jako ta hrozná potřeba se neustále obhajovat a zdůrazňovat, jak sis to poctivě vymakal od píky.
    mluvím čistě za sebe, ale jsem přesvědčená, že i pro spoustu těch super úspěšnejch žen to musí bejt trochu úsměvný.....
    tichá voda břehy mele, víš jak ;)

    /nikdy jsem s Tebou nemluvila naživo, takže je to dojem jen za ty léta z internetu, pokud Ti křivdím, tak se moc omlouvám, nicméně myslím si, že můj pocit je hodně přesnej, jen težko popsatelnej.....
    ne, nezávidím Ti Tvoje úspěchy ani majetek, ani si nemyslím si, že všichni bohatý lidi jsou kreténi...ale když se podívám na Tvůj IG profil, tak fakt krom kocoura, stodoly, truhlařiny a spidermana je to všechno ostatní přesně to, co může oslovit snad fakt jen určitej úzkej okruh dam zaměřených na high class luxury life.

    umím si představit, že inteligentní ženská, co stojí nohama na zemi, ať už super úspěšná managerka nebo klidně recepční v hotelu, asi neuvidí ideálního partnera pro výchovu potomků v někom, kdo má potřebu neustále soutěžit (nevím s kým) a dokazovat (nevím komu), jak hustej je, protože si může dovolit vlastnit všechny tyhle známky zbohatlictví - ty jako pontenciální budoucí otec bys měl mít správně nastavený hodnoty i svou vlastní sebehodnotu a neměla by se vůbec odvíjet od toho, že si můžeš dovolit BMW a sadu hodinek za milióny....protože to je to, co jako otec budeš těm dětem předávat

    snad se to dá pochopit, co tím myslím....a pokud nedá, tak se podívej na IG Leoše Mareše a na svůj a schválně, jestli si třeba všimneš nějakejch zajímavejch rozdílů
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    RIMSAK: to jsem ja (teda az na tu pohlavni chorobu, snad me to nediskvalifikuje ;()
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RIMSAK: a hlasis se?
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Mladá krásná miliardářka hledá nudného sebestředného lakomce, pokud možno s pohlavní chorobou, aby ho směla živit.
    NJAL
    NJAL --- ---
    KOUDY: Tak nevim, jestli tohle splnujes ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NJAL: Kazda zena ma jiny naroky zejo..Me by spis zajimalo tohle "nesplňuje prakticky nic z toho, co ženská s nohama na zemi chce od chlapa se kterým očekává strávit zbytek života."..co napsal chaindler...Co teda zenska s nohama na zemi chce od chlapa a ja to nesplnuju? :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    CHA1NDLER: Napriklad je vysoky... Sorry, jen jsem si trosku zatrollil ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CHA1NDLER: Uz jsem je tu psal.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    KOUDY:
    "Stejne tak maji zase ony vysoky naroky na muze, ktery splnuju ja."

    Hele ale tohle je zajímavé :-)))) Můžeš prosím definovat ty podle tebe důležitý nároky, který splňuješ, a zároveň jsou "vysoký" ??
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    MRAKY: No, zrovna můj ex něco takového chtěl zavést, ale o žádném střídání nemluvil :D
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:
    REBORNA:

    Tady je odkaz, co mi jde otevřít bez čekání, moc rozdílů nevidim, ale on rozdíl v ,,looku" plic by asi stačil:

    Jaký je rozdíl mezi DVOJČATY KUŘÁK x NEKUŘÁK? Podívejte se sami! – TYČÍČO.cz
    https://www.tycicooo.cz/jaky-je-rozdil-mezi-dvojcaty-kurak-x-nekurak-podivejte-se-sami/

    Ale tady asi v kombinaci z kouření oddělaným organismem i nějaký pigmentový, snad jaterní skvrny, nevim..zatím jsem nečetla a nevim, jestli tam ta informace je:



    Jinak tedy pod odkazem ,,vrásčitá kuřačka" - hledat obrázky GOOGLEM, je hned třetí obrázek:

    ,,VĚTŠINA LIDÍ NECHCE KUŘÁKY ZA PARTNERY".... ,,PŘI VÝBĚRU PARTNERŮ DÁVAJÍ LIDÉ PŘEDNOST NEKUŘÁKŮM" atp.

    AMANT
    AMANT --- ---
    ne. lidstvo je nepoucitelny.
    zase se tu najde nekdo "s dobrym srdcem", co se s ni bude pokouset vecne diskutovat, tenhleten mesiaskej komplex ze zrovna ja sem ten, diky kterymu se ty osobe po 20 letech bludu rozsviti, protoze si s ni budu povidat na internetu a reagovat na obsah tech jejich hovadin se ve vas bere kde prosimvas?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Round 354
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    **asi špatnej odkaz

    Dvojčata kuřáci a nekuřáci: Takhle ničí kouření obličeje! | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/...udalosti/216949/dvojcata-kuraci-a-nekuraci-takhle-nici-koureni-obliceje.html


    Ale příklad je třeba pod heslem: vrásčitá kuřačka - hledat obrázky Googlem:


    vrásčitá kuřačka – Vyhledávání Google
    https://www.google.cz/...dDQ75zqAhWPh1wKHcjlA6YQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1362&bih=638#imgrc=qIu6XLl50Ll6FM

    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    REBORNA: "se počítalo" a "já měla plán" mi furt nezní, jako že by ten plán měl i někdo kromě tebe.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SIBILLE: mozna by jsi byla prekvapena, ale existuje rada zen, kterym tento model vyhovuje. Akorat ma kazda mince dve strany a tenhle model vyzaduje dost financi a zvyk. Imho to bezny chlap ze stredni evropy neni schopen rozchodit :))
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRISSIE:

    Jo, o hlídání, s tím se počítalo, jen bych jí ho radši svěřila na noc (a měla případně do druhýho bytu chůvičku, net tam šel kdysi pro oba byty jeden sig. , tak nevim), radši svěřila na noc v těch prvních letech, než abych jí ho svěřila na ulici, prostě na ven...což je zodpovědnost nechat důchodkyni s dítětem na veřejnosti, kde ho spíš může něco ohrozit, někdo ukrást to dítě...to bych si odbyla sama a psala jsem, že jsem chtěla radši kluka...abych ho hodila na krk bývalýmu na fotbal, florbal atp.

    Tak my bychom nevyspávali totiž, my bychom se v průběhu let střídali s chozením do práce... Ale 3-5 let doma/ pak part time (=zkrácenej úvazek) na pár hodin denně jen nějaký dny v týdnu asi jen za desítku, jsem plánovala od toho plánovanýho porodu, co měl být 2019, určo = tgž za mě NO HYPOTÉKA, HYPOTÉKA URČO NOT!

    Jen právě když byl krom programování i DJ, tak na ty akce bychom vyspávat a po nich dospávat o víkendu mohli klííďo - mimís by byl vedle u matky a hluk z kvílení a pohádek od 5:00 by nás tedy nechával chladnými a my bychom si chrněli standardně do těch 7/8 nebo o víkendech standardně do mých ovlíbených 10-11, někdy i do 13 h, ale to už jen velmi výjimečně.

    ale že já měla fakt plán, jak mít dítě a nezbláznit ani nerozvést ze z toho šílenství kolem toho.

    A do toho neměli ani jeden z chlapů = otec/býv. snoub. zasahovat a tátova přítelkyně už vůbec ne, ale ta ani nevěděla, že táta k bytu přišel vlastně přes mámu a že na něj dal jen těch 350 tis. a nebyl vlastně ve vztahu dědictví bytů předchozích a dekretu jeho, ale z historickýho hlediska bytů předchozích vlastně mý mámy...



    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    MANDALA: ne, ona je duševně nemocná a evidentně jsme svědky progrese a nástupu reálných bludů a paranoí. bohužel, dokud se "něco" nestane, nějaký střet se zákonem či ohrožení na životě, tak si pofrčí tuhle diskotéku dál....

    PASTAFARIANKA: :-D
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    Zlatý KOUDY...
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: všimla sis, že uz tu máme úplně jinou diskusi a nikdo ti nic nepíše? pokud ti vadí, že na tebe někdo reaguje, proč sem zase vypisuješ třístránkový hovna půcentimetrovým fontem?

    na dítě vůbec nepomýšlej, zůstaň u těch morčat, tam ti bez něčího udání nehrozí žádnej velkej postih ;-) a vyhledej toho psychiatra, je nejvyšší čas, říkáme ti to tady ÚPLNĚ VŠICHNI, zkus se nad tím zamyslet.

    AVATAR: taky jsem si toho všimla, ale hele myslím si, že to má mnohem víc co dělat s mentalitou než s penězma. ony ty holky víc na východ jsou o dost poslušnější partnerky a hospodyňky a obecně inklinující k patriarchálnímu modelu, přičemž ještě k tomu o sebe - krom luxusní genetický výbavy "křehká Nastěnka" - velmi dbají. to, že český holky inklinujou k víc emancipovanejm národům, je úplně logický - vybav si veškerý Rusy a Ukrajince, který si kdy potkal.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam