• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    PALEONTOLOG: naopak, já si celý ty léta myslela svoje, držela hubu a vůbec se o něj neotírala, ale tady jsme se dostali do přímýho dialogu na specifický téma, ve kterým je imho mimo mísu, a sám neustále pokládá otázky a chce to vysvětlit (a zdá se, že i pochopit), tak jsem si dala tu práci a pokusila se mu ten nezaujatý pohled z druhý strany nějak přiblížit ;) výzva je to pro mě zejména proto, že mě těžce iritujou agresivní urážky a nadávky (obecně vůči komukoli) a bylo mi ho i trochu líto, on je navíc evidentně chytrej kluk a žádnej kretén, tak když už jsem na něj jednou reagovala, snažím se otevřenej topic nějak s respektem dokomunikovat. co si z toho bude chtít vzít nebo nebude, to už je na něm ;)

    AVATAR: jasný, já v tom pokračovat nepotřebuju, téma a otázku jsi nastolil Ty ;)

    KOUDY: jo ještě ať se zase vrátíme k tématu: ano, byla jsem na prvním rande dýl než 3 hodiny už hodněkrát (naposledy předevčírem) a bavila jsem se. některý z těch kluků mě svým kompletním balíčkem zaujali natolik, abych s nima dál byla v kontaktu a sem tam se i viděla (ve vší počestnosti), jiný mě tolik nezaujali svou osobností, ale měli jsme zajímavý témata k hovoru.

    to všechno ale pořád neznamená, že s tím klukem budu chtít randit. protože nad všema těma materiálníma a osobnostníma předpokladama je ještě ta komplikovaná, neuchopitelná věc, která tu množinu potenciálních partnerů drasticky limituje....
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: hele, já jen, je nutný do toho za každo ucenu rejt ? ono to tak nejspíš není samo sebou, tady snad každej, kdo se zdrží, má nějakou diagnozu. dokud mu to nepřekáží v životě, tak bych do toho nedrbal a ani to neřešil. chápu, povodit koudyho je velký výzva.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    EWOKK: děkuji, dala jsem si práci, ani sama nevím proč... :-D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    TEKKANNE: já ti rozumím, jen už jsem tuhle otazku dostal tolikrát, že už mě na ni nebaví odpovídat vážně ;-)
    je to asi tak stejne obvyklá reakce, jako když ti někdo řekne, že je tvy mimino cela maminka. Lidi se z nakyho důvodu potřebují ujistit, že to k něčemu bylo. Ale co bych se naučil, kdyby se mi to nestalo, to uz nikdy nezjistíme a mě to ani nezajímá. Prostě ziju svůj život, ať je jakej je :-)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    TEKKANNE: Teda smekam! Nejlepsi shrnuti, jsem na nyxu uz taky spoustu let a vidim to naprosto stejne. Obavam se ale, ze ta obhajoba bude porad stejna.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: no já reagovala na tu hromadu otázek a obhajob v Tvý odpovědi - promiň, ale trochu tím neustálým obhajováním se a vysvětlováním připomínáš R., včetně toho absolutního míjení pointy sdělení (na druhou stranu chápu, že to asi nemůžeš chápat a vidět)....tvrdohlavě objasňuješ a vysvětluješ a vypadá to, že se nad tím ani na chvíli nezastavíš, nezamyslíš....přitom evidentně tenhle dojem nevzbuzuješ jen ve mně....tak čím to je? nestojí za to si nad tím zarozjímat na chvíli?
    totiž pokud máš úplně v piči, protože názory nějakejch nyxáků Ti jsou úplně šumák - jak se nám tu opakovaně snažíš vysvětlit - v tom případě fakt nechápu tu potřebu pořád vysvětlovat, obhajovat, vyčíslovat....pokud seš tak vyzrálej a na úrovni, proč vůbec tady tímhle neustálým obhajováním a uváděním na "správnou míru" trávíš svůj čas a energii? (ano, v tomhle je ta pointa)
    dejchá z toho hrozná nevyzrálost, nevyrovnanost, potřeba si vnějšíma materiálníma statkama dokazovat, že seš dobrej....
    příklad: můžeš milionkrát tvrdit, jak si jen děláš radost, ale prostě promiň, je rozdíl milovat golf a nakoupit si super výbavu, protože jasně, superfunkční výbava je lepší než ta levná a když na ni máš, tak proč by ses upejpal, že jo. je to ale pořád sport a na rozdíl od superkvalitního bagu s nejnovější technologií v kolečkách (funkce = naprosto rozumím) nevidím důvod, proč si k takovýhle zábavě pořizovat hadry "těch správnejch golfovejch značek" (a every now and then trousit fotky "jakoby mimochodem deník z mýho života" na IG ve stylu zámožnýho oligarchy, kde je zrovna shodou náhod všechno tohle luxusní zboží v záběru), když ty hadry nejsou ani nijak funkční, ani vůbec nijak originální designem, jen na sobě maj ty loga a proto stojej 5x víc než (zbohatlická image, prostě jen proto, že na to mám).

    někteří mí kamarádi se za ty léta dopracovali ke slušným výdělkům a takhle se nechovaj a neprezentujou. i já sama jsem byla chvíli se dvěma klukama, co byli dost za vodou.....a dostali mě právě tím, že bych to do nich jinak vůbec neřekla - ani podle hadrů, ani podle chování....já naprosto rozumím, že pro chlapa jsou vymazlený silný auta fetiš (a tyhle auta samozřejmě bejvaj taky už automaticky v luxusním provedení) a když Ti přebejvá 10 míčů, tak proč si nesplnit klukovskej sen, jasný, ale když kromě radosti z koupi auta (chápu, všichni máme radost, když si koupíme něco, po čem jsme dlouho prahli) sdílíš taky fotky z výletu (krásný výhled do krajiny a na vinici, ale před ní AUTO), auto před barákem, budíky s jedněma hodinkama, budíky s druhejma hodinkama, nový boty - asi úplně omylem a nechtěně - zrovna na potvoru nad znakem jaguara včetně patřičnejch hashtagů, to samý každý přezutí a návštěva servisu....jako já nevim :-D je to úsměvný, a to především proto, jak se strašně snažíš přesvědčit nás a asi i sebe, že to je úplně mimoděk, ale přitom je to úplně do očí bijící


    AVATAR: no, tak holt někdo umí z každýho hovna vykutat zlato, někdo ne....tím Tě nijak nesoudím (kecat umí každej, dokud na něj nedojde, žejo), jen chci říct, že samozřejmě traumatickým zkušenostem člověk nechce dobrovolně nadbíhatč, ale když už se tak stane, může to bejt dost katarzní a obohacující. hodně lidem takováhle zkušenost změnila život o 180° a zásadně k lepšímu, opravdovějšímu
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULUU: jejda ja doufal, ze z toho nadsazka caka na vsechny strany a zas me nekdo vzal vazne ;)

    a necil se, ja tim nic spatnyho nemyslel, jen jsem nepochopil o cem pises, protoze to bylo hodne obecny.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULUU: jo, dada, jakoze jsem v tvem postu postradal nejaky nazor a tim padem i smysl :)

    kazdopadne ne, nemuzeme. Na lidi se vecne vali hromada sracek a s nekteryma se da poprat, s jinyma zas ne. Zrovna kdyz tu probirame tema vaznych nemoci, coz je krasna ukazka toho, co neovlivnis.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULUU: to uz je na me moc dada :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    TEKKANNE:
    nepotkal
    od te doby jsem sam a pripadna rande ci jednorazovky me spis odradily od dalsich pokusu

    nemel
    asi bych nemel xbox a netflix, na druhou stranu bych mel treba zubni peci a neposkrabany skla bryli

    nevedel
    asi bych nevedel, kolik casu se da proprokrastinovat u netflixu pri cekani na dalsi vyplatu, ze ktere ti zbyde leda tak na ten netflix :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    AVATAR: pokud by měl apriori napsáno, že hledá partnerku na těch posledních pár let, tak určitě ne - nevidím důvod, proč záměrně hledat utrpení a smutek, když hledám především štěstí a pohodu (asi jako každej).
    pokud by tam měl napsáno, že hledá kohokoli na jakýkoli společný aktivity, který třeba nikdy nezkoušel (teď nemluvím o sexu), tak ano. a kdyby to byl tak skvělej chlap, že bych se pak "omylem" zamilovala a bylo by to "to ono", tak bych to všechno asi dala s ním až do konce a brala to tak, že to tak mělo bejt....

    AVATAR:
    AVATAR:
    po právu potrestán? máš pocit, že Tě to nijak neobohatilo? že Ti to nic zásadního pozitvního nepřineslo, co bys třeba bez toho vůbec nepotkal/neměl/nevěděl?

    KOUDY: uffff :-D to bude na dlouho....a asi dost zbytečně, protože ty to asi stejně vůbec nejseš schopnej ze svý pozice vidět a chápat (což je normální)....až bude čas a chuť, pokusím se ještě jednou
    jinak aby nedošlo k nějakýmu nedorozumění: já tady od loňska stalkuju jen tu, jejíž jméno se nesmí vyslovit; Tebe jsem nikdy nijak záměrně nesledovala, asi by se hodilo spíš "pozoruju" nebo "vnímám". celý ty léta chodíš do stejnejch auditek jako já a docela se v nich projevuješ ( a teda tý pohádce o tom, jak moc si hlídáš soukromí, se musím od srdce zasmát, vzhledem k tomu, že mám celkem solidní přehled o Tvých veškerých partnerkách, která měla ráda anál a která ne, kdy sis dal trojku atd.....jako neeee, že by tady nebyla hromada jinejch ID, co se s těmahle osobníma věcma taky vůbec netají, ale aspoň se neprsí, jak diskrétní jsou, víš jak ;)...)
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PASTAFARIANKA: no to jsme teda nepotřebovali nikdo, teprv né děti. ty tvý moudra jsou taky jedlý, twl
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    PALEONTOLOG: tak asi jsi to nějak potřeboval, no
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PASTAFARIANKA: Ja vubec nevim, co mam na tohle rict :D.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MOODYCAT: když je člověk snílek, tak mu život musí nafackovat.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PALEONTOLOG: Jasny, vysrat se na toxickej vztah, got it :). Nejsme ve pri.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PASTAFARIANKA: imho tady jen konstatujeme klišoidní pravdy a přitakáme si. oba s avatarem řešíme především posraný vztahy.
    MOODYCAT: tak jak se řešilo s koudym, tak teď to teda budem řešit opačně ? kdy se na člověka vysrat včas ? :)
    jen předesílám, že já osobně mám na mysli toxickej vztah, kterej bylo potřeba odepsat dávno. avatar to má o dost jinak.
    PASTAFARIANKA: no vítej na scéně :D ty máš potenciál :D
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    MOODYCAT: zvětšující se nádory mozku zabíjejí docela rychle, ne?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PASTAFARIANKA: Mozek usima, zajimavy.
    Ja se tady toho o ty rakovine dneska jeste dost dozvim :D.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    MOODYCAT: byla bych pro tu volbu, aby to člověk mohl udělat sám. Třeba v případě ALS, čekat až se udusim, nechtěla bych! Nebo až mi vyleze mozek ušima v případě rakoviny... :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam