• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    ZUULUU: na ty hodinky jsi si nevydělala, tak to se asi nepočítá :)))))))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FORTRESS: tak vzhledem k rozložení bohatství v populaci, všichni být bohatí nemůžou. naopak vždycky někdo někomu šplhá po zádech a snaží se ho předběhnout, říkáme tomu konkurence :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Odměňovat se musí i zaměstnanci, prachy jsou jen prostředek :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Vydělej si taky a přestaň tu kňučet už je to otravné.

    NAVARA: Kasumi je ale žena - bohyně.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: peníze se dají využít při něco užitečného. Jenže většina lidí, co peníze mají, je prostě sází d ok kokotin. Čim to je...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTAFARIANKA: Clovek vidi to, co videt chce :)
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: vidím jen hodinky
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: Chapu tvuj point..Ale nekde na instaci u fotek cislama nehazim..Nepisu ze jsem byl na dovoleny za pul mice nebo mam hodinky za pul mice apod..Pisu ze jsem si udelal radost treba novou Leicou..nebo hodinkama..etc..Ale nepisu tam castky. Ty pisu pripadne lidem do zprav, pokud je to zajima..a i tady v prispevku jsem je psal aby byl jasnej ten pomer vydelanejch penez a odmeny. Merit toho prispevku byl uplne v necem jinem zejo..A to sice ze kdyz nekde makas tak dostavas plat..ale kdyz ses podnikatel, tak si musis zavest urcitou formu odmen. Samozrejme ze znam i podnikatele, kteri vydelavaji velke mesicni castky a nic si nekupuji. Spori a davaji penize do krabice od bot pod postel, ale ja si pak rikam co z toho zivota maji, kdyz makaji 16 hodin denne, jsou neustale ve stresu..nespi..maji deprese a neudelaji si nicim radost.

    Stejne tak maji konkretni cisla smysl tady u prispevku ktery jsem psal pastafariance - [ KOUDY @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ] Taky na tom nevidim nic divnyho nebo chlubivyho nebo "ja na to mam"..ale spis dotvareji cely kontext, ze kdyz vydelas 25 tisic a das treba 15 za najem a 5 za jidlo, tak ti moc nezustane..Jasne..Muzu tam napsat ze kdyz das z platu 74% za najem a 11% za jidlo a 6% za obleceni..ale ty penize mi tam sedej tak nejak lip nez procenta..:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTAFARIANKA: Sazim prachy do zvirat, do deti, do pralesu v amazonii, do skol v nepalu, do vysadby stromu, na noclezenku pro bezdomovce apod. Kdyz udelam radost sobe, tak se ji snazim udelat i nekomu jinemum, kdo si ji sam udelat nemuze :)

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Twe základní korporátní poučka - nepochopení informace je chyba na straně prezentujícího, nepřizpůsobení obsahu publiku :)
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: KOUDY, zacni svy prachy sázet do záchrany deštných pralesů, nebudeš si muset nic kupovat a budeš mít jistě brzy úspěch s matkama (co si budem povídat, bez záchrany destnych pralesů stejně nemá cenu děti mít. Neprezijou.)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: Za to ja uz ale nemuzu jak to na nekoho pusobi..Stejne jako mares nemuze za to jak na nekoho pusobi ze si vyfoti RR..Vzdycky mas moznost toho cloveka nesledovat prece.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Nu, zřejmě alespoň na část publika to působí jinak…
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: Ale ja zadny castky na IG nepisu. Ani za hodinky, ani za dovoleny. Stejne jako je nepise kasumi..:)..Nicmene pro me neni nijak zvlastni pracovat s cislama..kdyz s nima pracuju skoro celej zivot..s marzi apod. Neberu to jako nejakou formu chlubeni nebo showoff
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Udělal jsi dobrej obchod, koupil sis pěkný hodinky, dal's fotku na IG, hodinkáři osrdíčkovali, fajn - všechno ok, ale ta částka tam opravdu není potřeba. Koho to zajímá, protože si bude chtít ty hodinky také pořídit, tak ti napíše.

    Jinak je to fakt jak v
    Natural Ja Na To Mam
    https://www.youtube.com/watch?v=IHWS_M4eqQU
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEKKANNE: Jenze s hodinkama je to to samy jako treba s damskyma kabelkama nebo botama..Ja jako chlap taky nechapu proc zensky potrebujou mit dvacet kabelek a tricet paru lodicek..Ale je to tak :)..Proste si vydelaj penize..udelaj si radost..Nejaka si vydela min penez tak si koupi nejaky normalni lodicky..jina si zas vydela vic penez..tak si koupi ty s cervenou podrazkou..Kabelky to samy. Ja mam dva batohy od north face a mel jsem je na dovoleny v exotice i na matterhornu nebo v dolomitech a nemam absolutne potrebu si kupovat batoh treti dokud se mi jeden z tech dvou nezacne rozpadat...Ale plno holek ma tu potrebu mit birkinky a vuitonky apod..Nekteri chlapi zas maji potrebu mit dost hodinek..Ja treba krome hodinek mam rad jeste tenisky, tak mam plno paru tenisek, proste protoze mam rad tenisky :)..Nemam zadny velky limitky za desetitisice..proste mi libej hezky adidasky za dvojku..tak je koupim..uz ted bych rekl ze mam co na noze nosit az do konce zivota :)

    mares byl jen priklad jak se nekdo mimodek chlubi tim co ma a co vlastni zejo..Ale ten clovek si to bud neuvedomuje, nebo to vubec neresi...prave z toho duvodu, ze si proste udelal radost hodinkama nebo autem..Tak od ty doby nosi hodinky nebo auto..a je logicky ze si teda obcas vyfoti hodinky nebo auto..kdyz je nosi a jezdi v nem :)...Takze te nejsou fotky stylu "cumte mam RR za deset micuuuu"..ale spis "podivejte jak ma to auto krasnej zadek a jak je hezky udelana tahle linka" :)

    a ja jsem z truhlarsky rodiny..Otec je vyucenej umeleckej truhlar a ja jsem v podstate 15 let vyrustal v truhlarsky dilne, kterou jsme meli misto garaze a kde tata se dvema kamosema vyrabel skrine, kuchyne a dalsi veci..Coz asi treba id SITH vubec netusi, tak mu jeho rejp z neznalosti odpustim. Proto se asi i muzu povazovat za truhlare, protoze uz v deseti letech jsem delal ruzny sperkovnice a zkousel prvni veci spojeny na cep a dlab. Dneska je to kazdopadne o dost jine..at uz materialy nebo nastroje k opracovani..Ja delal cely zivot manazersky veci, obchod, mentoring, investice atp, takze jsem rad, ze se tou truhlarinou vracim trochu ke korenum a muzu u toho zaroven vypnout mozek.

    PALEONTOLOG: Hele tohle ja treba ani nevim..V zivote by me nenapadlo nekomu na hristi sebrat micek..mel jsem svoji sadu micku se kterejma jsem hral a micky ostatnich mi byly jedno :)

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Kdybys napsal 10% z vydělané částky vždy dám za nějakou dovolenou, hodinky, auto,… - sdělíš stejné info a nebudeš tam házet ciframa.

    Si vem Kasumi - každý rok nasází na IG fotky z 4+ dovolených z exotických pětihvězd, kde i krysám denně kartáčují kožích, asi tak nějak tušíš, že každá z těch dovolených představuje roční úspory běžné české rodiny; ale nějak nemá potřebu tam jakýmkoli číslem házet. Ani potřebu srovnávat se s Marešem :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: já radit nepotřebuju :-D říkáš jen jinejma slovama to, co já o bundě

    ano, o nevhodným oblečení nikdo nemluví. jen si nemyslím, že když nemůžu mít džíny a tričko bez límečku, musím si nutně pořizovat golfovej outfit od Dolce&Gabbana (vtip), stejně jako na operu můžu jít ve společenských šatech a nemusej bejt od Chanela
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tak když vyměníš cizí kozy nebo šplhající pysky výměnou za míč, tak prosím :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CHA1NDLER: no mě bylo řečeno, že bohatí chudáci chodí a sbírají míčky. což snad nesmíš v rámci areálu nikde a nikdy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam