AVATAR: Promiň, ale teď se pokoušíš o manipulaci. A budu tě žalovat že jsem musel vyhledávat jestli to Koudy psal.
Nikde nevidím od Koudyho tuhle otázku: A Koudy ti psal: Rolande, jeste tvuj nazor na to, jakej jsem jsme neslyseli, muzes mi poradit co bych mel zmenit, abych si nasel holku?
A pokud by nastala tak určitě mu na to nebudu odpovídat veřejně. ;)
A ano napsal jsem to, ale ty si to znásilnil. :) A nebo jsem úplně přesně neodhadl koudyho.
Ale mou pointu ti osvětlím klasické na pohádce. Je bohatý a pohledný princ co hledá svou princeznu. Jenže hledá princeznu co se mu bude líbit a která jej nebude chtít jen proto že je pohledný a bohatý. A tak se princ převlékne a jde mezi spodinu a nakonec svou budoucí princeznu najde. konec pohádky. :) Ještě se může přidat uvědomění že budoucí princezna je hrdá a chce to princovi trochu osolit že ji tahal za nos a dělal ze sebe něco co není. ;)
Jenže mi nežijeme v pohádce. Nicméně některé prvky z té pohádky můžeme použít a používáme. Vše co má nějakou skutečnou hodnotu není obvykle vidět na první ani druhý či další pohled a už vůbec ne v reklamách nebo na stránkách časopisu.
Stejné je to tak i s přátelstvím ty skutečné přátele můžeš poznát až když máš nouzi nebo nejsi v kondici a někdy tak poznáš i nové přátele, které by si jinak nepoznal.
Takže v tom je můj význam který jsem v té své větě použil.