KOUDY: mě vůbec nedráždí tvůj instáč, prosímtě :-D dráždí mě jen to, že úplně stejně jako R. tady pořád dokola popíráš to, co téměř všichni ostatní vidí a je nám na první pohled jasný ;) já se Ti jen snažila vysvětlit, co o Tobě vypovídá a jak může bejt (a evidentně opravdu je) vnímán zdrcující většinou inteligentních žen, co stojí nohama na zemi - úsměvně, až skoro politováníhodně, tedy přesně naopak než Ty si bláhově myslíš a než by sis přál. určitě tímhle materiálem můžeš oslnit spoustu žen, ale obávám se, že přesně těch, o který vůbec nestojíš.....
každá opravdu inteligentní ženská, co se sice vůbec neštítí luxusu, ale zároveň nejde po povrchu a má srovnaný životní hodnoty, bude chtít zakládat rodinu asi spíš s někým, kdo krom blahobytu dokáže dětem předat i správný životní hodnoty.....a sebeúspěšnější chlap, kterej si honí péro zveřejňováním takovýhohle kontentu (ještě navíc s příslušnějma hashtagama, #zivotpotricitce a #zivotsdvacitkou, ty jsou úplně nejvíc top!!!:-D ) a přitom se horuje, jak je děsně skromnej a vůbec, ale vůbec si na tom to péro nehoní, vlastně všechny ty indicie "koukej, jak jsem kurevsky za vodou a mám na to" jsou úplně omylem, je spíš k zasmání až politování, než aby vzbuzoval uznání a respekt za to, že došel až tam, kam došel.
Leoš si sice taky honí péro, ale netají se s tím = nedělá ze svých sledovatelů debily, ale transparentně to přiznává a dokáže se sám sobě veřejně vysmát. mně je tohle na něm děsně sympatický. a ano, jeho IG je opravdu daleko víc deníček než ten Tvůj, není totiž ani z desetiny tak vyvoněný a vyumělkovaný a vystavěný na efekt, i když žiju úplně jinej život a tyhle materiální fetiše mi moc neříkaj, dokážu se s ním nějak ztotožnit, narozdíl od Tebe.
jen jsem na ten článek narazila (koukni na datum publikace....starej?) a zdál se mi jako fajn ilustrativní doplnění předešlý diskuse ;) víc se na tom točit nemusíme, já nevěřím Tvým obhajobám, Ty nechápeš pointu mýho sdělení a je to v pořádku.