• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    EKG
    EKG --- ---
    PASTAFARIANKA: No kdyz uz se ptas, mival jsem spoustu ucty k zenam. Ale kamaradky, ktery to se mnou myslej dobre, mi to rozmluvily.

    Prestal jsem diskriminovat, i pozitivne, nenavidim vsechny stejne, a od te doby se muj zivot vyrazne zlepsil.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Ne že bych chtěl být off-topic, ale vznáším veskrze povrchní poznámku, že některá zdejší dámská ID nemají na Nyxu dohledatelnou fotku, a tak vlastně mi to přijde takové smutné a v rámcí tématu diskuse kontraproduktivní, a lobbuji za nápravu! Konec OT.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    REBORNA: dobre, neutloukli, ale aspon je to pesrtobarevnejsi :D
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: "správné životní hodnoty" by KOUDY :)))
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    GRANTORINO:

    ,,ale jako ocenuju, ze jste utloukli prispevkama Rebornin monolog. "

    No ne jen tady...

    Když jsem se ptala v sobotu jednoho kluka, kde je párty, o který mi pár hodin předtím někdo řekl a ať mi jen potvrdí, že je tam, kde už jsem byla a ukáže to prstem na mapě, že mě tam měl hodit nápadník ze seznamky/eventuelně známej, se kterým jsme se už dvakrát někam chystali a pak to padlo...ale že bych tam jela i vlakem...ať už tam konečně dá ten prst na tu blbou mapu, tak mi mimo jiné řekl, že mě znásilní a místo lokace tý párty na mapě prstem mi strčí ten prst do p.dele... + serii dalších poznámek... (ať už se jednalo o historický kontext diskuse s člověkem, co mě tu nějak propíral, i když mě ani nezná a nikdy se mnounemluvil, nebo o to, co mi tu provedli, nebo jen o náhodu.., ale to fakt ne, dle mnoha dalších souvislostí a citací v tom hovoru...

    Takže rozhovor probíhal stylem:

    A: blbý narážky
    B: Kde je ta párty?
    A: Další blbý vulgární narážky
    B: Ale já chci vědět, kde je ta párty
    A: Další kecy..něco o kozách a p.deli zase...a chytil mě drze za zadek...
    B: Hm, to bys pak šel na deset let do vězení, ale mě zajímá, kde je ta párty
    A: Zas něco...něco o tom, že by mě znásilnil a m.dal tak dlouho, až by se mi protočily panenky, to už jako jsem se zamyslela, že je to docela konstruktivní a že kdyby to řekl někdo jinej, že bych vlastně nebyla už možná ani proti, vzhledem k týhle krizi (PS: na Náplavku balit nejdu, mám zatim pořád zásady, je to CYKLOSTEZKA!! NE BAR!)...nicméně jsem zase pokračovala:
    B: Můžeš toho nechat a potvrdit mi konečně, že je ta párty fakt tam, kam se dostanu i sama, když ses teď vrátil

    atd.

    Přitom myslím, že za normálních okolností by mi jakožto další bratr v jednotě a tekknofamily a soukmenovec ochotně poradil...ale co nedělám...


    Ale když mě asi DVĚ hodiny předtim jeden, když jsem si koupila drink a kecla si sama, ale na něco se ho ptala nějakej chlápek dotáhl, ať si přisednu k němu a jeho kámošům a dělal mi neslušný návrhy a sahal na mě kolem ramen a já ho prosila, ať to nedělá, že vždy, když jsem byla někde pařit s bývalým snoubencem a nějakej známej, se kterým jsem si šla popovídat mi dal ruku kolem ramen nebo cizí chlápek, že mě to JAKOBY PÁLILO, JAK KDYBY SE MĚ DOTKNUL ŽHAVYM UHLÍKEM nebo pohrabáčem z kamen vytaženym a bodal tím do mě A ZAČLA JSEM SE KROUTIT A ŽE JE MI TO NEPŘÍJEMNÝ, když se mě někdo cizí dotýká, ŽE JSEM TAK PROSTĚ ZVYKLÁ NA SEBE PŘI DEBATĚ NESAHAT A VŠUDE CHODIT S PARTNEREM A AŤ TO NEDĚLÁ...

    A na to konto si jeho známej kleknul před židličku, na který jsem seděla a začal mi schválně olizovat stehno, kousat mě do něj a schválně mi čuchat k šortkám do rozkroku, TAK TO JSEM SE ALE MÁLEM POCHCALA SMÍCHY :)

    A to i v pátek jsem na sebe od jednoho maníka slyšela blbý poznámky, ale protože jsem vypadala vesele a ani nevěděl, co všechno hroznýho se mi stalo a co mi vlastně provedli, tak se tomu smál, něčemu tak strašnýmu...asi že já vypadala na tý párty vesele, proč taky ne...


    No ale co nedělám...

    Já mám teď stejně jiný starosti...

    Na konci víkendu jsem spatřila někoho, kdo je sice černej jak bota, ale mluví česky a hezčí užší a špičatější nos jsem tedy už hodně dlóóóuho neviděla...

    Ale asi je offnyx a nedá se checknout, jestli má holku/ženu...to jsem si jaxi v tý rychlosti, když jsem se tam bavila s někým jiným, nevšimla....z Prahy je..žádný Horní Prdelákovice ani Severní šusťákov...

    A mělo by to i výhody...určitě bych nebyla stihačka, protože co poslouchá on, bych vydržela poslouchat tak max jen těch tu několikrát zmíněných 2x 20 minut...

    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    KOUDY: počkej, ale kdyť jsme tu o x příspěvků níže řešili, že si zatím na partnerku, která by odpovídala tvým představám (ať už jsou jakékoli) a chtěla děti, nenarazil. Jasně, že ti přejeme, abys našel, ale momentálně z toho, co si níže napsal nevyplývá, že by bylo x holek "na čekačce"
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Co tu píše Koudy?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Tvl, já si snad odendám z DI i tu pizdu ZUULUU.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: mě vůbec nedráždí tvůj instáč, prosímtě :-D dráždí mě jen to, že úplně stejně jako R. tady pořád dokola popíráš to, co téměř všichni ostatní vidí a je nám na první pohled jasný ;) já se Ti jen snažila vysvětlit, co o Tobě vypovídá a jak může bejt (a evidentně opravdu je) vnímán zdrcující většinou inteligentních žen, co stojí nohama na zemi - úsměvně, až skoro politováníhodně, tedy přesně naopak než Ty si bláhově myslíš a než by sis přál. určitě tímhle materiálem můžeš oslnit spoustu žen, ale obávám se, že přesně těch, o který vůbec nestojíš.....

    každá opravdu inteligentní ženská, co se sice vůbec neštítí luxusu, ale zároveň nejde po povrchu a má srovnaný životní hodnoty, bude chtít zakládat rodinu asi spíš s někým, kdo krom blahobytu dokáže dětem předat i správný životní hodnoty.....a sebeúspěšnější chlap, kterej si honí péro zveřejňováním takovýhohle kontentu (ještě navíc s příslušnějma hashtagama, #zivotpotricitce a #zivotsdvacitkou, ty jsou úplně nejvíc top!!!:-D ) a přitom se horuje, jak je děsně skromnej a vůbec, ale vůbec si na tom to péro nehoní, vlastně všechny ty indicie "koukej, jak jsem kurevsky za vodou a mám na to" jsou úplně omylem, je spíš k zasmání až politování, než aby vzbuzoval uznání a respekt za to, že došel až tam, kam došel.

    Leoš si sice taky honí péro, ale netají se s tím = nedělá ze svých sledovatelů debily, ale transparentně to přiznává a dokáže se sám sobě veřejně vysmát. mně je tohle na něm děsně sympatický. a ano, jeho IG je opravdu daleko víc deníček než ten Tvůj, není totiž ani z desetiny tak vyvoněný a vyumělkovaný a vystavěný na efekt, i když žiju úplně jinej život a tyhle materiální fetiše mi moc neříkaj, dokážu se s ním nějak ztotožnit, narozdíl od Tebe.

    jen jsem na ten článek narazila (koukni na datum publikace....starej?) a zdál se mi jako fajn ilustrativní doplnění předešlý diskuse ;) víc se na tom točit nemusíme, já nevěřím Tvým obhajobám, Ty nechápeš pointu mýho sdělení a je to v pořádku.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: imo je taky zasadni rozdil v tom, jestli opoustis nebo jsi opusten. Jsou to naprosto rozdilny stavy.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Kazdej rozchod je ztrata a kdyz s nekym jdes po spolecny ceste zivotem a pak se vase cesty zase rozejdou, tak te to vzdycky mrzi..Na druhou stranu to neznamena, ze budes do konce zivota sam a ze ve ctyrech miliardach zen na svete neni dalsi, se kterou muzes jit na spolecny ceste zivotem :)
    PETEKKA: Pro dnesek to staci. Zitra chci vic :)
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    KOUDY: Můžu poslat takovou, kde budou jen oči :))
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KOUDY: Tak to brousíš ještě stále po porvchu. ;)

    ZUULUU: Čím jsem starší tím se mi některé dříve triviální věci zdají složitejší. A samota někdy udeří tak silně že tě zabije. I když jsme rozmanitý druh, stále patříme pod stádovitý druh a potřebujeme se sdružovat. A proto někdy volíme i šidítka samoty. A vyhajpovat se dá ledasco pokud máš hybatele. ;) viz třeba: Nedotknutelní. ;)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: ja nevim, ale z toho co pises jsi sve rozchody nepovazoval za zasasni ztratu.

    Pro me byl rozchod na urovni smrti myho brachy, tak velka ztrata to pro muj blbej mozecek byla. Imo k te prave taky furt smerujes, ale to, ze o negativnich pocitech nepises nemusi znamenat, ze jsi nepromacel po rozchodech polstare, zejo ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PETEKKA: Vyssi level je samozreme vzdy :)..ale nevim, jestli me v mejch letech jeste holky necim dokazou prekvapit :). Vdana chapu. V tom pripade mi kdyztak jen obcas posli nejakou hezkou polonahou fotku do posty. Hlavne at mas na ni i oci. Dekuji :)
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    KOUDY: ee možná existuje ještě vyšší level, který si nepoznal. a já jsem už vdaná .)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KOUDY: To tu bylo od nepaměti. :/
    Soused se snažil a pořídil si kozu. Já chci také kozu, ale přeji si aby sousedovi ta koza chcípla. Klasika. :/
    Tak hlavní je asi když si můžeš říct že odejdeš z tohoto světa šťastný a lépe že si udělal i jiné lidmi šťastnými ne? To je to na čem by dle mého mělo záležet nejvíce.
    Já ti to přeji. Být žádaný a obletovaný je fajn pocit. Něco tím získáváme a něco asi i často nevědomky ztrácíme.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OMNIHASH: Ano. No právě. Zatímco zdrogování a znásilnění bylo prokazatelně jen potenciální!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PETEKKA: ee..kdybych si nesedl z holky na zadek..tak s ni nechodim :)
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    KOUDY: podle mě potřebuješ holku, ze který si sedneš na zadek ty, ne ona z tebe.pak to bude ta pravá.:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam