• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: hrách na zeď.... :-D ale já Tě chápu, neboj.
    AVATAR: jo? kdo? můžeš tohle prohlášení najít? :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Doufám, že ty IG stories taky neděláš na záchodě! :)

    Twitch - mám to puštěné jako kulisu na druhém monitoru a sleduji hry, které buď neplánuji hrát (např. teď PS exclusive Last of US 1,2) nebo neumím hrát dostatečně dobře (některé SC2).
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    Jo aby to nevypadalo, že mám jako něco proti autům...tak to zas úplně ne ...jako zákaz vjezdu do centra a na nábřeží je podle mě jasná věc a je to sice pro zdejší městskej život zbytečnej smradlavej přístroj, co překáží všem a všude, blokuje často dopravu a zdržuje zácpami lidi v MHD, co spěchaj do práce, ohrožuje chodce i cyklisty, zamořuje to tu smradem a šedí a hlukem a co já vim, ale aby nedošlo k mýlce...JÁ AUTO NUTNĚ POTŘEBUJU... ALE JEN ASI TAK SUMA SUMÁRUM 20 DNÍ V ROCE =

    =20 DNÍ Z 365... TAK ASI MAX JEDNU DESETINU ROKU ANI NE...

    V autoškole jsem byla docela dávno, ale rozhodně je dobrý, aby muj partner měl řidičák a byl dobrej řidič, abychom si právě mohli to auto od jeho rodiny nebo z půjčovna na těch minimálně 10 dní v roce = 1x týden na něco a pak 2x 2 dny třeba na nějakou párty nebo výlet, kam se nedá dostat vlakem/busem a pěšky nebo na kole, půjčit, to rozhodně...

    A pak krom případné nákupní pohotovosti typu rohlik.cz nebo jiný dovážky, pokud bychom ve dvou neunesli tašky, ale to se mi ještě nikdy nestalo, tedy někde v pustině to tágo....ale tam, kde je to potřeba, což myslim někde právě kde byl spor, zda je nutno ho brát a platit, nebylo...ale prej jsem za to mohla já, že jsem řekla, že pospícháme, jinak nemá cenu tam jezdit...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PSYCHO: tak zrovna pro vizualni obsah vetsina lidi jede na tom IG a nemusite si sdilet soukromi. Ja treba tam mam taky mraky lidi z Íránu, kde je FB a Youtube zakazanej .. takze vsichni odtamtud jedou IG, kterej je z nejakyho ne uplne smysl davajiciho duvodu ofiko povolenej...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PSYCHO: Jo na snapchat jsem zapomnel..vidis..Jeho smysl mi tez unika..Jediny co vim je, ze jeho zakladatel si vzal moji oblibenou modelku Mirandu Kerr :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KOUDY: Fb mam jen kvuli messengeru (a vim, ze dnes uz nemusim), tinder mam nainstalovanej a je to jen dalsi zdroj zbytecnejch notifikaci, twitter sleduju v tramvaji. Vse pstatni je uplne mimo mne. Proc mit ig, kdyz to samy muzu dat na fb jen pro lidi co to “mozna” zajima? Tiktok je uplne mimo stejne jako vine, a snapchat mi nerika nic. Nerad se fotim.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PSYCHO: je hezky jak starnem..Ja jsem na linkedinu kam se podivam 2x rocne kvuli praci..jsem na twitteru, kde sleduju jednou mesicne kdyz se na zachode nudim..co pridaly novyho pornoherecky...Aktivni jsem jen na facebooku kvuli pratelum a na slacku kvuli praci..Na instagram kouknu jednou za tri dny abych projel feed co kdo nahodil novyho a obcas nahodim nejaky storiecko, coz mi trva asi 10 vterin casu..a jednou tydne fotku, coz mi trva asi 2 minuty casu..Dost koukam na druhem monitoru na youtube kvuli dobrejm vzdelavacim videim treba o kovarine a truhlarine..a absolutne nechapu tiktok, kam vubec netusim proc bych se mel ve svejch letech registrovat..stejne jako nechapu treba twich a jak nekdo muze koukat na jinyho cloveka, kterej hraje hry...a hlavne jak se nekdo muze zivit tim ze hraje hru a ostatni lidi na nej koukaj :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KOUDY: V dobe Myspace bylo hlavne kdo ma nejvyssi score v Collapsu!
    EKG
    EKG --- ---
    AVATAR: Ale holky rikaly,
    ze like je jinde...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: no to je vlastne fakt, ja nemam Tinder :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    GRANTORINO: eh, nebud vztahovacna :)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    AVATAR:
    LoL! Ani nechci domýšlet, co se myslí tím "kvalitní" :]
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: uhh ty ses fakt divnej capek

    rikala jsem, ze kdyz rekl, ze je truhlar, ze se divim, ze si v pripade pochybnosti nevyjela slecna IG, aby videla, co dela, kdyz ji to neprislo dost nobl

    pokud by me nekdo zaujal a nebylo by mi uplne jasny, co dela, urcite bych ho filtrovala na netu tudiz vcetne FB a IG
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    FATTY: pred par dnama tu holky povidaly, ze bez kvalitniho ig na tinderu like nedaj :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FATTY: to potvrzuju. Ja IG moc nepouzivala, ale ted to hodne pouzivam ke sledovani tanecnic z celeho sveta, zvlast ta tanecni videa, na to je to teda super. Nekonecna nabidka od lidi inspirujici a zaroven tam videj moje videa. Ale na seznamovani to nepouzivam.
    jenze jsem uz starsi generace, takze spis FB, kdyz uz...

    kontakt nazivo to ale neprebije ani nahodou, spis potom sleduju nektery konkretni lidi, co delaji, protoze se potkavame na akcich :)
    FATTY
    FATTY --- ---
    KOUDY: Jen trochu rozsirim obzor.

    Pro spoustu lidi je uz to, ze je nekdo uzivatel (at uz registrovany, nebo jenom kouka) IG brano jako minus.. Je to z podstaty picovina a muze to charakter jen kazit. Predpokladam teda, ze je to porad o tom, ze si uzivatel postuje fotky a ostatni mu je komentuji. Prijde mi to jako myspace 3.0 (tusim ze druhy byl FB, pak IG, a pak urcite spousta dalsich), ale z tehle trojky jde i vysledovat, jak se jakakoli komplexnejsi funkcnost postupne orezava a orezava, aby se v tom jednodussi uzivatel lepe orientoval a vlastne to slo na dren toho, na co jej ve finale platforma utahne.

    Pro tyhle lidi je reseni, co kdo dava je zbytecny (az usmevne), proste uz to ze to nekoho zajima, ci hur tim zije, o necem svedci. Pro vetsinu lidi co znam osobne bude problem zaradit narazky na Marese, Moniku, Terezu nebo nevim co, protoze to proste neni zajimave nicim a nevime, kdo to vubec je. Nic proti lidem, co ctou Aha nebo IG (jsme ruzni a ten dela to ci ono), ja jim to neberu ani mi nevadi, ale kdyz se budou bavit na zastavce mezi sebou, neporozumim jim; protoze nevim, proc resi Kaju v Berline a co to ma byt. Jestli mi rozumis.

    Mozna su stara skola, verim, ze v socialnich sitich jedou spis decka, ale ze to produkuje nesebevedome jedince co potrebuji porad nejakou zpetnou (kladnou) vazbu o tom jsem presvedcen a vidim to okolo. Kdyby si decka cetla v Abicku zajimavosti o kacerim penisu a skladala nadrazi z papiru, bylo by to pro ne (a hlavne pro spolecnost v budoucnu) uzitecnejsi, nez si prohlizet reklamni fotky v osidlech socialnich siti, ktere nechapou a ktere hodne slabsich sezerou a prozvejknou.

    IG by (mi) daval smysl u maliru, fotografu, apod.. Klidne bez komentaru spis s informacemi kde se da s umelcem spojit, neco koupit apod. Ale to by bylo mizive procentu uzivatelu, pro ktere je IG delany a dovoluje jim content postovat - cili nebyl by to IG. Verim, ze tam budou nejake kanaly, ktere budou mit vtipny nebo jinak zajimavy content. Ale pro ty jsou zase lepsi platformy (bez sracek okolo s moznosti vytvorit obsah sirsi), u IG je to jenom o socialni siti.

    To jen tak v kratkosti (no jo, to jsou ti dedci co vychovavaji kolemjdouci :-), ze to sdeleni od tekkanne neni uplne spatne, jenom mozna nevidis tenhle uhel pohledu casti populace.
    EKG
    EKG --- ---
    PASTAFARIANKA: No kdyz uz se ptas, mival jsem spoustu ucty k zenam. Ale kamaradky, ktery to se mnou myslej dobre, mi to rozmluvily.

    Prestal jsem diskriminovat, i pozitivne, nenavidim vsechny stejne, a od te doby se muj zivot vyrazne zlepsil.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Ne že bych chtěl být off-topic, ale vznáším veskrze povrchní poznámku, že některá zdejší dámská ID nemají na Nyxu dohledatelnou fotku, a tak vlastně mi to přijde takové smutné a v rámcí tématu diskuse kontraproduktivní, a lobbuji za nápravu! Konec OT.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    REBORNA: dobre, neutloukli, ale aspon je to pesrtobarevnejsi :D
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: "správné životní hodnoty" by KOUDY :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam