GRANTORINO:
,,ale jako ocenuju, ze jste utloukli prispevkama Rebornin monolog. "
No ne jen tady...
Když jsem se ptala v sobotu jednoho kluka, kde je párty, o který mi pár hodin předtím někdo řekl a ať mi jen potvrdí, že je tam, kde už jsem byla a ukáže to prstem na mapě, že mě tam měl hodit nápadník ze seznamky/eventuelně známej, se kterým jsme se už dvakrát někam chystali a pak to padlo...ale že bych tam jela i vlakem...ať už tam konečně dá ten prst na tu blbou mapu, tak mi mimo jiné řekl, že mě znásilní a místo lokace tý párty na mapě prstem mi strčí ten prst do p.dele... + serii dalších poznámek... (ať už se jednalo o historický kontext diskuse s člověkem, co mě tu nějak propíral, i když mě ani nezná a nikdy se mnounemluvil, nebo o to, co mi tu provedli, nebo jen o náhodu.., ale to fakt ne, dle mnoha dalších souvislostí a citací v tom hovoru...
Takže rozhovor probíhal stylem:
A: blbý narážky
B: Kde je ta párty?
A: Další blbý vulgární narážky
B: Ale já chci vědět, kde je ta párty
A: Další kecy..něco o kozách a p.deli zase...a chytil mě drze za zadek...
B: Hm, to bys pak šel na deset let do vězení, ale mě zajímá, kde je ta párty
A: Zas něco...něco o tom, že by mě znásilnil a m.dal tak dlouho, až by se mi protočily panenky, to už jako jsem se zamyslela, že je to docela konstruktivní a že kdyby to řekl někdo jinej, že bych vlastně nebyla už možná ani proti, vzhledem k týhle krizi (PS: na Náplavku balit nejdu, mám zatim pořád zásady, je to CYKLOSTEZKA!! NE BAR!)...nicméně jsem zase pokračovala:
B: Můžeš toho nechat a potvrdit mi konečně, že je ta párty fakt tam, kam se dostanu i sama, když ses teď vrátil
atd.
Přitom myslím, že za normálních okolností by mi jakožto další bratr v jednotě a tekknofamily a soukmenovec ochotně poradil...ale co nedělám...
Ale když mě asi DVĚ hodiny předtim jeden, když jsem si koupila drink a kecla si sama, ale na něco se ho ptala nějakej chlápek dotáhl, ať si přisednu k němu a jeho kámošům a dělal mi neslušný návrhy a sahal na mě kolem ramen a já ho prosila, ať to nedělá, že vždy, když jsem byla někde pařit s bývalým snoubencem a nějakej známej, se kterým jsem si šla popovídat mi dal ruku kolem ramen nebo cizí chlápek, že mě to JAKOBY PÁLILO, JAK KDYBY SE MĚ DOTKNUL ŽHAVYM UHLÍKEM nebo pohrabáčem z kamen vytaženym a bodal tím do mě A ZAČLA JSEM SE KROUTIT A ŽE JE MI TO NEPŘÍJEMNÝ, když se mě někdo cizí dotýká, ŽE JSEM TAK PROSTĚ ZVYKLÁ NA SEBE PŘI DEBATĚ NESAHAT A VŠUDE CHODIT S PARTNEREM A AŤ TO NEDĚLÁ...
A na to konto si jeho známej kleknul před židličku, na který jsem seděla a začal mi schválně olizovat stehno, kousat mě do něj a schválně mi čuchat k šortkám do rozkroku, TAK TO JSEM SE ALE MÁLEM POCHCALA SMÍCHY :)
A to i v pátek jsem na sebe od jednoho maníka slyšela blbý poznámky, ale protože jsem vypadala vesele a ani nevěděl, co všechno hroznýho se mi stalo a co mi vlastně provedli, tak se tomu smál, něčemu tak strašnýmu...asi že já vypadala na tý párty vesele, proč taky ne...
No ale co nedělám...
Já mám teď stejně jiný starosti...
Na konci víkendu jsem spatřila někoho, kdo je sice černej jak bota, ale mluví česky a hezčí užší a špičatější nos jsem tedy už hodně dlóóóuho neviděla...
Ale asi je offnyx a nedá se checknout, jestli má holku/ženu...to jsem si jaxi v tý rychlosti, když jsem se tam bavila s někým jiným, nevšimla....z Prahy je..žádný Horní Prdelákovice ani Severní šusťákov...
A mělo by to i výhody...určitě bych nebyla stihačka, protože co poslouchá on, bych vydržela poslouchat tak max jen těch tu několikrát zmíněných 2x 20 minut...