Před 10 lety jsem se seznámil se svojí současnou manželkou na tehdy klasické seznamka.cz. Ani jeden z nás jsme tam neměli fotku (ani nevím jestli to tehdy šlo).
Celý půl roku jsme si psali maily nebo si volali. Povídali jsme si a poznávali se než jsme vůbec šli na první rande naživo. Fotku jsme si poslali až den předtím jen abychom se poznali. Dodnes na to mám příjemné vzpomínky.
Upřímně mohu říct, že si nedovedu představit jak bych se seznamoval v dnešní době. Bez fotek to dneska nikdo zdá se neumí. Pokud narazíte na někoho kdo nemá dobře vyplněný Facebook profil, tak to zpravidla působí podezřele. Opravdu potřebujete znát všechna fakta o vašem budoucím partnerovi či partnerce předem?
Dovolte mi, abych vám představil můj vlastní projekt, který se snaží o revoluci v seznamování. Chci vám všem nabídnout podobné možnosti jako jsem měl já s manželkou a jsem přesvědčen o tom, že se vám vrátí radost do života.
Aplikace je aktuálně stále ve vývoji, ale očekávám, že do měsíce začnu s prvními testy. K tomu potřebuji co nejvíc ochotných lidí, kterým nevadí průměrně vypadající design a pár chyb. Pojdťe mi pomoct a je dost možné, že cestou najdete spřízněnou duši na kterou tak dlouho čekáte.
https://lovemyvoice.app