• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AREX: Nijak - tohle tam vždy bude, je to součástí toho středního i vysokého rizika.
    AREX
    AREX --- ---
    NAVARA: To by mě opravdu zajímalo jak pohled na fotku ti zmenšuje riziko, že to té dotyčné "jebne" po dětech? Máš na to nějaký speciální senzor? Na tom by se dalo zbohatnout :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AREX: Seznamování se s novým člověkem, vždy nese rizika. Ostatně vem si, kolika jinak skvělým holkám jebne až po dětech - to prostě dopředu nevíš a přesto do toho lidi jdou. Střední riziko :)

    Odstraněním dalších informací z toho děláš vysoké riziko a to už třeba pro mne nebude.
    AREX
    AREX --- ---
    PALEONTOLOG: Vtipne srovnání. Tohle prostě bude na lidech. Já jen poskytnu nástroj, ale jestli se oni rozhodnou, že si pošlou fotku nebo si domluví rande po prvním či druhém hovoru, to je zcela na nich.

    Netvrdím, že vzhled není důležitý, ale je skutečně "nej"? Pokud hledám někoho s kým chci strávit dalších 50 let svého života, neměl bych toho člověka nejdřív poznat zevnitř a zjistit jestli máme kompatibilní smýšlení?

    Ta situace kdy se poprvé vidíš s tím novým člověkem, máš se mu dívat do očí a přitom se ptát třeba na to jak má rad sex? To je prakticky nemožné. V textové seznamce to klidně uděláš. Hlasem budeš mít o trochu větší obavy, ale není tam žádný kritický pohledu a nehrozí ti facka za drzost, tak proč ne? :)
    AREX
    AREX --- ---
    NAVARA: Já rozumím, že lidi jsou budou dneska "zhýčkaný" a risk se nenosí. Je to skoro až smutné neboť kdo neriskuje a hledá jen jistoty, tak skoro jakoby nežil. Bohužel nás k tomu vědou už od dětství - rodiče i škola.

    Určitě nepřesvědčuji, jen je to prostě k zamyšlení. Bylo by zajímavé vidět nějakou statistiku úspěšnosti současných online seznamek. Jsem si docela jistý, že to budou nízka čísla. Možná, že je na čase zkusit něco nového než furt vsázet na toho stejného kulhajícího koně.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AREX: mě ten koncept připadá jako manželství s prvním sexem až po svatbě.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NAVARA: Usmev->oci->postava->hlas->povaha

    Jo, jsem povrchni. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AREX: Jak jsou ty formy učení - poslechem, pozorováním, čtením - tak jsem ten vizuální typ a moc si neumím představit seznámení bez alespoň orientačně fotky. Dá se toho spousta ukecat, ale zcela bez informace - to je pro mne asi příliš velké riziko :) Zato holku, kterou bych nedal na hlas (příliš vysoký), jsem potkal zatím jen jednu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BURKHAR: on je rozdil mezi nemocnym a zabednenym. Jeden nemuze, druhej nechce
    KULA
    KULA --- ---
    KOUDY: počkej, až jim narostou koule. Utáhni si tkaničky, budeš utíkat :))
    AREX
    AREX --- ---
    Před 10 lety jsem se seznámil se svojí současnou manželkou na tehdy klasické seznamka.cz. Ani jeden z nás jsme tam neměli fotku (ani nevím jestli to tehdy šlo).

    Celý půl roku jsme si psali maily nebo si volali. Povídali jsme si a poznávali se než jsme vůbec šli na první rande naživo. Fotku jsme si poslali až den předtím jen abychom se poznali. Dodnes na to mám příjemné vzpomínky.

    Upřímně mohu říct, že si nedovedu představit jak bych se seznamoval v dnešní době. Bez fotek to dneska nikdo zdá se neumí. Pokud narazíte na někoho kdo nemá dobře vyplněný Facebook profil, tak to zpravidla působí podezřele. Opravdu potřebujete znát všechna fakta o vašem budoucím partnerovi či partnerce předem?

    Dovolte mi, abych vám představil můj vlastní projekt, který se snaží o revoluci v seznamování. Chci vám všem nabídnout podobné možnosti jako jsem měl já s manželkou a jsem přesvědčen o tom, že se vám vrátí radost do života.

    Aplikace je aktuálně stále ve vývoji, ale očekávám, že do měsíce začnu s prvními testy. K tomu potřebuji co nejvíc ochotných lidí, kterým nevadí průměrně vypadající design a pár chyb. Pojdťe mi pomoct a je dost možné, že cestou najdete spřízněnou duši na kterou tak dlouho čekáte.

    https://lovemyvoice.app
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    PALEONTOLOG: Opravdu, milý Watsone?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ROLAND: proč, ona má poruchu osobnosti, evidentně

    KOUDY: nekecej, kdybys věděl na co letí poctivý baby, koupíš si lamu vikuňu ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: me to staci. Jsem skromny hoch.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    PALEONTOLOG: Trolling?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: a není to málo, antone pavloviči ?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Aktualne pet kolousku a dve srnky.

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: vejde se tam dost koloušků ?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: a má dost metrů ?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam