• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    TUILE
    TUILE --- ---
    REBORNA: ja tu tvoji potrebu zazemi a jistoty chapu. mam to stejne.
    a proto sem si koupila byt na hypoteku.
    a kdyby byl pruser a nezvladla bych ho splacet, sem schopna jit do levnejsiho/k matce/do jinyho mesta... a docasne ho pronajmout, aby se splacel. udelej to stejne, 35 je porad jeste odbrej vek na to do toho jit. a i kdyby to mela bejt jenom garsonka, tak to imho furt stoji za to. aspon budes mit kde bydlet, az nedostanes duchod.

    pretan resit minulost, zacni resit to, co muzes ovlivnit do budoucna.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    GRANTORINO:
    REBORNA:

    *Jo a jak tu psal C., že je vždy kam jít a já kontrovala, že se se ženskejma moc nebavím, že jsem měla styk v posledních letech spíš s ostatními inženýry i neinženýry v práci a to spíš v pracovních věcech a ještě nutno dodat, že z těch ,,friends" nebo tedy já bych to spíš pojmenovala známými z různých akcí, jsem se na toto téma od roku 2000 nebo spíš dalšími od roku 2003 ani nedostali...

    (jen vim situaci třech dětnatých, co na akce jezděj, měli děti mladý, nemajkvůli tomu buď školu nebo kariéru, ale maj stále toho jednoho manžela a pak vim případ třech, co kariéru maj normálně a děti taky, jen jedna má však bydlení opravdu své a jisté, zbytek vim matně - teď jsem se dozvěděla o jedný dětnatý, co vysoudila byt de facto ve sporu s matkou a jejím partnerem, co jí v bytě nechat nechtěli, i když děti měla, ale vysoudila to pak nějak s právníkem, že tam smí se svým současným pracujícím partnerem v nějakym levnym dekreto-nájmu po babičce zůstat...)

    Ale jak psal C., že vždy je kam jít, TAK JÁ PŘIZNALA, ŽE JAK TO DÍTĚ ZATÍM NEMÁM, ŽE SICE JSME BYLI S BÝVALÝM UŽ PO ROCE JAK ZAMILOVANÝ HRDLIČKY, ALE PAK PO TŘECH LETECH MĚLI PAUZU A PAK SE K SOBĚ VRÁTILI, OVŠEM TO UŽ NE DO JEHO PRONAJATÝ GARSONKY, ALE DO DRAHÝHO NÁJMU A BYLO TAK PRO MĚ NEJISTÝ BYDLENÍ A JÁ ŘEŠILA TEN MUJ BYT,CO TÁTA NECHÁPAVĚ PRODAL, A PAK MI BÝVALEJ SNOUBENEC ZMIZEL ZPĚT BLÍŽ JEHO RODIŠTI A JÁ PARALELNĚ DE FACTO DEN PŘEDTÍM, COŽ VĚDĚL DEN PŘEDTÍM Z KATASTRU, SE STALA BEZDOMOVCEM, ŽE TÁTA PRODAL TEN BYT, TAKŽE MĚL VĚDĚT, ŽE ZE MĚ SPONTÁNNÍM ZMIZENÍM PO MEJCH NERVECH SE ZTRÁTOU PRÁCE A K TOMU JEDNOMU BLBÝMU pms JEŠTĚ UDĚLÁ UŽE DE FACTO PÁR DNÍ PO PLOMBOVÁNÍ MÝHO BYTU, což viděl a musel vědět, místo do tý doby šťastný a prosperující skoro-nevěsty NA OPĚTOVNYM NÁVRATU BLÍŽ DO OBORU (, co už pomýšlela na mimino a mateřskou, jak ten náš (NE JEN MŮJ, JAK PSALA JEDNA ZE S.), ALE NÁŠ! problém vyřešim, aby mi znovu vznikl nárok, aby mě mohl konečně po 4 letech vztahu (a ať kdo chce , co chce myslí, když s námi nebydlel a nikdy nebyl na návštěvě, jen mě viděl 2x opilou naštvanou z práce na akci), V TÝ NAŠÍ OPĚT ROK TRVAJÍCÍ IDYLE, oplodnit, když mi kvůli kolegyni náhle po 8 letech ve třech pracech a napracovaných letech, zanikl na mateřskou náhle nárok), udělal obratem BEZDOMOVKYNI,

    TAK ŽE JSEM PAK SI ZJISTILA EXISTENCI JAKÝCHSI AZYLÁKŮ, ŽE TO JE TA MOŽNOST...JENŽE TAM JE ASI NÁTŘASK - TY JSOU PREJ MYSLIM JEN PRO TY TÝRANÝ ŽENY, A TO TY MYSLIM, TEDY DOUFAM NEJSI, NE? Takže nárok na azylák bys neměla, ne?

    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: tu máš banánek opičko, udělej kotrmelec.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    GRANTORINO: Debata se posunula zase k ON topicu, ale ještě se k něčemu vrátím: Sice jsi vesměs omezená nebo spíš nechápavá v tom, cos mi tu nepřímo napsala a dala mi najevo, co nebylo fakt potřeba a jen to mou situaci zhoršilo, ale to nejsi jediná. A měla bych si tě coby osobu v budoucnu možná potřebnou předcházet, ne tě naštvat.

    Nicméně teď zase k bytu a bytový otázce.

    Píšeš:
    ,,nakonec to dopadlo dalsi laskou a tretim deckem takze sest let to bude ted. Ale vidim to jeste na dalsiho partnera. Tahle partie sice jeste neni dohrana, ale moc tomu nedavam."

    1. Z toho jsem pochopila, že první dítě nebo ta obě děcka máš s jiným partnerem, než tím současným = POKUD BYS TEDY MĚLA S TÍMTO JEN JEDNO ZE TŘÍ NEBO DVĚ ZE TŘÍ dětí = JSI VDANÁ, ALE NEMÁŠ S NÍM TEDY TY ,,požadovaný" TŘI DĚTI A TO TEDY PRO PŘÍPAD ROZVODU ZNAMENÁ, ŽE NEMÁŠ OD NĚJ NA SEBE NÁROK NA TO TVÝ VÝŽIVNÝ, JAK SE TU PSALO??
    A jen pár tisíc měsíčně na jídlo na to jedno jeho dítě?

    2. Pochopila jsem z toho tady, že tys hypotéku žádnou neměla stejně jako já, která jsem měla původně od rodičů slíbenej byt, tak proč bych si ji jako studentka nebo pár let po studiích v krizi, kdy jsme měla malej plat nebo pak neměla skoro rok práci a jen brigádu, a pak zas práci ne tak dobře placenou, tehdy před 10 nebo 6 lety, kdy ceny ještě byly jen kolem toho milionu, brala, že....

    Že snad bydlíte v nějakym s prominutim ,,vidlákově", kde máte tedy klid, ale že je to hypotéka na byt/dům, která byla z větší části splacena tím tvým současným partenerem/manželem, než jste se vzali (pokud vůbec)?

    A že tedy součástí společnýho jmění manželů (partenerů) je jen ta malá část, co dal do toho za soužití s tebou?? Nebo cos do toho něco málo dala ty ještě za svýho, jak jsem pochopila, učitelkování kdysi, což jsi pak nemohla kvůli dětem dál provozovat a vydělávat - jasně.

    A tobě tedy z bytu/domu náleží jen polovina této části ve formě financí, ovšem ne ze současný tržní ceny, ale z tý před těmi X lety, tedy cirka těch 400 - 500 tis., což odpovídá asi tak tomu, co já dostanu z prodeje toho mýho bytu, ZA COŽ si prej podle matky (jejíž byl de facto dědicky byt, co táta prodal, jako na potvoru zrovna v momentě, když jsem už měla léta partnera a chtěla dítě a skončit konečně v práci), tady v Praze a okolí nepronajmu na pár let na pořízení mimíse ANI GARÁŽ, což je pravda.

    A z toho, co jsem pochopila, je tedy Váš byt/dům taky vlastní = tvýho manžela/partnera a ne tvůj?? Neni od tvých rodičů, tedy nějak tvůj, ne?

    Já vím, že jsem tu podle někoho byla s tim bytem otravná, jako by to byla pro partnerství a pořizování dětí snad nějaká nepodstatná věc, ale podle mě je právě v tom rozhodnutí k mateřství zásadní, to jistě chápeš.

    PROTOŽE KDYŽ TU PÍŠEŠ, ŽE TOMU MOC NEDÁVÁŠ
    , tak sice já vím, že jsem tu podle někoho byla s tim bytem otravná, ale PŘEMÝŠLELA JSI UŽ, KAM PŮJDEŠ PRO PŘÍPAD ROZPADU TOHO VZTAHU/MANŽELSTVÍ S TĚMI VAŠIMI TŘEMI DĚTMI BYDLET???

    To jako k nějakýmu ze SEZNAMKY?? (Protože já vůbec nechápala, že tebe se seznamování týká nebo bude týkat - jen jsem myslela, že se třema S. ze čtyř, co se seznamovat ani nechtěj, tu jen otravujete nebo žárlíte nebo prostě schválně škodíte...ale teď vidim, že tebe se seznamování týkat třeba bude, pak nic proti...) Nebo si jako hodláš s dětmi udělat u Koudyho na zahradě 4 lůžkovej stan?? Nebo s nimi jezdit s obytňákem a zevlit po parkovištích, jak tu nadhazovala Te. - IMHO dost natěsno se třemi dětmi.

    Nic proti. Jen asi víš, kam mířím.


    AVATAR
    AVATAR --- ---
    THEODORT: me stacilo tohle auditko :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    THEODORT: a přitom jste ji mohli svázat, hodit to pytle, zavést do Bohnic, zazvonit na zvonek a utéct - a mohla být dnes již vyléčena nebo alespoň pod lékařským dohledem :(
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    THEODORT: jako vona to zadna sranda moc neni, ja vzdycky jednou za par let zacnu citit ze jsem ok pro nejaky navazovani vztahu a pak takovahle studena sprcha..
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: Co? Proč bych měl potřebovat věk? Můžeš to rozvést? Znovu říkám, silně pochybuju, že je nějak napadnutelné, že desetiletý synek slyšel sprosté slovo, které řekl nějaký jiný uživatel mojí aplikace.

    Nebudu dělat ani ukládat záznamy těch hovorů. To by se dost prodražilo a navíc ani nevím co bych s tím dělal. Nejsem fakt zvědavý co si ty lidi povídají.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KULA: Promiň, ale teď ti nerozumím. Jako jestli si myslíš že něco ohýbám, tak se šeredně pleteš. Nech si to projít hlavou a popřemýšlej. Hádám že si podobně jako já dost přemýšlivý člověk s kritickým pohledem. Což je pro mě fajn.

    ZUULUU: Ještě nebylo 10 hodin. ;)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AREX: A odkud chceš věk čerpat a ověřit? Jedině tak občankou nebo ověřenou ID.

    AREX: To jsem uvedl jako příklad co mě nebaví. A dávám přednost prostě než psaní a mluvení, tak se sejít, projít nebo sednou a popovídat si.

    A nedělám si moc iluze o tom jak to bude vypadat v praxi. Jistě mohu se plést. Testování je potřeba, ale tak akorát na technickou stránku, pak když to dojde na ostrý provoz budeš muset řešit věci, které ti testování neukáže. :/

    Ale nevhodný psaný text snáze zmonitoruješ než hlas. A očekávám že budeš muset i dělat nějaké zálohy.
    KULA
    KULA --- ---
    ROLAND: a to je asi to o čem mluvím. O ohýbání reality nějakým slovíčkařením. A teď příjdeš s nějakým hrozným vracákem, já vím...
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: Jo a testování začne nejdřív za měsíc, ještě musím doladit spoustu detailů. Takže klidně mi tam ten mail dej a v nejhorším se pak rozhodneš, že nemáš zajem. No big deal.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: Však jo já jsem se k tomu jasně přiznal, že je nevidím nebo nedokážu rozšifrovat. A když si nejsem jistý, tak prostě raději nestřílím a raději se nechám milostivě zastřelit. :D Prostě dej jasný příkaz a provokaci a já se pak rozhodnu. Snad. :D
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: Náctky si nedají vyšší věk, protože tam věk nepůjde nastavit. Dám tam věkovou kategorii 15-30 a jsem v klidu :)
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: Co? Kdo říká, že máš provozovat sex po telefonu? Ten souhlas tam mám čistě k tomu aby když s náctkou bude někdo mluvit "dirty", tak abych byl z obliga. Přeci jen není v mojí moci co budou lidi říkat. Stejně jako na každé jiné seznamce není v tvojí moci co lidi budou psát nebo v horším případě obdržíš rovnou vyfocený genitálie :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AREX: Tohle je jen taková malá textová bouře a protože mám zrovna náladu a nějak se mi nechce dělat to co bych asi chtěl dělat.

    Jinak v reálu moc upovídaný bych řekl že nejsem a musím se do hovoru spíše nutit, protože ve skupině se ani většinou nedostanu ke slovu a tak poslouchám a občas něco přihodím. :)

    Sex po telefonu ani po chatu mě nikdy nebral. Po chatu navíc nikdy nevíš jestli na druhé straně není creep.

    A promiň přihlásit se mi nechce. ;) Nejdříve musím dokopat do konce svůj projekt a mám toho plné kecky.

    Jelikož je tvá aplikace za účelem seznámení, budeš tam mít věkovou hranici 18. To že už ji náctky obejdou a dají si vyšší věk už je jiná. ;) Ale to ti řeknou právníci.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ROLAND: imo se ty roky pretvarovala, nikdy moje kamaradka nebyla a snasela me jen kvuli ex. Po rozchodu jsem se dozvedel, ze na me nasazovala delsi dobu a od chvile, kdy jsem se s ex rozesel me nekontaktovala. Ostatne ja taky ne ;)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: Když to zjednoduším tak vy je mnohem častěji ignorujete nebo to tak vypadá. Ale jinak je to řekl bych z jiných důvodů. Pořád bych řekl že stále dominuje že muž musí sbalit ženu a ne naopak.

    AVATAR: Máš dvě možnosti, bud řekla pravdu (pak máš další možnosti) a nebo si jen klasika vybila frustraci. :)

    KULA: Vypadlo ti tam podstatné významové slovo "skoro". Slovo "Já" jsem začal používat v některých ohledech, protože je mi vytýkáno, že jsem příliš neurčitý. A zase tak moc se nevyjadřuji.

    Ano vím že mé psané vyjadřování je pro mnohé peklo. A někdy působím jak bouře textu. Ale zrovna o seznamování toho není úplně málo co vím. Také jsem se párkrát podílel i na organizaci třeba speed datingu, dokonce i tady na nyxu.
    AREX
    AREX --- ---
    AREX: Ups, nechtěl jsem to tak velké, ale snad to zkousnete :D
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: No vídíš, vypsal jsi co tě zajímá na ženě a kdy budeš lepší příležitost tohle vyzvědět než když si s ní povídáš aniž bys musel koukat do jejích kritických oči. Můžeš sám posoudit její inteligenci či vzdělání aniž by to měl zahrnuté jako nějaký nic neříkající parametr. To je právě ta lidská komunikace, která se v dnešní době hrozně vytratila.

    Jestli tě zajímá financování, přihlaš se do testovací skupiny, není nic snazšího. Neslibuju teda, že budeš vybraný, musím pak ty zájemce probrat na základě dotazníku, který budu posílat. Aby se třeba nestalo, že tam bude 20 chlapů na jednu ženskou :)

    To mě zajímá, co je podle tebe nezákonné na to, že si budeš případně "povídat" s 17-? Prozatím mám v aplikaci toto, možná to ještě upravím, ale takový souhlas dle mého naprosto stačí a nepotřebuju znát věk.





    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AREX: Já se na jednu stranu ženám nedivím. Kdysi jsme si dělal i s pár lidma průzkum. A také mi stačí ty random náhledy. I když, když je fakt pěkný chlap, tak to jsou někdy creepy i ženy nebo spíše častěji psycho creepy. A nebavím se o tom, když sem tam někdy někomu něco nevhodného vypadne.

    A obávám se že creepy lidi neodradí žádná částka. To spíše nějaké cílené horentní vyplňování údajů.
    Mě třeba kromě vzhledu na ženě zajímá, její inteligence, jaké má vzdělání, schopnosti, co má ráda co ne abych to mohl porovnat se svými zájmy.

    To financování by mě ze zvědavosti zajímalo. Třeba bych ti pak mohl dát i nějaký zajímavý nápad či inspiraci.

    Jako určitě tam budeš muset mít - věk (ať už kvůli zákonosti). tak i pohlaví a orientaci a pak i lokaci.

    AREX: Nesouhlasím úplně, i v hlase probíhají signály. A já bohužel s hlasovým projevem a pak vizualizací jako výměna fotky, nebo setkání nemám min z 90% pozitivní zkušenosti. Ale tak já jsem nikdo. Jako určitě ti fandím a jsem zvědav jak dopadneš.

    I když, když mi prvně byly ty stránky ukázány hned to ve mě evokovalo někoho ala Badoo, B2, Tinder apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ZUULUU: jen pri beachi..:)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KULA: a tak holky umi byt zly, o tom jako zadna... a obcas ani nechtej.

    Jsem mel kdysi kamaradku, se kterou jsem pet let chodil na vandry (jen kamaradka, byl jsem tehdy stastne zadany) a myslel si, ze vime jeden o druhym snad vsechno, jen abych se od ni po tech letech dozvedel, ze jsem takovej divnej pavouk, o kterym vlastne nic nevi a netusi co si o me ma myslet :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam