• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AMANT: za třetí lepší reklamu na klub prostě neseženeš
    AMANT
    AMANT --- ---
    NAVARA: tak za prve je asi rad ze tu ma nakej traffic a za druhe je to mozna trochu sadista a vsem se vam smeje u simsu:))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    uživatelské jméno COLDHERE
    poslední přihlášení 19:16:45 21.6.2020
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    PPS: Já měla dojem, že mě vláčel jeden, s mladym příjemnym hlasem a jen začal a sotva začal, tak muj komáč zvracení a že mě pak nějak osahával, což jsem velmi dobře cítila.

    Nicméně PRO VŠECHNY HOLKY, CO JSOU REGISTROVANÝ NA NYXU A CHTĚLY BY SI TU POPOVÍDAT NEBO SE SEZNAMOVAT, POPŘ. DÁVAT SVOJE NÁZORY, POPŘ. FOTKY DO SVLEČENÝCH, COŽ JÁ ANI NEDALA, JEN JSEM MĚLA JEDNU V ISM, bez obličeje a domluvili to ještě PŘED TÍM, NEŽ JSEM JI SEM VŮBEC DALA.

    Takže holky, příprava na registraci a setrvání na NYXua tipy a triky pro seznamku nyxu:

    V případě znásilnění je důležité, aby bylo trestní oznámení podáno neprodleně, nejlépe voláním na telefonickou tísňovou linku policie 158, aby bylo možno zahájit pronásledování pachatele tzv. "po horké stopě", pokud není známa jeho totožnost, a ihned zajistit kriminalistické stopy na místě činu, na ošacení a těle oběti. Velmi důležité je, aby oběť vyhledala odborné lékařské ošetření se sepsáním podrobné zprávy o úrazových změnách na těle, absolvovala vyšetření možnosti přenosné pohlavní choroby a u žen případně provést opatření proti možnosti nežádoucího otěhotnění.

    ...kdo k takovému činu zneužije jeho bezbrannosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až pět let. Za zneužití stavu bezbrannosti se v případě trestného činu znásilnění považuje situace, kdy se oběť v tomto stavu nachází BEZ PŘIČINĚNÍ pachatele (intoxikace alkoholem, léky, drogami, mdloby, patologicky hluboký spánek a podobně)...TO JE TĚCH CA 3-5 LET.

    (Ale co když je ta bezbrannost způsobená přičiněním pachatele?? A drogou v injekci, čímž může způsobit takovým činem těžkou újmu na zdraví popř. smrt, což je těch 5-12 let??
    Pže: Odnětím svobody na deset až osmnáct let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 smrt.

    Takže asi těch 7, ovšem to bylo u těch dvou pohlednejch mladejch talošů, co na diskárně přefikli tu opilou učitelkou, co se opila sama....a nic jí nepíchli, ale zas to mělo u ní následky...

    Takže drogy + , ale zase bez následků fyzických - , ale zase psychický problémy, vyčerpání, nemožnost práce, mrtvý zvíře, společenský důsledky v seznamování - ne následkem toho činu, a tí kolem toho, že jsem tak hodná, že jsem jen holky chtěla varovat...no s flastrem babo raď...

    A to je nespra..já nemám kde bydlet a takhle bych ještě někomu zařídila teplej pokojíček na 5 let, co bych ještě pak musela platit z daní!!

    Přitom to odškodnění půl mega, což je tak průměrná částka, bych se na ten byt vůbec nedočkala přeci, když se nedá kompenzovat poškození nějaký tý občanský pověsti, ale to nechápu celkově, co se tim myslí...šlo jen o šuk blbej, ne?)


    OTHERS, ale to už ,,jsem přeci psala"!:

    Jedná se o trestný čin s všeobecnou povinností takové jednání překazit. Takže každému, kdo se hodnověrným způsobem dozví, že jiný takový trestný čin připravuje nebo páchá (zejména pokud je na místě činu přítomen) a vykonání tohoto činu nepřekazí, hrozí mu podle § 367 trestního zákoníku trest odnětí svobody až na tři léta.


    POKUD MÁŠ SEBEREFLEXI, UŽ SEM NEVLEZEŠ! A dej mi pokoj. (to už se tu ale taky v nějaký souvislosti psalo).


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PS: V rámci vzdělávání: Vysvětlete někdo tomu nedovzdělanýmu frackovi, že když už taky něco studoval, že to měl udělat pořádně.

    Já to studovala rok na střední, pak dělala z toho přijímačky - konkrétně na psychologii, ale pak si vybrala z těch 4 jinou VŠ,co jsem chtěla dělat celou dobu, ale zdá se, že i po 20 minutách a 2 dní u netu toho vim víc.

    Po znásilnění se má vyhledat agentura de facto bezpečnostní, kde je psycholožka a právnička a ta organizace má přímo smlouvu s policií....

    A pokud danou osobu víc než znásilnění zajímá třeba jinej trestnej čin daleko menší závažnosti, než je znásilnění a pak následný případný ohrožení pachatelem i přes její dojem, že nemá dostatek důkazů, tak proč jako, ale stejně je zmatená a vyděšená k smrti, ale stejně ji po uklidnění psycholožkou zajímá to, co chtěla původně řešit aktuálního, třeba tresný čin nebo přestupek téměř banální, kterej s tim souvisí, což tedy kupodivu, ale proti gustu, každýho třeba trápí něco jinho, že, pak PČR, co má s tou agenturou smlouvu povinně a naprosto bez diskuse a možnosti jejího odporu takovou osobu, jelikož musí řešit ve věci trestný čin nejzávažnější ohrožující následně další osoby, kterým se to tu může stát a taky stane něco takového (1. závažnost 1. možná vražda 2. závažnost na druhém místě: zdrogování a znásilnění 3. závažnost i pro případ bez drog, což je ca o 5-10 let nižší flastr a jen těch 3-7 let, pokud bych se opila jen sama do toho stavu: klasický znásilnění, těch 7 pokud by bylo brutální, což nebylo, protože jsem byla zdrogovaná a upadla během toho do komatu a pozvracela se, ale stejně je to ta dvojka), takovou osobu prostě bez možnosti jejího odporu převáží na oddělení pro řešení těchto věcí příslušné, aby vše bylo řešeno tam, kde má a to diskrétněji a v rámci bezpečnosti dalších snoubenek, manželek a matek (prostě žen 25+ sem píšících popř. se tu narozdíl ode mě nahých vystavujících), proti kterým jsou tu proto, že sem něco píší nebo sem dávají svoje fotky, takové trestné činy tady dále chystány do budoucna), jak už říkají letáčky v té psychologicko-právnicko-poradenské bezpečnostní agentuře, která má s PČR prostě smlouvu, tak se to má a musí řešit tam a ta osoba je bez možnosti diskuse z tý agentury a PČR převezena tam, s eskorní službou plešatou, i kdyby to bylo v docházkový vzdálenosti na rozdíl od cesty na akci, že, a tím oddělením je policie kriminální.

    Ale je už jen na náladě tý osoby, co tam řekne, ale to pak může změnit, po odložení doplnit, založit anonymně spis novej a rozjet to ve velkym, prostě už jen dle nálady a preferencí tý osoby a pánů a pak mládenců a pani na kriminanálce.

    Neboli kriminanálka, kdybych na ni chtěla tehdy jít, ani jsem nevěděla, když tak ráda chodim a vláčky nebo tramvaje, že ji mám skoro za rohem.


    Jinak dále tyto trestné činy pro pomoc a řešení v následujících několika letech, aby se to někdy konečně za pár let třeba nějak začlo dle nálady té osoby řešit a třeba dořešilo, až ta daná osoba bude mít třeba babku s garsonou po smrti a konečně 90,- na vyšetření nebo třeba spíš na hrazení soudních výloh, přebírá to zatím v průběhu těch let např. centrum ROSA, která se na takové zlé závažné proti-genderově orientované misogynní trestné činy a jejich oběti, kterým bylo záměrně ublíženo jen proto, že jsou ženy, nebo proto, že jsou ženy zdánlivě nějakých názorů, což tu šlo před 10 lety asi celkově těžko pochopit a pak tu z toho až v současnosti zřejmě vzniklo možná nějaký tento tresný čin motivující nedorozumění, zaměřuje.

    Vrať se do školy anebo pokud nějakej máš, vrať diplom.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    Když to tedy nebylo ,,pro krásu" nebo zájem nebo touhu po mně, že to bych jako měla údajně dle názoru v této diskusi přehnaný sebevědomí a že to bych si jako fandila, že by mi to jako znovu zhublý na 63 kg a opálený po dovolený tehdy vloni slušelo, i když jsem jak jsem sama psala de facto ,,stará bréca" kolem 35 , což pak i tedy mně bylo divný, proč zrovna já a ne holky mladší, tak tedy PROČ vlastně...jestli jako z legrace, nebo ve zlym, nebo z pomsty a tak se stalo ještě snad něco horšího, než ošahávačka nebo sex s jednim mladym klukem, a co jako tak hroznýho, o čem tu psala G. že by pro mě bylo těžký vědět a spíš PROČ by to někdo dělal - jestli jako jen tak az legrace a proto tak i riskoval a pak měl proto potřebu mě ještě tady a pak i v osobnim životě tim ničit...nevim...

    Ale souvislost s demencí tady před víc jak deseti lety a tedy po mých třech skoro tříletých vztazích, tedy před víc jak 10 lety a těmi mými předchozími dvěma 3 roky a 4 roky trvajícími vztahy, tu vidim pořád...

    Padly tu přitom od nějaký ženský hlášky, že prej nemám hrdost, a to po zmizení bývalýho snoubence, kterýho jsem si měla brát a přišla kvůli tomu předtím ještě o svůj byt - žádnou hrdost? No v takový situaci a když jsme se fakt ještě měsíc předtím moc milovali a ten vztah měl velkou šanci na záchranu, aby nezanikl jen kvůli mý kolegyni vpráci a jeho rodišti? Žádnou hrdost? Když tobyla možná moje jediná šance na dítě, co už jsem chtěla, byly na to už podmínky a s mužem, kterýho jsem moc a věrně milovala...žádnou hrdost? Vážně?

    No ale kdysi právě před těmi víc jak 10 lety, kdy mi zkrachoval po letech vztah, jsem NAOPAK MĚLA HRDOSTI DOST, ŽE KDYŽ UŽ SE SE MNOU ASI POČTVRTÝ ROZEŠEL, TEHDY UŽ ÚDAJNĚ DEFINITIVNĚ, TAK JSEM DOST HRDOSTI MĚLA NA TO JÍT TEDY DÁL, I KDYŽ JSEM MU DO TÝ DOBY BYLA VĚRNÁ, tedy až na pusu s jednim našim společným známým, jen taková blbost v opilosti dejme tomu a o nic nešlo vlastně, nemělo to důsledky nebo o tom tedy nevim, fakt naivní blbost taková tehdy snad myslim v počátcích toho vztahu než to nabralo na tý vážnosti, a nespali jsme spolu, jen pusa nějaká a takový techtle jakoby prostě, pak teprve byl ten vztah vážnej a byla jsem právě věrná a mít sex s jiným mě léta ani nenapadlo, to ani nááhodou, nicméně pak po rozchodu DOST HRDOSTI JSEM NA TO MĚLA HEZKY SE OBLÍCT A JÍT SE ZNÁMÝM, KDE TO PAK PO POKECU SKONČILO OMYLEM NĚJAKÝMA TECHTLEMA....

    No ale to právě vedlo k tomu, že jsem pak byla normálně sama a nedoprošovala se, byla hrdá a v klidu a nechtěně si zatechtlila, což se jen náhodou po takovym pokecu a flirtu vyvinulo, což ale ten klid a ignoracea nedoprošování se, právě tyto věci vedly k tomu, že ten bývalý protějšek se právě nakonec SÁM OZVAL A VYPADALO TO I NA NÁVRAT....

    A že by to třeba někoho naštavalo, že pro mě nebyl tak důležitej, když přeci o tom, že jsem byla v tžíletym vztahu a v nějakých problémech v něm a po rozchodu, ale že ne třeba definitivnim, věděl, ale že by mě právě kvůli tomu, že mi na něm nezáleželo jako na tom vztahu předchozím, pak schválně sprostě pomlouval?? No to snad ne....

    A měla jsem pak dost hrdosti jít po zkrachovalym dvou nebo spíš skoro tříletym vztahu dál a zkusit se seznamovat a randit s někým jiným, taky z elektroscény...o kom jsem ani nevěděla původně, že byl vlastně možná zadanej, o čemž jsem ani nemohla vědět, jak to bylo a nemohla za to...

    ...a paradox je, že jsem to slízla nejvíc kvůli člověku, se kterým jsem to myslela vážně a upřímně jsem o něj měla zájem a nespala s nim právě, jen fámy prostě... a sprosý pomluvy, když já se jen chtěla zase vážně seznámit a ještě jsem to celý nepochopila, a tak se ještě omluvila pak, i když našemu setkání měl od prvopočátku zabránit on přeci, když věděl, že jsem měla o něj zájem, což bylo naprosto jasný, a já se chtěla upřímně seznámit a jak to vlastně opravdu má, ani pořádně nevěděla, že je snad opravdu zadanej a že i přes nějaký faktory, který by tomu právě nenasvědčovaly a bránily v tom, že byl zadanej asi vážně, což jsem nevěděla... nikoho jsem nikomu ani přebírat tehdy nechtěla, ROZHODNĚ NECHTĚLA PŘEBÍRAT A TO TIM SPÍŠ, CO SE MI STALO KDYSI, že jsem si začla s někým, kdo se se ženou rozcházel, údajně měli problémy, já se pak zamilovala a odnesla jsem to pak i já, mladá a hloupá, a celkově mě to pak mrzelo celý moc, že jsem snad do něčeho zasáhla, ale já měla tehdy vlastně tak vztah, co mohl vyjít a taky to odnesla taky právě, i když jeho známí věděli a byli s námi a viděli, že on trávil ve volnym čase víc času se mnou a hodili jsme se k sobě možná i víc, než k ní, jen ona tu byla prostě dřív a já tak neměla šanci a někdo z jeho známých stál za mnou a rád s námi oběma trávil na cestách čas a někdo zas proti mně, i když já už pak ho milovala on mě pak, už taky a bylo všem jasný, že i já trpim tou situací, ikdyž jsem ho milovala a bylo jasný, že jsem se měli rádi a volnýho času spolu trávili víc a hodili se k sobě víc a třeba do budoucna bych se s nim sladila úplně a dospěla tak, aby jsme měli vztah na dlohý léta, přitom když mi došlo, jak to je, že oni spolu i přes problémy pořád spí a má to mezi nimi šanci na nápravu, tak jsem nejdřív nechtěla, a dělala problémy, ale pak ustoupila, aby to mohli urovnat, a seznámila se právě, abych jim nechala čas, schválně s jiným a na čas odjela s jiným a nechala ho si to vyřešit, ale pak on chtěl mě zase a stejně jsme pokračovali v tom vztahu ještě, kdy oni to neurovnali, což jsem ale já pak nechtěla, chtěla jsem, aby to urovnali a nechtěla do toho už zasahovat a ustoupila a to správně, ale nepomohlo už, tak jsme ještě pokračovali, ale už to bylo narušený od prvopočátku, že jsem prostě byla mladá a hloupá a prostě byla od začátku ,,ta druhá", co neměla šanci od prvopočátku, i když jsem se k němu hodila a milovala ho pak a dost z jeho známých, jak dva kluci, tak i dvě slečny, mě měli rádi a rádi se s ním i se mnou vídali a brali nás prostě jako pár, jak na společných cestách, tak na akcích, tak v Praze na společných večeřích nebo nějakých těch párty parnících nebo co já vim všechno ještě jsme s ním buď v páru nebo v partě s jeho známými podnikali, daleko pak víc, než brali jako pár jeho a jí, což byl paradox, za který jsem ale nemohla, vyvinulo se to tak prostě těmi zájmy a společným trávením volnýho času jak s ním, tak s jeho přáteli, z nichž valná část mě měla ráda a nebyli proti mě, až na lidi, co jak ho mám ráda, ani nevěděli asi, takže fakt nešlo jen o nějaký ,,prcání", jak se tu někdo o mně v něčem vyjádřil, ale ovlivnilo mě to pak ten zážitek s randěním a chozením celkem asi 2 roky s člověkem, kterýmu jsem původně zasáhla do neukončenýho vztahu, ovlivnilo i v dalším 3 letým vztahu mou důvěru nějak, takže jsem nechtěla znovu už nikoho žádný rozhodně přebírat, neměla tehdy ani důvod, kdyby to vybalil hned jasně, ani bych se s ním vidět tehdy radši nechtěla...ale on třeba tu byl sám v Praze a chtěl kámošku a trávení času, když tu byl v Praze dlouhodobě často sám, ale já měla myšlenku jen jedinou, jak ho sbalit a mít s ním vztah a časem i s ním spát samozřejmě, což mu snad bylo jasný, tak se mnou neměl nikam lézt prostě radši.

    Takže ta schopnost jít po rozchodu dál a mít tu hrdost a zkoušet jinde, kterou by tu někdo ocenil a po mně chtěl, se mi tehdy z pro mě nepochopitelných důvodů vymstila, i když já v tom tehdy ještě byla naprosto nevinně a jen se chtěla zcela upřímně a vážně seznámit...

    ...no a kdysi techtle s někým po rozchodu, kdo věděl, že ani vztah s ním nechci a že se jen partner se mnou opakovaně rozcházel a chtěl mě jen utěšit a taky z toho měl nějaký techtle, tak ten byl podle mě jen rád a rozhodně by mě kvůli tomu sprostě neurážel jak nějaký dementi !!

    ....no a tato hrdost a schopnost jít po opakovanym rozchodu dál, po tom, co se se mnou partner už po několikátý rozešel, být hrdá, nedoprošovat se po době trápení už, vyfiknout a upravit se po tom rozchodu, co vypadal jako definitivní, jít tedyzkusit seznámit nebo randit nebo jen pařit s někým jiným, třeba v několika případech i v naději že by se z toho snad mohl zase vyvinout vztah, byla naopak opětována ze strany nějakých dementů, co mě ani neznali, SPROSTEJMA URÁŽKAMA, což rozjel dement se zamrzlou pubertou tehdy asi, co se mnou nikdy ani nemluvil a vůbec toho člověka neznám....

    Takže ta souvislost je tu stále a jeví se jako možnej důvod toho všeho, kterej to tu rozjel už od pradávna, jen co jsem sem vlezla, že...

    Ale když jsem se teď měla vdávat po 4 letym vztahu a přišla o muže a ještě o byt, tak udělat mi něco takovýho po letech, co jsem tu nebyla, a v takový mý situaci?? Tak to už jako přehnali !!


    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA:

    Days of our Lives Closing Credits 1976
    https://www.youtube.com/watch?v=a4Daay0aRcI
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    podle me to vzhlizeni se ve svem sebeobrazu ma jeste nejake rezervy. zkus se jeste zakoukat do zrcadla a napsat to jeste jednou.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Jenže to bylo k tématu to o dětech a bydlení na ně a seznamování a v návaznosti na její příspěvky, jako odpověď na ně a sem to tudíž opět patřilo!!

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    AVATAR:
    REBORNA:


    ad ...jenže do toho prostě musel někdo vloni do mých vztahů s lidmi (, už tak kdysi dávno tim zmatkem tady jen kvůli jednomu mýmu pokusu o seznámení kdysi, vztahů se známými lidmi narušených), a vloni i dalších možností seznámení, ať už kdekoli, třebas krom seznamky i na nějakých párty nebo i na nyxu, svévolně sprostě drze a zločinecky tady zasáhnout, že!
    A pak mě tim zdržovat a obtěžovat dokola v práci, když já držela do října tématu, psala o seznamování a možnosti se stěhovat k někomu mladýmu a mít s ním dítě a jak by to bylo bez mýho bytu možný, a pak jen dala dva příspěvky o bytě, ale pak se vrátila zase k příběhům ze seznamky, ale zase mě tím tu obtěžovali a zdržovali, i když předtim bylo jasný, že vesměs nic nevim, a co vim, nebo jaká byla o věci moje představa, mi bylo tehdy už jedno, nebo spíš už jsem to neřešila a užívala si důležitý práce a seznamky a jen nostalgicky dala smutně dva příspěvky o bytě, že jsem viděla bývalýho soubence, co byl už po roce nově zadanej a dělala jsem v jedný rodinný firmě, kde se rodina vzájmeně držela, ale byla jsem sama a mně bylo smutno zase a jen se vrátila taky k tématu bytu dvěma příspěvky, že se tu objevili další známí a že jsem dostala pak maily od táty a nějakýho debžona z párty neřešila přeci a vůbec a nechápala, o co tu jako jde a jen pak chtěla varovat holky, jiný snoubenky popř. manželky a matky, co se se známými kluky nebo muži varujeme.tedy i mě dřív varovali, že číhá na zahr. fesťákách nebezpečí, ať si daj ženský bacha i v Čechách, tak nevim, proč to někdo tady měl potřebu tahat do konců typu: moje zhroucení a neschopnost práce, mrtvý morče, neschopnost fungovat, než vůbec začal koronavirus a měla jsem si po nemoci nutně hledat líp placenou práci a ženicha, ne se hroutit + případně tahat do konců typu psycholožka a moje bezpečí= , popř. za mě spíš PČR kvůli profilu a tím pádem třebas i na její popud a znalosti a smlouvu a doporučení by to byla spíš leda kriminanálka, že ... když já předtím nic nevěděla o tý hrůze, co mi ještě v mym neštěstí po ztrátě muže, tedy snoubence a bytu provedli a jak a bylo mi to vlastně do tý doby tim pádem už jedno a pracovala a seznamovala jsem se, což a o čem jsem tu přeci psala... a pak jen 2 příspěvky o bytě...tak proč to pak zas někdo proti mně rozjížděl a kontroval nebo mi dělal naschvály nebo mi to i dával ne jevo, nevim, aby to dopadlo takhle, mym zhnroucenim a mrtvym morčetem, a tak to šlo i dál, fakt nevim!!
    A musim říct, že nevíc mě na tom všem zajímá PROČ, proč by tohle ženský nešťastnýk, který nevyšla svatba a přišla o byt, ještě v tý situaci schválně dělal, jestli z pomsty nebo kvůli nepochopení nějakých příspěvků kdysi, který byly provokací, nebo spíš intwerpretováním názorů jak mých, tak mý sestry, tak dalších žen, tak i článků, možná i snahou si tu tehdy najít už místo chlapa spíš i nějakou chytrou anarchistickou a feministickou kámošku, prostě nějakou racionální holku, ne slepici nějakou neuvědomělou, co tý muzice s tou politikou trochu rozumí, nevim, no ale to tehdy...takže jsem nechápala proč, proč bývalá skoro-nevěsta, co nikomu nic špatnýho neudělala, se všemi to myslela dobře a nikdo ji ani vlastně po tý osobní stránce a podstatě ani nezná, tedy krom pozdravu na párty a znát ani nemůže...

    Zrůdy je slabý slovo totiž. Takže 7 a 7 a to se opila sama a nikdo ji asi ani nezdrogoval... :

    Cizinci znásilnili ženu tak brutálně, že má trvalé následky. U soudu se hájili kulturní odlišností | EuroZprávy.cz
    https://eurozpravy.cz/...talne-ze-ma-trvale-nasledky-u-soudu-se-hajili-kulturni-odlisnosti.084316cc/

    a já psala G., ne Vám dnes!!

    A chtěla jsem jít něco slavit, dokud mám po večerech čas, mám nějakej den takovej dnes významnej, i když ne že by to muselo nějaký ,,existence" zajímat.



    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: "a já psala G., ne Vám dnes" - to se dělá takhle.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Po znásilnění je důležité nezanedbat psychologickou první pomoc, např. níže:

    Pražská linka důvěry - Centrum sociálních služeb Praha
    https://www.csspraha.cz/prazska-linka-duvery
    Krizové centrum RIAPS (krizová intervence a psychologická podpora) - Centrum sociálních služeb Praha
    https://www.csspraha.cz/krizove-centrum-riaps-krizova-intervence-a-psychologicka-podpora
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    AVATAR:
    REBORNA:

    A já se tu nechtěla dočkat sympatií, jen původně cesty, jak by se možná ke mně vrátil muj muž - bývalý snoubenec, což byla tehdy po prodeji mýho bytu už jediná možnost na lásku, na bydlení a pořízení dítěte..vzhledem k tý situaci i mýmu věku....a když to pak ne, tak jen vysvětlení, lidem, co něco třeba špatně pochopili nebo zaslechli...a když ani to ne, tak pak možná ne sympatií, ale SPÍŠ TOHO SEZNÁMENÍ, I KDYŽ PŮVODNĚ MĚ ZAJÍMALA JEN SEZNAMKA a psala jsem o ní a reagovala na to, co mi tu k tomu lidi psali, myslim dost věcně a ke všem OTčkům skoupě, abychom se drželi tématu, a I KDYŽ PŮVODNĚ MĚ ZAJÍMALA JEN SEZNAMKA, pak by mohl jako seznamka zafungovat teoreticky i nyx, na který jsem ovšem kdysi s tímto z pochopitelných důvodů zanevřela, ale proč ne...když se mezi těmi lidmi občas pohybuju, což tedy narozdíl od některých lidí, kteří se tím jen z povzdálí bavili, kteří mezi nás ani nechodí a neznaj mě stejně jako ostatní, což nechápu čím jako se bavili, zdrogovaný znásilnění pozvracený ženský, co se předtim měla vdávat, poškrábaný na hlavě od větví od krve, poškrábaný po těle, s roztrženym tričkem a ztracenýma věcma a okradený navíc o peníze na jídlo na celý den a bezpečnou cestu domů, a s modřinama, a v komatu, co mohla umřít a mít poškozenej mozek??!!


    Nebo tomu, že někomu hrozí 3-7 let vězení a popotahovaček, a to až do konce jeho života? Stejně tak, jako já na to asi nezapomenu a nevim tedy, proč mi to tu vlastně někdo dokola cpal a chtěl, abych to vůbec věděla, jak to vzniklo a řešila??

    ...jenže do toho prostě musel někdo do mých vztahů a dalších možností seznámení, ať už kdekoli, svévolně sprostě drze a zločinecky tady zasáhnout, že! A pak mě tim zdržovat a obtěžovat dokola v práci, když já držela do října tématu a pak jen dala dva příspěvky o bytě, ale pak se vrátila zase k příběhům ze seznamky, ale zase mě tím tu obtěžovali a zdržovali.


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: přečetla jsi si ten článek - víš v jaké fázi se nacházíš a co máš dělat?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: za toxickou zumpu palec hore tyvole
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    REBORNA: jak vidis, tak jsi nepochopila, ze se snoubenec rozhodl a namisto reseni kolacku a svatby jsi ukecavala rodice, at zustane s tebou. Jestli se to casove shodovalo, to snad nema vyznam. O tom pisu, jak sis vubec mohla myslet, ze nejaky dolejzani za rodici pomuze? Stejne jako ta moje byvala, nechapu co myslela ze vylepsi, kdyz bude posilat vzajemnou komunikaci pribuznym.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    AVATAR:

    Ale já myslim něco před víc jak 10 lety.

    A G. jsem sem jen původně psala něco, co se týká seznamování a pořízení dítěte teď, i když zas o bytě....

    A pak spíš řešim něco, co jsem slyšela od jednoho člověka na párty o víkendu, co se nyxu týče, co mi totál zkazilo opět na tý párty náladu, natož se tam pak zkoušet seznámit, ale stejně ani jedna z těch dvou párty nebyla k tomu vhodná, každá z jiných důvodů a já si i říkala, že na tu jednu bych neměla jet, že mi to třeba nesedne (...+ na tý třetí, kam jsem se šla juknout na jednoho DJe od známých, byl zase Čecho-talián - dříve se mi dvořící a teď zvedal oči v sloup, jen co mě viděl a byl na mě hnusnej - což je ale vlastně u těchhle ,,polo-černejch" klasika - když ptáčka lapají...no a pak ještě ptáček lapená dostane držkovou, že...., nebo jsem spíš na něj stará a došlo mu to až pak - ale nevim, proč to jako vadí, když stejně za měsíc ani ne odjíždí, tak věk by neměl hrát roli a o nic s nim nešlo...), ale až do hlášky toho člověka o něčem z nyxu naopak mi nevadilo nic tam na tý další párty, a vrací mě to leda k loňsku....a s mym vztahem nebo rozchodem (ani potenciálním dítětem ve vztahu před víc jak 10 lety ani potenciálním dítětem plánovanym s bývalým snoubencem nebo plánovanym teď přes seznamku nebo s někým z akcí, kde bych se ráda seznámila, ale kde se mi lidi leda tak smějou kvůli mýmu zdrogování a znásilnění nějakým demem a pak obtěžování přes nyx), to TU DNES PŮVODNĚ NEMĚLO NIC SPOLEČNÝHO...JÁ PSALA G. původně jen o bytě, pořizování mimina a seznamování, což se de facto týkalo i seznamky...tam teď jsem byla zase v dost zajímavý konverzaci o tý problematice totiž, ale zatím to sem dávat nechci a nestojíš o to ani ty.

    Jinak chápu, ale nevim, zda jsi měl se smrtí bráchy něco společnýho, byl u toho nějak, nebo třeba nějak bezdůvodně za to cítil vinu, vyčítal si to, i když to třeba nešlo moc ovlivnit, nešlo jinak, a jak to souviselo se vztahem tvym v tu chvíli tehdy taky nevim....

    ( a moje matka a já se teď zas kvůli bytu, co dohnojil jegho prodejem táta s bývalým snoubencem, zas nebavíme s mou sestrou, co ještě žije...jen tak k tomu bráchovi tvýmu mě napadá... a pro mě jsou teď bývalý snoubenec a i sestra, protože i ta měla vliv na prodej toho bytu, v podstatě jako pocitově i lidi, kvůli kterým jsem sem něco se vztahy, bytem a seznamováním a miminem něco vůbec napsala, takže lidi, kvůli kterým jsem vlastně i nepřímo kvůli nim, byla vloni zdrogovaná a znásilněná, i když s psychikou jsem samozřejmě krom smutku s rozchodu, do tý doby neměla tehdy toho času vůbec nic...což mi ještě víc brání sestru kontaktovat, když mám pocit, že v tom svinstvu zneužívat snad informaci o mym dočasnym psychickym stavu po rozchodu a pak traumatu před víc jak 10 lety zneužila snad k prodeji a zašmelení peněz z bytu snad společně s tátou a jeho přítelkyní...)

    Spíš se to tedy týká něčeho, co jsem řešila předloni, co se táhne doteď kvůli bytu a třeba fakt fatálně ovlivní, že paradoxně dítě, který jsem dřív kdysi dávno ani moc nechtěla nebo spíš nemohla a nesměla kvůli škole a penězům mít, už třeba fakt nikdy mít nebudu - a to kvůli muži, se kterým jsem si myslela, jak jsem si naopak narozdíl od těch dvou, co přišli po mý tragédii po tříletym vztahu před víc jak 10 lety, tím mužem, bývalým snoubencem, narozdíl od těch dvou, moc polepšila, ale pak přišla kvůli němu i tátovi v době, kdy už fakt potřebuju dítě, o byt a možnost to dítě vůbec mít a někde to dítě mít, což je fatál.


    AVATAR
    AVATAR --- ---
    REBORNA:
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Až na tehdy ten look, postavu a tehdy ty blond a předtim i do pasu dlouhý vlasy...

    Kdyby jenom vztahem...

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    REBORNA: Prisel jsem o strejdu, se kterym jsem travil fakt hromadu casu. Prisel jsem o brachu, kterej mi byl vzorem. Prisel jsem o byt po babicce, ve kterym jsem bydlel. Podedila ho brachova zena, se kterou byl rok. Ten byt byl psanej na brachu, aby mel cim rucit za byt, co si koupil na hypnu. Prisel jsem o zenu, se kterou jsem zil 8 let a mam s ni dvojcata. Vrazila mi kudlu do zad, kdyz bylo detem 3, pak znovu, kdyz jim bylo pet. Prisel jsem o dalsi zenu, se kterou jsem byl tri roky, behem kterych jsem s ni prozil spoustu krasnyho, ale i nechutnou diagnozu, ktera celej ten vztah temne provazela. Prisel jsem o vsechen majetek a skoncil v podstate jako bezdomovec - bydlel jsem pul roku v kamosove zahradni chatce, ve ktery nebyla ani voda a byla tam kosa jak v zime (bylo to v zime), takze jsem svy deti mohl vidat jen obcas vecer po praci.

    Shit happens...

    O tri roky pozdeji mam splaceny dluhy, sedim ve svym byte (no, jeste 10 let bude banky) na svym gauci, koukam pres xbox na netflix na svy tv. Mam staly prijem dostacujici na deti, bydleni, jidlo a vsechny slozenky a splaceni dluhu a zbyva i na nejakej ten Zivot. Zenu nehledam, protoze jsem se svym zivotem spokojenej, jako nikdy a nechci ho menit.

    Flex...

    Ztraty se daji prezit. Zaziva je kazdej, clovek na svete. Jeden do posledniho. Nekteri to maji dramatictejsi, nez jini a kazdej se se ztratou srovnava jinak. Nekdo to zvlada dobre, jinej hur. Jenze pak jsou tu i lidi, kteri se ze ztraty regulerne zblazni. Neco jim v mozku preskoci a v tom lepsim pripade jen uz nikdy nejsou, jaci byli predtim. V tom horsim pachaji sebevrazdy ci konci dozivotne v psychiatricke lecebne.

    Rok a pul je "zdrava" doba na to, aby se clovek srovnal s rozchodem, ale ty ses nepohla ani o milimetr za celou tu dobu, co nam tu porad dokola vypisujes do posledniho slova to same. Trapis sama sebe tim, ze to porad dokola opakujes. Porad se hnipes v otevrene rane, ktera uz mohla byt davno zahojena. Nech to minulosti, nech svuj mozek zapomenout na to zle. Zavri tu knizku, kterou ctes porad dokola a hod ji do reky. Vypni nyx, je to toxicka zumpa, na kterou musi mit clovek nervy, ktery ti ted chybi. Sympatii se tu nikdy nedockas a jen te to provokuje.

    Zajdi za psychologem, nedokazes se s tou ztratou a krivdou srovnat sama a nejsi kvuli tomu o nic horsi, nez ja. Proste to nedavas a nelepsi se to. Nech si pomoct, je to par minut tydne. I kdybysme byli uplne mimo a ty jsi psychicky v poho, muze ti byt jeste lip. Proc tu radu tak zatvrzele ignorujes? Prijde ti tak spatna?

    Kdybys zacala kaslat krev, asi bys za doktorem sla, ze? Tohle je podobny, jen je to zakernejsi v tom, ze nemoc ovlivnuje tvuj mozek. Takze pro tebe jsou tvoje myslenkovy pochody naprosto v poradku, davaji jasnej smysl a jsi zcela racionalni. Vsichni ti ru rikame, ze nejsou. Ze ti obcas neni ani po dvacate uprave rozumet, vety nedavaji smysl, chybi v nich slova, vety a pokazdy urcite i milion tvych naspeedovanych myslenek, ktery nyx nepobere. Odpovidas uplne mimo a na veci, na ktery se nikdo neptal, reagujes naprosto selektivne a vse skonci ve stejnem kolovratku a hnipani se v otevrene rane.

    Tvuj mozek ti lze! Vsichni tu vidime, ze kasles krev, ale tvuj mozek ti rika, ze nekasles vubec. Bez pomoci se z toho nedostanes a v tom lepsim pripade se budes v padesati hnipat v otevrene rane. V te horsi...

    Ja vim, ze mas strach, ale neni takova budoucnost strasidelnejsi?

    Prosim neodpovidej, zavri nyx a objednej se. Az se budes citit lepe, az se nebudes hnipat ve svych ranach, prijd si popovidat. Hodne sil!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jak se vyrovnat s rozchodem – Psycholog a psychoterapeut ROVENA
    https://rovena.info/jak-se-vyrovnat-s-rozchodem.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam