To já jen, že jsem ji skutečně zase po těch 12 letech viděla, ale nechtěla se s ní kvůli Vám vůbec bavit... abych si ještě víc nekazila náladu někde, kam jsem se šla rozptýlit a pobavit naopak.
A to i přesto, že ona za to tady vlastně nemohla a i přesto, že co se stalo před 14 lety po mym rozchodu ani vědět nemohla, že toho člověka ani neznala a nikdy předtim neviděla, poznala jsem ji až potom a moc dobře viděla, že jsem byla ten další rok psychicky naprosto v pořádku a i celou dobu, co jsem s ní byla pár dní v kontaktu.
A normálně jsme se spolu předtim chvíli učili, takže že to, že jsem až do toho rozchodu a událostí po něm byla naprosto v pořádku a že jsem taky žádný drogy nebrala, rozhodně žádná feťačka, co by nějaký drogy do toho rozchodu pravidelně užívala nebyla a potom taky ne a byla jsem i po tom rozchodu ještě chvilu, než jsem se něco dozvěděla a pak se mi něcon stalo, krom smutku z rozchodu běžnýho, do tý doby v pohodě... a byla předtím jedna ze studentek v mnoha předmětech nejlepší, to tedy na gymplu a pak v prváku a druháku na VŠ, což pak myslim viděla, musela vědět taky. A spolužáci z gymplu by jí to potvrdili, protože ti mě práv narozdíl od ní znali. I přesto, že sem na základě zřejmě drbu člověka, kterýmu možná věří, ale kterej ovšem u toho nebyl a nevěděl, co se dělo v tom vztahu, nebo pak u mě doma za zavřenými dvěřmi nebo dělo a řešilo někde jinde za zavřenými dveřmi a proč vlastně, nemohl tudíž vědět taky a tak věděl jen verzi mou a jeho verze, kterou mi chtěl třeba ve svých problémech záměrně škodit nebo spíš trochu pomluvit, třebas i ze srandy, nebo záměrný verze lidí, který prostě řešili problémy jiný a tak na ostatní schválně špínu házet chtěli, a tak vše třeba překroutil, když měl informací jen asi jednu setinu ze všeho ode mě, jak a proč vše bylo, takže jeho verze a zkreslení informací, co se k ní možná donesly od něj nebo přes někoho, mě nezajímá.
A nevim, proč jí jo a proč mě tu tim otravovala, když sama ví, že pořádně nic neví, že krom svou rozhovorů o učení jsme neřešily o tom mym vztahu ani tom, co se mi stalo potom a proč a jak se to zkomplikovalo a kvůli čemu vlastně pak, vůbec nic. Protože ani nemůže, protože jsou věci, co si lidi třeba nechávaj pro sebe a jinou verzi se pak každej dozví, třeba i tu, co se lidem, co vědi houbelec, hodí do krámu nebo ve sváých vlastních problémech záměrně o osatatních pomluvy šířej, aby si připadali lepší nebo ve svym neštěstí lepší, nevim.