SUB., co se snažila víc než já ing. a proto tu má ,,kariéru" asistentky, byt a mimíse, na fotce s českym manželem její kámošky, echt CZeskym (mimochodem poslouchaj mrdky, ale za to on nemuže, že by to jiná normální česká ženská neposlouchala a vůbec se tam seznamovat nešla - tě péro SUB. Taky proto tam maj velký šance i magoři jako Reborna, že. Nejen Nataša s Nástěnkou a pod.):
Chtěla bych poprosit její soukmenovce, aby když ilegálně lověj ryby z rybníka na sídláku, SI JE PAK NESUŠILI NA BALKÓNĚ NA ŠŇŮŘE NA PRÁDLO a aby nám nekradli ŠEŘÍK A DALŠÍ KYTKY A NEPRODÁVALI JE.... a taky by nemuseli otrhat a sežrat z Prokopáku všechy švestky a ořechy, aby se i na nás Čechy dostalo.
SUB. kámoška, se kterou si, když obě mluvěj s RUSKYM PŘÍZVUKEM, prosim pěkně, řikaly, že poslouchat MĚ, co jsem mluvila česky, prej bylo jako by jim někdo ojížděl mozek.
Btw. za komunismu jedna z mých nejoblíbenějších pohádek, takže se Nástěnce omlouvám.
Ale ta jsem si myslela, že je se mnou v pohodě, když jsme se slušně zdravili, TAK ŽE BY TO BYLO TY DRBY S NATAŠOU, NEBO NATAŠOU IVÁNOVNOU?? Nebo že by s JELENOU DEMENTIEVOVOU??
Takže TE, už jsem psala. A viděla jsem jí, takže opravdu vypadá dle počítačové animace a mýho propočtu tak, jak jsem si myslela. A tomu potenciálnímu kriminálníkovi jsem psala taky. Nevynechala jsem někoho??
Když na mě jste tu něněchali nit suchou, když já důležitou práci dělala a fakt se o Vaše dojmy z jedný blbý cesty nestála, když jsem o byt kvůli tamtomu ..... přišla??!! a podle něj se už bez bytu a po 35 letech seznamovat a pořizovat si dítě na rychlo mám a ani brvou nehnul mě opustit jen kvůli nervům z práce a při řešení bytu, už těsně před svatbou??!!
A já tu neřešila jeho, v zimě už jsem tu neviděla narozdíl o mých známých, nikoho, kdo by ho znal a měl na něj nějakou vazbu, tak nevim, co jste se tu do mě naváželi, když už byl zadanej a JÁ ŘEŠILA SVŮJ BYT. Peníze z bytu, co ti pitomci pustili a já peníze z toho ještě nemám a stejně si za ně na dítě už byt nekoupim kvůli těm dvěma, co nevim jako, co na tý schůzce jako beze mě jinýho krom doplacení a přepsání nějakýho bytu, ať už mýho nebo pro mě za mě toho druhýho a mýho těhotenství, řešili. Co jinýho tam jako řešili??!!
A cesta z Ovy, jejíž půlku jsem prospala, mě fakt nezajímá! A názory nějakejch piček tady taky!
Nějaký suchý nitě ještě tady?? :/