TEKKANNE:
Ještě k poště. ,,ty tady sama na sebe veřejně práskáš takový věci, u kterých (nejen) mě úplně fackuje hanba"
Sice jsi to nepsala původně ty, ale jiná osoba, že, S TOU HANBOU... a já pak tápala, co se to vlastně děje a došlo mi ještě soustavou různých náhod a hlášek na párty od jedný cizí slečny, co mi tu místo přátelskýho pokecu o seznamkách, vlastně provedli. A nic nechápala nejdřív, proč mi někdo oponuje s bytem a naváží se do mě, ať už jakkoli, účelově nebo jsem nejdřív myslela z nepochopení nebo jsem myslela že na základě hlášky někoho, kdo mě viděl, ví jak vypadám, matně mě poznal před víc jak 10 lety a jen na dvě setkání, protože jinak mě z těch lidí nemohl znát nikdo (známí to jen pasivně četli a neměli důvod mi škodit) - co se týče posledních předchozích 10 let - lidi tady neznali ani kluka, se kterým jsem chodila 3 roky, ani mého bývalého snoubence, o něm jsem psala anonymně a byl offline a neměl snad důvod mě pomlouvat když jsem ještě i kvůli němu o rodinný byt přišla.
A kluk, se kterým jsem se snažila seznámit před víc jak 10 lety, že by mě měl pořád v hlavě, když jámu nic špatnýho neudělala, no spíš naopak a měla zájem, což by mu mělo lichotit, a ani jsme spolu nespali, tak nevim...
ALE MOHLA BY SIS TEDY VYBAVIT Z TOHO MINULÉHO ROKU NEBO ZE KDY VLASTNĚ A VZPOMENOUT NA PŘÍSPĚVĚK, KTERÝ OBSAHOVAL VĚCI, KTERÝ JSEM NA SEBE (jak jsi to formulovala:) ÚDAJNĚ ,,NAPRÁSKALA", U KTERÝCH BY MĚ (NEBO SNAD TEBE, POKUD BYS TO PSALA, TAK JSI TO ASI MYSLELA), MĚLA FACKOVAT HANBA??!!
Protože já obvykle tady odpovídala stylem, že jsem se zamyslela, jak to ten člověk, co mě ani nezná a neví jak vypadám a ani můj bývalý snoubenec vypadá, tedy tehdy to tu nebylo, jak to ten člověk, co se do mě naváží myslí a pak nabídla obě varianty a sama si na ně odpověděla.
Ale teď se tě přímo ptám.
ALE MOHLA BY SIS TEDY VYBAVIT A VZPOMENOUT NA PŘÍSPĚVĚK, KTERÝ OBSAHOVAL VĚCI, KTERÝ JSEM NA SEBE (jak jsi to formulovala:) ÚDAJNĚ ,,NAPRÁSKALA", U KTERÝCH BY MĚ (NEBO SNAD TEBE, POKUD BYS TO PSALA, TAK JSI TO ASI MYSLELA), MĚLA FACKOVAT HANBA??!!
Fakt by mě to zajímalo.