TEKKANNE:
Proč by se mě měli zastávat? V čem jako??
Žádný hysteráky na veřejnosti jsem tehdy neměla...jen jsem někde na akci opilá řekla, že se mi nelíbí nějaká konkrétní muzika 1,5 hodiny, předtím se mi to standardně líbilo a chtěla jsem si užít neděli odpoledne, ale to mě odvezli domů dřív.
To se mi tak občas s partnerem stávalo.
A před paní v metru jsem jen mluvila o práci, naštvaně, ale hystericky fakt ne, vůbec.
A ten hysterák po ztrátě práce, to PMS po roce jako?? A proč pak zmizel...no to jsem nejdřív nepochopila ani já! No tak oni s námi v domácnoti nežili, tak nemůžou vědět, stejně jako muj táta ne,
Proč by se mě měli zastávat? V čem jako?? Jako v tom, že jsem se opila? No na zvracení to nebylo... A opila, na akci?? To se stává myslim...
A oni vloni na tý akci nebyli a stejně jako já nevěděli, co se stalo....
No tak třeba J. to tu četl asi jen ze zvědavosti, protože mě zná od 2003 a předtím sem nic nepsal a ani s tím podle mě nehodlal začínat. Asi ze zvědavosti, proč jsme se rozešli, když jsme na obou scénách byli stále spolu a láskyplně v páru. Až na jednu hádčičku někde o matračce, že jsem ji špinavou nechtěla nafukovat a dávat do pusy a chtěla jsem rychle spát, abych jeho hraní nebo další produkci, na kterou jsem se narozdíl od noci velmi těšila, nezaspala, takže malá hádka v nevyspání na párty, kterou možná někdo slyšel, no to je toho...
F. na tom mi nesejde, ale zdravíme se.
Kámoši od jednoho mýho bývalýho, se kterým jsem byla 3 roky, to asi úplně nepochopili...ale na akci se mi pak někdo posmíval.
Pak nějaký DJs v klubu nebo lidi na mě jen měli nejapný poznámky.
Pak další se tomu smáli.
Ale pochybuju, že by se třeba smáli slečně, co se opila na diskotéce a pak jí tam zdrogoval nějakej Arabáš, nebo co to bylo, dal jí ven do křoví a pak tam přizval další kumpány, že ve křoví je dívka, co by se ,,dala znásilnit"
Pak je na nahrávce na mobilu, kam si to natáčeli, slyšet dívčin pláč, když s ní tam souložili 3 hodiny a střídali se na ní, omámený a neschopný se bránit...
A když to řekla kamrádce, pak se zhroutila a to poslední, co by následující měsíc řešila, by byla práce, a to i kdyby měla tak drahej nájem jako já.
No a ti sedí, až zčernají ještě víc, než jsou.. a jestli by se tomu nebo tý dívce někdo smál, to tedy velmi pochybuju!!
A tý učitelce, co jí dali ti dva mladý Taliáni na diskotéce opilou po zenužítí a jejím natočení někam v bolestech, ti sedí tedy každej na 7 let, se taky nikdo nesměje a neuráží jí. A nikdo nic o hanbě neříká.
Mně spíš nad čtením takovýho článku nepříjemný pocity jímaj....
Ale já tu jen psala, že jsem byla s klukem v lese, a jsem single, takže i kdybych nebyla zdrogovaná proti svý vůli, i kdybych to chtěla, což fakt ne, stejně nic hanebnýho.
Tak asi 100 lidí znám od vidění, asi 15 osobně a vždy jsme se bavili a zdravili.
M. to četl asi kvůli hypotéce, minule jsme kecali o jeho dětech v metru, no a na akci z tý jedný scény mě viděl a viděl mě v pohodě, pak jen naštvanou po rozchodu a to zase jen v reakci na nějakou poznámku nevhodnou někoho tam na mě, kdo mě ani neznal, jen něco plácnul a hned jak jsem se opila, tak jsem se začla divně chovat a něco k tomu naštvaně dodala, ale pak jsem šla čůrat a vyvztekala se tam...prostě ženy, kterým nevyšla svatba, jsou citlivý...tedy to píšu o akci na podzim 2018.
Pak další člověk, ženatej, co to ale může říct dalším lidem.
A tak dále.
No a pak prostě různý lidi na akcích, který jsem znala z dřívějška a zdravili jsme se, se některými jsem tam i šla a s jinými i párkrát kdysi dávno jela a neměla důvod je poznávat, bavit se s nimi, protože jsme se plně sobě věnovali s mým bývalým přítelem na dvou scénách a pak na jiných dvou scénách, tedy jedný stejný stejný a jedný jiný, 4 roky s mým bývalým snoubencem,
ALE TŘEBA BYCH SE S NIMI CHTĚLA TEĎ VÍC SKAMARÁDIT NEBO DOKONCE I POZNAT S NĚKÝM Z NICH..
Ale nebyl přeci důvod, aby se me tu někdo z nich zastával.
Já jen tou prací jim vysvětlovala, proč jsem sama a na seznamce.
Psali mi nějaký kluci do pošty, to jo..Ale já tu jen přátelsky tou prací všem vysvětlovala, proč jsem sama a na seznamce.A nevim, proč se do mě tady někdo navážel.
Kór ženská, která má dítě a partnera, nebo ženská, která je zadaná a seznamovat se ani nechce.... A proč ty?? Proč když jsme se tu bavili o bytový otázce kluků ze seznamky, a kdy já jsem, jen popsala důvod zmizení bývalýho snoubence, tedy důvod, proč jsem náhle sama, ses do mě jako navážela??
Kór ženská, která má dítě a partnera, nebo ženská, která je zadaná a seznamovat se ani nechce....
A nějaký chlapi, ale to mi pak došlo, že to byl záměr mě znemožňovat a dělat ze mě, je proto, že si dám občas na akci a to obvykle s partnerem víno nebo na konzumačku s býalým snoubencem i třeba koktejl, dělat záměrně kvůli tomu znásilnění nějak jakoby nezodpovědnou nebo psychicky labilní, problémovou nebo alkoholičku...
Což tak fakt není, bylo jen chvilinku po rozchodu, ale pak fakt ne, ale pak když mě někdo ztrapňuje před desítkami známých, co pravidelně vídám, nebo i před potenciálním budoucím partnerem,l tak jsem měla potřebu tu reagovat a vše vysvětlit.
Ale právě tohle tady mě dostala na nějakých akcích, kde jsem pak ty lidi, co to četli viděla, do stavů, že jsem se radši opila, než se jít s nimi na jedný scéně ´, kde jsou starší muži a obvykle dětnatí, tak jako obvykle s těmi známými bavit nebo na tý druhý scéně, kde je dost volných, ale i starších než 25, bavit nebo třeba i tam, nejen na seznamce, seznamovat.