• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    CRAZY_IVAN:
    REBORNA:

    A v tomhle buď prosím opravdu svědomitej a seriózní, prosím a prozraď mi to, to mě fakt zajímá...a trápí už delší dobu...

    Protože aniž bych ještě cokoli o loňsku tušila, tak jsem zachytila v jednom klubu na akci, kde bych se i teoreticky chtěla seznámit, jak známej jedný lehce osádlený osoby říkal něco o tom, že leda tak v jinym městě (a já asi byla pak doma paranoidní, ale protože jinde lidi, co vědi, kdo sem a jak vypadám, se o tomhle tady někde bavili, tak jsem to přešla, protože mi to bylo jedno, ani to nebylo na naší scéně a jen nějaký bláboly jednoho ochmelky na technu), ale v tom klubu tam pak někdo komentoval i mě, a já nevěděla, zda to řekli oni, nebo někdo na druhý straně, tak jsem si to vyložila tak, že komentoval mě a že tím chtěl ten známej tý lehce osádlený osoby snad říct, že se můžu seznamovat leda tak jinde, kde mě nikdo nezná... a kvloi týhle diskusi... a pak by to vypadalo, že by to řekl snad škodolibě a posměšně, jako by mě někdo neměl rád, i když ten člověk mě ani nezná, tak pak by se tím neměl bavit, spíš trápit, k čemu to tu pro mě vedlo, pro slečnu hodnou osamělou, co mi udělali a kam se pak úplně jinam ubírala tahle diskuse...

    To jen v návaznosti na tohle auditko, kde jistá osoba naznačovala, že se nenajde nikdo, kdo by se se mnou chtěl seznámit, že jsem si to tu nepřímo zařídila já chudák do tý doby něčím, co jsem napsala nebo že to snad nějak on/oni tady.

    No tak mi to leží v hlavě, ty to tu vidíš a možná bys mi nabídl svůj názor.

    Takže co z toho, co se vloni nebo kdy stalo nebo co jsem sem napsala nebo kdo sem napsal mně, by mělo vést k tomu, že by tě to odradilo od seznámení se mnou. Já to jako chápu, ale chci to vědět konkrétněji.

    Díky moc. Dobrou noc.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    CRAZY_IVAN:
    REBORNA:
    REBORNA:

    Jo a ještě tak všeobecně... Můžu vědět, proč se se mnou nechceš seznámit?

    Jako kvůli tomu, že mě dali najít, zdrogovat a pak jsem možná měla sex s nějakým klukem, co mě osahal nebo něco víc?? Tak to už je teď víc jak rok, i když to vím, jak to vlastně bylo, teprve od března....

    Jako kvůli tomu, že jsem měla vloni nechtěně sex? Vždyť je to jen sex, ne? Soulož. Neznáš? Za normálních okolností velmi příjemné.

    Nebo proto, co jsem tu o tom napsala?

    A co konkrétně?

    Díky.

    Pohled ostatních bude třeba podobný, tak mě to jen zajímá, co jsem vlastně JÁ špatně udělala... já totiž nic! To oni!

    A pokud to s tím nesouvisí vůbec a že jsem měla s nějakým klukem nechtěně sex, a to můžeš brát třeba tak, a myslet si jakoby, že to bylo jakoby chtěně,....nu pak by na tom nebylo nic špatnýho přeci, že se single ženy dotknul kluk nebo s ni měl s ní sex, to je běžný a naprosto v pořádku, ne? Dokonce by bylo spíš normální, kdyby byl tak laskav a pokračoval v tom opakovaně, celý ten rok...pak by to bylo v pořádku asi ještě víc, jako že muj další vztah, co by jakoby skončil, pak by to bylo úplně v pořádku a mohli bychom se seznámit v pohodě teď, ne?

    Takže pokud to s touhle kauzou nesouvisí, že se se mnou nechceě seznámit, tak s kterým mým příspěvkem to souvisí, co se ti nelíbilo konkrétně, co jsem sem napsala?

    Díky moc.

    Není to ironie ani sarkasmus, fakt mě to zajímá. a fakt díky.







    REBORNA
    REBORNA --- ---
    CRAZY_IVAN:
    REBORNA:

    Dobře, i kdyby jsi to myslel vážně, což pochybuju.

    Jsi moc hezkej. To je fakt! Všechno super.

    ale buď ještě tak hodný a vyplň mi dotazník, TO MĚ ZAJÍMÁ, CO JSEM JAKO PROŠVIHLA KVŮLI TĚM DEMENTŮM TADY A TOMU, CO MI VLONI PROVEDLI A JAK MI TO TU ZKAZILI A KAM SE KVŮLI NIM ZAČLA UBÍRAT TAHLE DISKUSE:

    1. brýle jsou jen na ozdobu, máš je pořád? Nosíš někdy taky čočky? Plaveš s hlavou nad vodou nebo jak? Jak to děláš s brýlemi, když máš 8 h na to, abys objel za den čtyři 3 tisíc-metrový hory na lyžích v Alpách a náhle se spustí chumelenice??

    Z kolika procent se dědí krátko- daleko- zrakost? Co z toho vlastně máš?

    2. Kočička umře za kdy? Máš dvě místnosti, že by bylo morče odděleně? Ale kdybys byl jako nějak úžasnej a měl něco proti morčatům, asi bych se ho časem vzdala, jen mi připomíná smrt předchozího kvůli tomu tady a kvůli tomu mýmu zhroucení a znásilnění, ani jméno jsem mu nedala, zatím mi evokuje nepříjemný den, kdy umíralo to předchozí a to znásilnění a to, na co jsem tu v tom týdnu přišla...

    3. Bydlíš opravdu v Praze? Kam tedy jezdíváš autíčkem? Nebo to je kundolap a jinak stojí přes rok v garáži?

    4. kolo máš? In lajny? Jakou muziku posloucháš?

    5. Mimíse nemáš? Za kolik let ho chceš?




    REBORNA
    REBORNA --- ---
    CRAZY_IVAN:

    Já vim, ale tohle auditko stejně není seznamka.

    a tys to snad myslel vážně?? Já totiž tady nevím, kdo je kdo, tedy u většiny... A někdo se tu vloni se mnou opravdu seznámit chtěl, tak jsem uvažiovala že se začnu seznamovat i tady, přestanu tu tapetovat a začnu se i tady seznamovat, že obhlídnu auditko s muži a bezdětným hezkým napíšu, zda maj ženu a zda by měli zájem a pošlu fotky... ale já od jistý doby nabyla dojmu, že jsou tu jen lidi, co si ze mě dělaj leda legraci (no tak to tu i někde bylo psáno nebo řečeno) a že jsou tu jen nějaký zlý ikony, co mě chtěj zase napadnout nebo ohrozit nebo jsem si chvíli i myslela na základě nějakých výhružných příspěvků, dokonce zabít, takže jsem na to tady po tom, co jsem se zhroutila, když jsem přišla na to, jak to vloni bylo, zanevřela, pardon.

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: ale ty jsi puvodne napsala tohle:

    Já vim, ale tohle auditko stejně není seznamka. A někdo se tu vloni se mnou opravdu seznámit chtěl, ale já od jistý doby nabyla dojmu, že jsou tu jen lidi, co si ze mě dělaj leda legraci (no tak to tu i někde bylo psáno nebo řečeno) a že jsou tu jen nějaký zlý ikony, co mě chtěj zase napadnout nebo ohrozit nebo jsem si chvíli i myslela na základě nějakých příspěvků, dokonce zabít, takže jsem na to tady po tom, co jsem se zhroutila, když jsem přišla na to, jak to vloni bylo, zanevřela, pardon.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: Chocholousek likes this!
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: mozna je to nakonec tak, ze ty byt nemas kvuli tomu ze SUB ho ma. vlastne te o nej okradla ona. co takhle se nad tim zamyslet a hodit si nejaky aspon pulrocni kolecko na tohle tema, hm?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ...kolik má ruský klan SUB. bytů a kolik jich má ona a zda je byt její nebo z části její, jsme tu ještě nezjišťovali, takže ano, je to stále záhada....

    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    REBORNA: Promiň, ale už se s tebou nechci seznámit :(
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    CRAZY_IVAN: Já vim, ale až tě ti tady daj někde najít, ti tam zdrogujou a nějakej tě znásilní a strčí ti třeba prst do zadku, třeba si tě i vyfotí a někam to vystavěj, třeba zjistíš, že to v tobě vyvolá takový pocity, že se snad ani tady už seznamovat nechceš, ani na žádných párty, možná ani na tý seznamce. Proto bych uzavřela dohodu, že až se to dozvim, že tě ve spánku nějakej gay odsud znásilnil, že ti to neprozradim. A jiným holkám, jejichž znásilnění tady naplánují, taky ne. Ale třeba příjdou nějaký ,,hodný" holky, taky někdo kdo ti to bude ze záhadných důvodů vehementně popírat a někdo, kdo tě bude pronásledovat celou diskusí, kde nám budeš psát on topic o zážitcích na seznamce, a posílat tě do Bohnic a navedou tě ,,správným" směrem, aby ses to dozvěděl. Aby sis domyslel třeba i horší věci, než ti vůbec ten homouš na akci, kam pojedeš, udělá.







    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ja jenom nedovedu pochopit jak je mozne ze si byt a mimisa dovede opatrit kdejaka ukrajinka ze sceny, ale pani inzenyrka z Prahy nikoliv... kde se mohla stat chyba??
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Tak... děkujeme Reborně za názornou ukázku, jak se na internetu co... NESEZNAMOVAT.

    Takto se to, prosím, nedělá.

    Takto všechny spolehlivě odradíte.

    To jsem chtěl teda přispět tipem a trikem... takovou menší radou do internetového seznamování. Snad ten tip někdo uvítá.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: Ale když tu psala TE., že známí nebo kámoš nestačí nebo lidi v práci a po večerech po 18. hdoině a o víkendech pak zase nějakej novej partner prej nestačí, ale že prej bych měla mít kámošku, někoho kdo by chodil nejen na ty naše akce, ale i na návštěvy, jak psala, asi bych měla sehnat od kluků číslo a tý ,,potkaní" zavolat, třeba poradí, čim pindíka namazat, aby krysám chutnal...já s krysama nemám zkušenosti. Ale je fakt, že jedno morče kdysi jednomu bývalýmu pod peřinou po koulích šlo samo od sebe, čenichalo a pak skouslo, že úplně nadskočil, tak taková krysa vyhladovělá, co protein ucítí, po správných místech půjde hned...



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: + a tedy viz obr. - užiteční Kulíšci, (co mám prej chovat místo seznamování a pořízení mimíse, ale ten mi je právě bude obstarávat), a jejich trest za naplánování znásilnění, dříve se to prý snad i dělalo, ale Kulda byl vegoš, bude to chtít potkany nebo krysi, co kdysi chovala jedna známá, co bydlela tam, kde se prodal ten muj byt...já pořád zapomínala její jméno a nevěděla, jak ji před klucíma označovat, takže jsem řikala ,,ta krysí a podkaní?" Takže její přezdívka byla ,,ta potkaní", ale je to K. Někoho snad uklidní, že už nebydlí v Praze a je i s krysama odstěhovaná a už se bohužel nevídáme, ale krysy jsou i jinde.

    viz Kulíšci:



    REBORNA
    REBORNA --- ---

    Negrovi, i kdyby byl z Indie, dáme po palici, vyhodíme z bytu, B. pověsíme stejně jako developery za koule do průvanu, s jeho tolerancí a dredama vytřem leda tak podlahu.

    Cl Z. dáme přeoperovat nos, toho hnusnýho čokla mu s krysou utratíme a VYHÁZÍME NEGROVI NESMYSLE JAKO DREAM-CATCHERY A POD. z okna, byt obsadíme, napíšem se do katastru a tak konečně budem moct POČÍT MIMÍSE...Z VOLNÝHO MÍSTA U BARU, CO PO NĚM ZBYDE, UDĚLÁMJE DĚTSKEJ KOUTEK, popelníkem fláknem po palici SUB., A MÍSTO BYTOVEK PRO ribjonky a negra a spol. uděláme park a obnovíme Pokojíček. Polo-negro-španělo-maminu shodíme i s kočárem z cyklostezky do Vltavy, aby tu nezacláněla, když budem zase spěchat na kole do worku, tedy Cl Z. ne, to já, on se bude rehabilitovat z operace toho jeho odulýho rypáku.

    A pokud mi sem napostuje ještě někdy nějaký prasácký obrázky, tak ho sejmu nebo pošlu na jinou planetu tak rychle, že si ani nestačí nadělat do těch svejch santusáckejch nasrávaček! Kedry pošlem do plynu, třeba cigaretovýho a tak utratíme.
    Ty ohrožující ženy keťákem, čeká viz obr. výše...

    Ale ten negr z klubu je tu třeba dlouho a vesele se vejde do toho 1 % přistěhovalců, co tu suma sumárum schvaluju, možná i 5 %, aby se vešla ta jedna hodná kámoška SUB., ale ne 20 %, to už je moc, to je jasný.


    _BENNY
    _BENNY --- ---
    rozumim tomu spravne, ze vcera vecer nechtel dat Reborne ani ten negr?
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    REBORNA: Na zacatku to bylo docela vtipny. Ted uz je to jen smutny.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Proč přepisuješ kroniky a nepochlubíš se s něčím čerstvým, třeba jak to dopadlo s tím Indem a jestli už plánujete mimíska?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PASTAFARIANKA:
    REBORNA:

    Jo, jak můžeš vidět sama: lidi, co mě nikdy neviděli, nebo pokud někde zahlídli, tak max na jedný párty po rozchodu, kde jsem byla divná, ale to dost pochybuju, protože to bylo na jiný scéně a na další a ne na tý třetí...

    A nikdy se mnou nemluvili, dokonce bych i řekla, že ani na tý párty, kde mě někdo zdrogoval a pak znásilnil, jelikož je to jiná scéna, nebyli.... jen to naplánovali a bavěj se tim asi...zdrogováním nebo znásilněním ženy, co se měla vdávat a nevyšlo jí to, přišla o byt, neměla pak kam jít, a je sama a snaží s seznámit... a jeden nechodí pařit vůbec nikam, ale ten mě nikam neposílal, u toho mě úplně šokuje, že takovej člověk by měl na tohle tady žaludek a že by se po tom, co se do něj tu kdysi lidi naváželi, si to ještě vybíjet na mě, kterou tu kdysi někdo šikanoval taky...každopádně - mě neviděli nebo se mnou nikdy nemluvili, vůbec mě neznaj, narozdíl od několika lidí tady, co to jen četli a fakt mě nikam neposílaj...takže mě neznaj, nemluvili se mnou, ale DRŽEJ SE MĚ JAKO KLÍŠŤATA.

    Ale pořád mě někam posílaj za nějakými odborníky..jen předtím mi to ani divný nepřišlo, že jsem jen myslela,m že nepochopili, proč mě bývaloý snoubenec opustil...

    A pak tady ty absurdity - že mi chtěla SUB. s něčím údajně pomoct??

    No s těmi tady?To tedy nevim

    No a tím, co psala?? Jak jako? Jako ve vztahu?? ale jak to ona může vědět, co se stalo, když s námi nežila a nezná mě...
    A to jí jako nedošlo, že když já vztah nemám a hledám, že tím, že o mně bude nějaký věci negativní psát, mi ve vztahu teď nepomůže, když já navíc ho ještě nemám a ŽE NAOPAK VYTVOŘÍ MYLNEJ DOJEM, I KDYŽ MĚ ANI NEZNÁ, ŽE JSEM SNAD někde NĚJAKÁ NEPŘÍJEMNÁ NEBO ZLÁ (jo, ale to spíš právě kvůli tomu tady!! ) NEBO CO TO PSALA O TÝ JEDNÝ CESTĚ Z OSTRAVY Z PÁRTY, KDE JSEM JEN ŘEKLA NĚCO O MUZICE, CO SE MI ČÁST NOCI NELÍBILA A NA TOM JSME SE I SHODLY, PAK NĚCO BÝVALÝMU SNOUBENCI A PAK JSEM MYSLIM I VĚTŠINU CESTY SPALA??!!

    to jí jako nedošlo, že když já vztah nemám a hledám, že tím, že o mně bude nějaký věci negativní psát, mi ve vztahu BUDOUCÍM teď tim nepomůže, když já navíc ho ještě nemám, ale naopak mi pokud bych se pak třeba chtěla seznámit i tady, to seznamování zkazí...mylně špatnej dojem o mně vytvoří...

    ..no a ještě nějaký bláboly o tom, že maj její známý z akcí nějakou poruchu, a že děti nechtěj (to nevim prčo, když taková porucha je krátkodobá záležitost na pár dní, měsíců nebo max na pár let), takže mě nemyslela, přímo mně to nepsala, to je fakt, ale o mně, která se naopak těšila tehdy dobrýmu duševnímu zdraví, jen řešila bydlení a hledání partnera a ještě měla novou super práci, co který mě tu předtím akorát otravovali, když já byla v tématu o seznamkách,i když bych ráda, aby mi tak max s návratem bývalýho snoubence pomohla, místo se do mě navážet, ale to už pak někoho stejně měl, takže to jí jako nedošlo, že o mně tím jako vytvoří mylný dojem, že mi něco je...stejně jako předtím nějaký grázlové, co naplánovali moje zdrogování a znásilnění a psali mi to, že jsem alkoholička anebo že bych se měla léčit nebo že mám jít na terapii leda proto??!! Tak jsem měla dojem, že ona to věděla, ale přesto se k nim přidala!!! a nedošlo jí, že nám tím pak zkazí vztahy tam, kde se budem potkávat??!
    Ne s bývalým snoubencem, co je dávno na Moravě, ale SE MNOU! Se mnou, co jsem na tý scéně byla dřív než on a ona taky! a ŽE ZLOU KREV VYTVOŘÍ a náladu mi krom těch grázlů a dementů leda tak všude, kde se budem vídat, zkazí??!!

    Jen doufám, že to bylo nedorozumění a jen to jako pár ženských tady, a já, nejdřív nepochopila, proč mě tam posílaj, i když mě ani neznaj a nikdy se mnou nemluvili.

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: To bylo dávno, historie v zaprášených kronikách, ve slepeních knihovny kam už nikdo jiný nechodí - jestli se nezačneš zabývat budoucností, žádnou mít nebudeš - a ten psychouš ti s tím může pomoci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam