• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYHULENY_UFO: jsi psychicky zdravej, tak to vydejchas. Ona neni, takze si na zaklade chory mysli vytvari paranoidni predstavy, alternativni realitu.

    point je, ze kdyz skonci na policii, bude s naprostym presvedcenim vypravet, jak za jeji kolaps muzou lidi na nyxu, ze navara naplanoval jeji znasilneni, tekkane ji vyhrozuje fyzickou likvidaci a subversion ma dite.

    Ona tomu veri.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AVATAR: hele, lidi se na internetech obvinujou z ruznejch veci. me napriklad lidi s cislem 23 v nicku rikaj, ze sem fizl. a mam se posrat na internetu z toho, ze mi nekdo rika fizl...?? :D :D

    promin, ale rozhodne nema smysl se trapit kecama, ktery vedou lidi zavisly na celodennim sedeni na nyxem... :D

    a jestli ma reborna problem, ma jit za pomoci v offline realite, protoze na internetu ji rozhodne nikdo nepomuze, to spis se ji halda lidi vysmeje... :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYHULENY_UFO: ja nevim, podle me je dost problem, ze soucasny duchodci nechapou, ze offline a online reality se uz peknych par let prolinaji. Sub se s R setkavaji na kazdy druhy akci a samotna R pise, ze ji staci jen neco, co ji pripomene nyx a chyta psotnik. Obvinuje nas tu z kolektivniho zfetovani a znasilneni a veri tomu. Takovej clovek je nebezpecnej, protoze je v pravu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BURKHAR: tak to at si vyresi jeji offline okoli, ale rozhodne lidem v online prostredi nebezpecna nebude, das si ji do ignoru a naprosto nevis, ze nejaka reborna existuje a neexistujici reborna, jak by ti mohla byt nebezpecna...??

    ja nevim, podle me je dost problem, ze soucasny deti proste maj smichanou offline a online realitu a ty virtualni prisuzujou vetsi vyznam, nez ve slutecnosti ma.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    VYHULENY_UFO: Tož ona může být nebezpečná nejen sobě, ale i okolí. :/
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    lol, decka z nyxu furt resej rebornu :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    PALEONTOLOG: Tož naštěstí už jsem to snad pochopil a vytěsnil. Navíc bych se neměl rozčilovat. I když občas jsou věci... Jsem misantrop.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Kámoš usnul a nevzal mě na akci.

    Pořád že jo jo jo, že zavolá, zavolá za hodinu atd. pak mě nechal čekat tak dlouho a zasekla jsem se tu na tý demenci dementů a jednoho grázla zas tak dlouho, že mi mezitim ujel vlak a bus a skejsla sem u netu a pak šla až ráno na after.

    Tak toho bylo víc.


    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BURKHAR: jo tak já si tě pamatuju i z prádla, voe, svý chvilky má každej.

    SUBVERSION: však já psal o tom, jestli jsou urážky a ponižování nemocný holky řešení? a jestli jste schopní náhledu na to, že je nemocná, stejně jako ona není schopná náhledu na sebe?

    SUBVERSION: jestli ti to nedochází, tak si vytváří hroší kůži vůči skupinový šikaně
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    PALEONTOLOG: Tohle mělo být ono.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: Reagoval jsem na špatný příspěvek, ale ty to pochopíš, že?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    PALEONTOLOG: Je to tak. Dostkrát jsem vylitej napsal něco hnusnýho na NYX a pak toho litoval. Nemyslím černý humor a trolling. Celkem mě to sere, už neleju a je mi líp. Občas si samo pivko dám, ale to musí být příležitost.
    EKG
    EKG --- ---
    SUBVERSION: Precetla si nekde, ze deti pocate po, tusim, 36 letech jsou nachylnejsi na nektere vyvojove vady, dala si na to neco dobreho do nosu nebo pod jazyk a vesele se ji to rozjelo. Takze zavazneho nic, proste Karen.

    Ze psychicka porucha zmeni nektere lidi v ulhane a nenavistne zmrdy, je asi hlavnim duvodem, proc jsou tito izolovani za zdmi ustavu. Neni v poradku, aby se z takoveho jednani stavala norma.

    Timto bych se primlouval, aby si moderator nechal narust koule.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SUBVERSION: protoze je nemocna? Nahlas ji nyxovi, mozna ji za to da ban.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    PALEONTOLOG: tou důstojností kterou jí přeješ si utře prdel, pardon my french.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    .. čeho je moc toho je příliš. Ze je nemocná je jasné, nicméně proč ji tu máme věčně tolerovat s ksenofobnima kecma o "negrech", "bijte turisty" a jinými srackama - nechápu. Dřív to bylo tak že jen frčela do kolečka "PMS-SMS-byvalý snoubenec", ale teď to dostává větší rozměr.
    Jak rozvije teorie že za všechny její problémy můžou cizinci a pak si ještě třeba bere do huby moje dítě? WTF?
    je to dospělý svéprávný člověk a se vší úctou k mentálně postiženým říkám, že toto snášet nebudu.

    PALEONTOLOG: od tebe to bylo dost překvapivé -) jako kdybys to tu nikdy nečetl. Co že se jí prosím tě stalo? wannabe znásilnění, kdy byla tak ožralá ze si nepamatuje jestli proběhlo?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    _BENNY: benny, poslyš, já bych ti to teda nepřál, ale jsou v životě situace, třeba tragický událostim, a život blízkejch se změní k nepoznání. pak prostě nějak internetový klackovitý kecy nejdou přes hubu tak snadno a člověk si uvědomí, že když je někdo nemocnej, zaslouží si důstojnost. postiženej se chová jako magor, dělá nelogický věci, chybí mu náhled na svůj stav. je taky pravda, že spousta lidí to nedá a radši kontakt utne, protože neumí změnit svůj postoj. jak bych ti to, fakt ti takovou událost nepřeju, ale zasloužil bys, aby tě život profackoval.
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    _BENNY: jo a někdy i záchranka. Právě proto je lepší neprovokovat, aby k podobným situacím nedošlo
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VENDULKA: v takovem pripade se vola policie, ne?
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    Prosím odpusťte si komentáře typu _BENNY: , které by mohly R. dále vyprovokovat. Tohle není sranda. Ať nekomu fakt neublíží

    (mám jí v DI)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam