TEKKANNE:
,,za mě, ani všechny moje kamarádky a známý, ses opravdu obětovat nemusela: na všech scénách, na kterejch jsem se kdy pohybovala, mi nikdo nikdy nic nepíchal a vždy mě lidi na drogy galantně zvali, a to nejen v Čechách, ale i v zahraničí;)" No to já tvrdim taky, až na to že v zahraničí i v ČR podobný případy byly, ale stejně mi to bylo divný, na zahraničních jich bylo několik, co tam ženy za jedinou noc nahlásily, že by to tu v ČR a ještě na takovýhle menší párty někdo dělal, mi bylo ale divný, tak jsem to původně zavrhla. Pak jsem se to dozvěděla postupně, že by to fakt bylo možný a jak přesně....
(a mimochodem i to galatní zvaní by bylo šířením toxikomanie, tak já tady musím říct s čistým srdcem, pro nás nebo i pro případné ,,odborníky", co by to tu mohli číst, že celých asi 7 let až do letoška mě nikdo na nic nezval, a to ani galantně, jen mi v jendom klubu přistála do dlaní extáze a tu jsem si nechala a Čecho-talián pak starostlivě i posměšně říkal, ať ji okamžitě vyhodim, že by mi to mohl někdo ještě i když to mám jen u sebe a jíst to nechci, ještě vzít a umřít po tom, kdyby to byla ta špatná a že by to bylo ještě na mě.)
Asi si chtěl radši dát krystalický MDMA, nebo co to ty děti a lookem modelové kolem 22 let rádi a 3 hodiny na mě skákat a různě se hodiny ožužlávat,
ale místo celo-dopoledního zvracení jsem se pro změnu opila a odskákala a že byl na mě ošklivěj ještě pak víc opila a urazila, tak z toho nic nebylo! a mimís a spolubydlení už vůbec ne!
,,jak poznám, že mně někdo na party intramuskulárně zdrogoval ketaminem a hromadně znásilnil?" - to poznáš tak, že sem něco napíšeš, nebo dáš fotku a pak někam pojedeš a ucítíš slabě píchnutí a pak se prostě probudíš oblečená v vyhrnutou podprdou a postupně si na to vzpomeneš, no a máš na to 48 h se dát na rozbor, to já neudělala, tak ani nevim, co mi přesně píchnul, ale tamto mohl být jinej člověk, jeho jednání, toho co mě dal do lesa, bylo zvláštní a docela milý... a buď to byl sen, nebo se mě na ten sex pak ptal - což mi došlo z hlášky, co pořád mi někdo říkal, co on jim asi pak řekl.,.. a TO, ŽE TO BYLO HROMADNÝ ZNÁSILNĚNÍ jsem nepsala já, to říkali ty kluci na ulici, že ,,to je ta holka, kterou znásilnili ty technaři"...co já vim, tak mě tam dal kluk v koženkový bundě a já se mu sotva začal, pozvracela.
A zda rád blitky nebo fufínka nebo zda by mi místo běžný soulože radši lízal zapařený a co nejvíc smradlavý nohy, jak mi psal jeden na seznamce, fakt nevim....ale když se zase ptáš,tak zase budu impertinentní: viděla jsem video, kde blitky muži nevadili, ale na jinym místě, než v obličeji ženy, kterou právě souloží...
Ale to na tom prostě nic nemění, co se stalo, jestli mě líbal a osahal, nebo šukal nebo mi jen pro mě za mě někam strkal prst...
ale od 2+ let nahoru už je to skoro jedno, jak si tam mohl pak posedět...to jako co jsem měla asi řešit.
Tedy jako mění, pro mě tedy zásadně... A víš co?? Kdyby byl jeden, tak já byla pár měsíců před tím po riozchodu v takovym stavu a tak nešťastná a stakovými problémy, s bydlením a se vším, že kdyby byl jeden a to jsem si mylslela, že bych po tý hrůze z rozchodem po letech a tý bolesti co jsem přežila, i nad znásilněním jednímm klukem tehdy v cynismu a všem tom marastu rukou mávla!
To si vybral šikovně dobu, co??
Nešťastnou ženu po skoro rozvodu, s problémy s bydlením a perspektivou, tak zhnusenou bývalým a otcem a spíš tou situací, sice po dovolený, a šťastný zase chvíli, bavící se, ale cynickou a zmatenou, aby ani znásilnění nehlásila, když jsem se konečně jiným mužům nebo klukovi tam hodnýmu a mladýmu do očí podívala a ráda že jsem někde mezi nimi radši než trpící sama doma byla.
Upřímně? Když jsem dorazila, tak jsem si řekla: ,,Super, samý chlapy. Třeba i Pražáci, to bych se mohla seznámit."
Ale je jasný, že teď zpětně bych radši, aby tam parta babiček jeptišek tehdy okolo tancovala!
Ale nechtěla jsem ani mu dělat problémy, při tom, jaký já chvíli před tím měla a sotva se z nich částečně vyhrabala! Ale po tom, co se to tu vykreslilo a k čemu to vedlo, už je všechno jinak! Kór když mě tu někdo s tím nebo kvůli tomu obtěžoval, pak mi tu někdo asi ještě vyhrožoval, čímž vše zhoršil a vyhrotil a mě k jakýmusi pokusu o řešení situace přiměl.
JO a PS:
Víš, to on N. nebo jinej kretén tady, taky když chce napsat, že je kretén a někdo by mu řekl, ŽE JE NAPROSTEJ KRETÉN, taky za sebe napíše jen: To jsem ASI KRETÉN!
Taky si to veřejně nepřizná nebo nemá potřebu to ventilovat!