• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TEKKANNE: nemáš zač, já už tohle taky dlouho neviděla, tak jsem si aspoň osvěžila vědomosti :-)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TRISSIE: to je docela mazec :-O ale děkuji za rozšíření obzorů

    PSYCHO: se Ti se zdá absurdní jen tohle...? :-D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Also, nice reaction time :D :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SNOWWHITE: Jo no, ja se divim, ze ji rovnou nepichli tu marihuanu. Aspon by byla vesela.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    PSYCHO: Tak to víme snad všichni, že tady udaný příběh je naprostá hovadina :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SNOWWHITE: Tim spis mne zarazi, ze by to nekdo nekomu pichal na akci. Vubec mi prijde divny, ze by nekdo cokoli pichal nekomu na akci. Vim, ze se deje “nekdo mi hodil neco do piti”, vim, ze na, obvzlaste PSY festacich, na sobe muzes najit tab s LSD, ale ze by nekdo nekomu neco umyslne pichal? To je absurdni.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    PSYCHO: Tak to je spíš pro fajnšmekry, většina lidí to šňupe. Jelikož tě dostatečná dávka pošle fakt hezky do horizontální polohy a intramuskulární podání vyžaduje právě hygienu, čistou jehlu a pak místo, kam se svalit, tak si troufnu hádat, že tohle si skuteční fanoušci keťáku dopřávají spíš někde v soukromí a klidu. Na ulici/v klubu to asi tolik nepotkáš:)

    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TEKKANNE: bude to přestupek, ale ne trestný čin.
    ale když někoho fakt nakazíš, tak by to šlo asi subsumovat pod ublížení na zdraví, možná i těžké ublížení na zdraví (§145-148 trestního zákona), buď nedbalostní nebo záměrné, a tam jsou samozřejmě sazby daleko zajímavější (zatímco za tu kapavku je to max. rok, tak u těžkého nedbalostního ublížení na zdraví dvěma a víc osobám je to max 8 let)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PSYCHO: zas četla nějakou červenou knihovnu (nebo mimibazar) a zasnila se
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Ja jsem trosku zmatenej z ty jehly s ketaminem. Jakoze tady v Amstru je to asi druha nebo treti nejcastejsi droga po trave a chlastu, ale v zivote jsem nevidel nikoho s jehlou. Just saying.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RIMSAK: pres internet nic nechytnes... kdyz se bojis kapavky nebo kvasinek, nelez na internetovy seznamky.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Mají seznamky nějakou kolonku na zdravotní stav? Jestli ne, tak podporují šíření chorob a měly by dostat pokutu. Jako když někde založíš veřejně přístupnou debatu, která může diskutující podnítit k rasistickým výrokům nebo šíření poplašných zpráv. :)))
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TRISSIE: jasan, ale pokud bych vědomě to ohrožení provozovala s vědomím, že mám nákazu potvrzenou testem, tak u kapavky by bylo trestný už jen provozovat a neoznámit s jednou jedinou osobou, ale u HIV bych mohla provozovat (a tudíž klidně je i nakazit....berme jakožeže jsem je fakt nakazila) s až 6ti osobama beztrestně? fakt to lze takhle vyložit???
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: to mění opravdu zásadně hodně, jestli tě líbal, osahal, strkal prst někam.....a pak toho nechal
    anebo
    pokračoval a opravdu tě svlíknul a ošukal.

    víš, jakej je rozdíl mezi sexem a znásilněním?

    ty tu sama popisujes, jak ti to děsně slušelo, bylas zhrzena a hledalas rychle nějakýho nabíječe na správení zhrzený nálady, vydala ses na lov. nějakej chlapec se chytil, ty vysílalas pozitivní signály, že se chceš nechat sbalit, všechno ok, až u lesíčka vyšlo najevo, žes přebrala, seš víc než málo moc a potřebuješ si odpočinout, tak jako slušnej normální týpek zanechal předehry (kterou sis nechala líbit a nešlo vůbec o žádný násilí) a postaral se, aby sis v klidu schrupla, přikryl tě gentlemansky svoji bundou....

    A NIC JINÝHO TI PROKAZATELNĚ NEUDĚLAL.

    nic jsi necítila, nic si nepamatuješ, žádnej důkaz nemáš (i když jsi jich mohla zajistit x, včetně ty jeho bundy například), ale obviňuješ někoho z něčeho takhle závažného, co se nezakládá ani na jediným jakkoli vratkým "důkazu"????

    ty pak něco ráno slyšíš (na mejdlu, kde jedou bedny nonstop a všichni z toho máme po víkendu vždycky vyhoukaný ušní bubínky a vyřvaný hlasivky další tři dny minimálně) a vztahnes to paranoidně na sebe a tjamtadadaaaaaa: z gentlemana je najednou gauner, co tě znásilnil?
    ses posrala v kině, ne? :-D

    PS: to, že si na tebe lidi na akcích ukazujou a mluvej o tobě, není nic překvapivýho. spousta lidí, co tě tu čte, nechce uvěřit, že jsi opravdu reálná osoba. jsi nyxí celebrita, předchází tě (dost nezáviděníhodná) sláva. a tuším, že nejen nyxí, jedou o tobě historky napříč scénami, vyprávění o tvých wtf stavech a chování, co s tebou kdy kdo překvapeně zažil. "TO" byla taky slavná a přitom vůbec neexhibovala na nyxu, stačilo, že pořád jen po každým somrovala ciga.

    REBORNA: aha :-D a teď v červnu 2020, jak jsme se potkaly, ti to taky slušelo víc než mně?

    tady nic vidět nebylo a ty nejsi běžný uživatel ;)
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak ty bagatelizuješ vědomé šíření pohlavně přenosných chorob?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tyvle, resite tady spravny internetovy hovna.... :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TEKKANNE: nakažení není podmínka, stačí nechranena sexuální nebo jiná riziková aktivita.
    Těch sedm není přímo v zákoně, ale judikaturni vyklad té fráze "u lidí" je v jiných případech sedm a víc.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TRISSIE: what???? :-O takže čistě teoreticky kdybych byla HIV pozitivní a z nedbalosti při nechranenym sexu bych nakazila dalších 5 lidí, tak je to pořád v pohodě a jako by se nic nestalo (pred zákonem)?????
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    _BENNY: to neni gvoje starost, internetovej hrdino
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MARA1113: docela zajímavá teoretická otázka, protože pro naplnění skutkové podstaty stačí nedbalost (tedy "pachatel a) věděl, že může způsobem uvedeným v trestním zákoně porušit nebo ohrozit zájem chráněný takovým zákonem, ale bez přiměřených důvodů spoléhal, že takové porušení nebo ohrožení nezpůsobí, nebo b) nevěděl, že svým jednáním může takové porušení nebo ohrožení způsobit, ač o tom vzhledem k okolnostem a k svým osobním poměrům vědět měl a mohl."), ale co jsem se koukala do judikatury, tak jenom rizikový pohlavní život nemůže v tomhle zakládat trestní odpovědnost za šíření nakažlivé nebo pohlavní choroby, až do chvíle, kdy dotyčná osoba testy podstoupí a vyjdou pozitivní, nebo do chvíle, kdy ji orgány státní správy oficiálně vyzvou k tomu, aby je podstoupila, a ona se jim i přes poučení vyhýbá.

    a moje osobní perlička dne - u šíření pohlavních chorob stačí pro trestnost ohrozit jednu osobu, u "nakažlivých nemocí" jich musí být aspoň sedm, a HIV není z hlediska práva pohlavní, ale nakažlivá choroba.
    co se tak člověk dozví po ránu u prvního kafe :-)
    MARA1113
    MARA1113 --- ---
    REBORNA: .... ted mě napadá,jestli jsi jako obět trestného činu znásilnění byla na testování krve? ......... použitá jehla s ketaminem ( žloutenka typu C,HIV,syfilis,atd..běžné chroby mezi uživately přenosné přes jehly) + nechráněný sex ( to samý + další bonusy ) ...... já bych to nepodcenoval ........ přenosné i na partnera a samozřejmě dítě ..... pokud nemáš negativní testy,podezření na aplikace jehlou jsi si jistá + nechráněný sex a přes to by ses vědomě intimně stýkala s dalšími partnery,můžeš sama dál šířit nemoci a na to sou tuším nějaký paragrafy ,nemluvě o vážném ohrožení vlastního zdravotního stavu .... radši bych tam přece jenom zašel.......
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam