TEKKANNE:
REBORNA:
REBORNA:
Čemu se jako směješ??! Tys sama byla kdysi napadená..možná si se ubránile, možná ne, to nevím...tak mi to jako škodolibě přeješ taky?! Nebo ses ubránil, tak máš radoist že tobě ně a mně jo?!! Nebo prostě dokud se ti to nestalo neví, jaký to je a děláš si tu z toho srandu??! Ženu, se kterou jsi kdysi mluvila, napadli, zdrogovali a někdo zřejmě znásilnil .... já bych řekla že ne hromadně, ale ty možná víš, ale možná nevíš nic, tak se můžeš domnívat a mě tady s tim takovym způsobem otravuješ, že to překrucuješ a vytrháváš z kontextu, co jsem psala...
A příjde ti k smíchu, že jsem něco nevěděla přesně, nevěděla, že snad komunikuju s někym, kdo něco o tom ví a tak jsem napsala něco trochu jinak...že jsem to nevěděla! a tomu se jako směješ??!!
,,můžeme teda už tuhle story jednou provždy opustit?" - Asi sis nevšimla, ale já to do března nechápala...než mě tu obtěžovali s nějakou párty a dalšími věcmi.,..ALE JÁ SE TU TAK NĚJAK I SNAŽILA TO TÉMA OPUSITI A ABY MĚ TADY ANI JINDE S TÍM NEBO S NIČÍM JINÝM NĚKDO UŽ NEOBTĚŽOVAL!! Vyřešit to po svém...A to různými způsoby! Ale asi sis nevšimla, nepochopila to! No já rozhodně ne, jsou ženy, co se tim trápí celej život. a je mi líto práce, i smft zvířete mě mrzí a i útoků na mě v diskusi, co předtím byla v tématu a v pořádku a tuhle věc neřešila...Ale co se týče diskuse. NO POČKAT?? Kdo mi tu story v mezičase připomíná pořád dokola?? A rozebírá to na párty? Kluci co se mi tam posmívali a měli na mě sprostý narážky,...ale ze srandy,...ALE PODIVEJ, KDO TO ROZEBÍRÁ TADY??!! Abych tu kvůli tomu třeba v sobotu v noci brečela a v pondělí taky! TY! Ty ses do mě tady navážela..a teď to tu vytrháváš z kontextu, jasnej sarkasmus tu vypisuješ....Já se tebe ptala na TVOJE ZÁŽITKY ZE SEZNAMKY PŘECI aby byl od toho chvíli klid??!!
Tys tam nebyla, ale PAK SES TU DO MĚ NAVÁŽELA... a tady mě s tim v čase, kdy se mi to nehodí nebo to nikdo nemá teď čas řešit a rozebírat, otravuješ tím, že mi k tomu něco píšeš!
,,Asi nevěděl, že se od rozchodu marně snažím měsíce na seznamce a že jsem zoufalá a chci souložit." TAK TOTO BYL TEN SARKASMUS PŘECI !! Mě tehdy na seznamce kluci ještě psali, týden před tím jsem měla rande a předtím kdybych chtěla, sex jsem mít mohla a nemusela jsem si kazit párty..byla jsem přeci v konverzaci na seznamce a na tu párty jela tancovat a kempovat...že by tam byli Pražáci, co by se mi líbili a neznala bych je, nebylo přeci v noci po mym příjezdu ještě jistý.)
, že jsi mešuge a někam si už dojít? nebo jaký další důkazy ještě potřebuješ?" KAM DOJÍT? A co tam budeme dělat a jak to pak řešit podle tebe??
,, vyhrožování napadením s rasistickým či xenofóbním podtextem; vůbec nevadí, že je to "jenom" na internetu" - jako myslíš SUB. ?? Ale ta mě přeci vůbec nezajímá a předtim mi byla ona a její mimís úplně volná, mě zajímalo, zda by to někdo neurovnal mezi mnou a bývalým snoubencem!!
A ten po roce už někoho našel, takže neurovnal...takže ona mi byla de facto volná a co si myslela o cestě z Ovy taky, tak moc nechápu, proč mi tu něco pak psala!!
Proč radši nenahodila, jak se na seznamce hledá někoho do čtyřky s jejím mužem a jejím ribjonkem, tedy mimísem, ALE TO PODLE MĚ NEDĚLÁ, TAK NEVIM, CO TU ORAVOVALA A NAVÁŽELA DO MĚ STEJNĚ JAKO CHVÍLEMI TY!!
s tou jsem se vůbec nikdy nebavila ani mě nezná a sice mi vadí, že jsem ji viděla na párty a připomněla mi to tu A ZKAZILO MI TO NÁLADU, a co mi tu v zimě psala a tím i ten zbytek, ALE JÁ TAM TANCOVALA S TIM INDEM A ČERNOCHEM, nic jim nedělala!
,, vyhrožování napadením s rasistickým či xenofóbním podtextem; vůbec nevadí, že je to "jenom" na internetu" - AHA, TAKŽE TY MI JAKO PÍŠEŠ, ŽE BYCH NEMĚLA ŘEŠIT ZNÁSILNĚNÍ PROTO, ŽE JSEM NA TOM JEŠTĚ HŮŘ NEŽ ČLOVĚK, CO MĚ DAL ZDROGOVAT NEBO NĚKDO, KDO MĚ ZDROGOVAL A TÍM MĚ PAK NĚKDO MOHL ZNÁSILNIT, NEBO VŠE NEBO DVA POSLEDNÍ ZMÍNĚNÉ NÁHODOU??
Ale i to mě napadlo, že já tu kdysi něco psala, ale nidko neví moje politický zařazení, jsem takovej chameleon zatim neutral, takže sarkasmus nebo humor, něco vážně s těmi byty a cizincemi v bytech, že je to 20 % už tady!! ale to psali lidi, co psali článek, ne já!
(ALE VEŘEJNĚ TU PROHLAŠUJU A PODEPISUJI SE POD TO, ŽE MÝM MINULÝM A SOUČASNÝM PŘESVĚDČENÍM JE, ŽE NECHCI SPOLUBYDLET ANI MIMINKO ANI S TURISTOU ANI PŘISTĚHOVALCEM NA PÁRTY, ZÁPAĎÁCKÝM ANI VÝCHODNÍM, ani s Romem sousedem, i když restekp, ani s jinými cizinci okolními ani šikmo-okými!!
A POKUD NĚKDY NÁZOR ZMĚNÍM, TAK SE SEM MOŽNÁ STAVÍM A OPRAVÍM TO TU!
A prosím nezavírejte mě za to do vězení! - to byl on topic...a tohle s tim vězenim byl sarkasmus!)
A psala jsem to proto, že jsem nevěděla, zda pojedu mimo Prahu, ale byla před vstupem možná do klubu nadupanýho cizíma chlápkama, kde se obvykle nedá ani pohnout a to mi z doby, kdy ty jsi byla v zahraničí, každý potvrdí, z legrace napsala: ,,Bij turistu do hlavy, bij cizáka do hlavy.." jako parafrázi na ,,Bij cigána do hlavy.."
Že by to bez azbuky nepochopila SUB. je možný, ale tys to pochopila dobře myslim!!
A ten jedinej tady dělal bugr pod oknem a tomu jsem to ani nepsala ani neříkala, protože jsem byla momentálně na nyxu.
A když se mě někdo, kdo to tady nepochopil ptal na to, tak jsem to přenesla jakoby na SUB., jako že tu taky, přičemž jsem mohla, ale opravdu jsem jí TAM ANI NIDKE ničím nebila a ani nechci, to je jasný!
a ČERNOCHA NEBO INDA JSEM FAKT NEBILA TAKY!
A sama jsi viděla, ŽE JÁ TU NEREAGOVALA NA SUB., TÝ JSEM SI VŮŮBEC NEVŠÍMALA, ŽE JSEM REGAOVALA NA TO O DĚTECH UKRAJINEK VS. KOLIK MAJ BYTŮ A NA JINÝHO UŽIVATELE A SE SUB. SE NEBAVILA...
A tomu Indovi ani Černochovi jsem TU vyhrožobvat opravdu nemohla, PROTOŽE TI VŮŮBEC NEJSOU NA NYXU...
tedy jeden móóžná jo, ale s tim jsem minule prokecala dvě hodiny tam o muzice! A nevyhrožovala mu vůbec ničím a taky fakt taky ne!
,,tady nejsi anonymní a policie to vyšetřuje a soud stíhá" - to de facto nikdo, zjistit se dá vše, ale v tom máš pravdu, ale ani ne, protože byl koronavirus a neměli podle mě moc čas!