• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    MARA1113
    MARA1113 --- ---
    REBORNA: KAM Tě BODLI TOU JEHLOU !!!!!!!!!!?????????????? .... ( ..no a pak bylo to píchnutí zezadu ... ale už tam moc lidí k ránu nebylo.... ) takže si to přesně a dobře pamatuješ ??..pomalu se dostáváme k jádru věci ..... tebe když někdo nabodne na JEHLU !!!! tak se ani neotočíš ???????????????????????????????????????? několik sekund ????????????????????????????
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:

    ,.a nedělej si vůbec starosti, "jak?" to budete řešit - to přenech terapeutovi, ví, jak má pomoci někomu..."

    Možná jsem chtěla, možná bych tehdy ráda, i když vloni ani předloni jsem to nepotřebovala vůůbec, i nepěknej rozchod jsem po roce sama už překonala a pak mi nic nebylo, jen jsem řešila lásku a peníze na stěhování nebo náhradní byt, pak seznamování, ale teď už jsem po tom tady na nyxu opravdu něčí pomoc potřebovala, uznávám!

    Ok, tak třeba ví, jak má pomoct někomu, kdo přijde s tím, že někdo domluvil zdrogování a třeba i znásilnění. A že někdo drzej mi něco, co mě pak aktuálně trápilo, udělal...třeba by navrhl řešení.

    ALE DÁVEJ BACHA! V čem byl problém.

    Tady jedna slečna psala, a to k jednomu příspěvku, kterej byl docela souvislej a logiclej, že prej nejsem schopná dát dohromady větu...
    ...no písemně možná...

    Ale tys zase psala, i když jsi mě 15 let neviděla, a tehdy je jasný, že jsem byla psychicky v pořádku, což dozajista byla, muj tehdejší přítel by potvrdil, ale stjeně jsi psala, že šílenství v mých očích nešlo přehlídnout.
    (No je to blbost, byla jsem tehdy právě dobrá sudentka, ale pak jsi psala o tom, že je možná moje nějaká údajná porucha, ale o tý jsem nepsala já, ale jiná holka!, nějaká údajná viditelná na první pohled, aniž bys mě vůbec viděla.)

    no je to taky blbost, tak jsem napsala, že prvda, že jsem měla PMS (to jsem psala o rozchodu o 1x PMS za celej rok!! a že celkem byly 3 za 4 roky s býv. sn.) a že musim uznat, že mě viděl někdo jednou, že tak max jen opilá jsem byla někde divná 2x za celý 4 roky!!, ale že to tys tam nebyla a ani nevíš, o co šlo a že šlo o něco z práce a kvůli lidem a taxíku a 14 % vínu od býv,. sn., že měl lístky na pivo zdarma a já přebrala... a že jsem jen řekla, že se mi nelíbí nějaká muzika a pak nahlas něco tam zavolala a pak zase mlčela a pobíhala a tancovala a byla zase fit.

    Ale KDYŽ SEČTU SUMA SUMÁRUM, cos psala ty a jedna slečna:

    že: bych třeba nebyla schopná dát dohromady větu (kor v šoku ze zvůle, zrady nebo znásilnění, na který jsem přišla) a že bych měla ještě při mluvení nějakou jak tys psala na první pohled ,,viditelnou poruchu", což nemám, ale jako budiž.

    Tak kdybych tam šla A CHTĚLA TO TERAPEUTOVI NEBO KOMUKOLI POPSAT NEBO UKÁZAT, CO SI O TOM MYSLÍ, TŘEBA TADY, NEBO PŘEPSANÝ JINAM DO INSTA DENÍČKU TŘEBA, KAM TO MOŽNÁ PATŘÍ, ještě k smrti vyděšená po nějakých zřejmě výhružkách tady, vyčerpaná a nevyspalá po několika dnech u internetu, tedy neschopná mluvit orientovaně, zmatená a třeba schopná jen jinak to vyjádřít:

    CO MYSLÍŠ ŽE BY TAM BYLO ZA ZÁDRHEL??!! Kdybych si s ním jen chtěla o tom pokecat, nebo to s ním probrat, aby se na ten ,,problém" podíval a pomohl a nechat si poradit.

    A ber v potaz fakt, že nemám pitchoviny jako seznamku ani nyx v mobilu.

    To bylo něco, nad čím jsem trpěla a trápila se asi 6 dní totiž!! Někdy v průběhu toho nastala smrt mýho zvířete, nejen utrápení mě, možná ti někdy ukážu po kterým obrázku tady...

    Co by tam bylo za zádrhel? Jak by to asi řešil? Kam by mě asi poslal nebo musel poslat, kdo jediný by se jevil, že mi s mým problémem může pomoct a jak by on mohl pomoci ?

    Když on sám by tam seděl leda tak max u gauče rozvrzanýho nebo spíš s pani další jiný odbornosti oba/obě u stolu a leda tak s blokem a propiskou...

    ...a dostal by se tam úplně vyděšenej utrápenej člověk, co nemůže dál, ještě třeba navíc, ale to já nepsala: ,, neschopnej/á dát dohromady větu" a povědět to dokonale a doslova, a vyjádřit, co mě trápí...

    Co by tam bylo za zádrhel? Jak by to asi řešil? Kam by mě asi poslal, kdo jediný by se jevil, že mi s mým problémem může pomoct?

    To mě trápilo dalších 10 dní, když zvíře už bylo spálený na uhel a já byla utrápená, ale pak naštvaná a měla směs pocitů oravdu silných, ale ještě tu u toho seděla....a váhala a váhala....a zdráhala se, vzhledem k mýmu respektu nebo nějakým důsledkům možným, co jsem nechtěla třeba....

    Kde by tam byl u něj nedostatek, abych mi mohl poradit... s přihlédnutím k tomu faktu, že nemám pitchoviny jako seznamku ani nyx v mobilu.

    To jen tak pro ten přínos. aby to bylo jen v něčem přínosný a poučný, jak jsi chtěla....ať už pro kohokoli...

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    A proč se tak zajímáš??

    Tak co jsem psala někomu, o kom jsem nevěděla, že o tom něco ví, je něco jinýho, ale fakt jsem nelhala:

    ,,zcela při vědomí jsem opilá v leže na zádech zvracela na vlastní vlasy a rameno a byl tam a fakt mě jen zahříval a nesouložil, tedy nic jsem necítila, takže asi fakt nesouložil, bídák!" - tak že jsem se při zvracení probrala na chvíli k vědomí a že mě v danou chvíli ASI nesouložil, neznamená, že mě nesouložil chvilku před tím, pak toho zanechla a že mě neosahal po tom, co jsem zase usnula....to udělal.

    V čem jako LŽU???

    Z toho příspěvku vyplývalo leda tak to, že se mi líbil jinej mladík a chtěla jsem přespat pokud někde jinde než ve stanu, v chatičce mladíka, se kterým jsem si předtím povídala.... ne s tím v lese!

    A to já nechtěla ani přespat u mladíka, protože jsem měla stan, protože jsem se tam přijela tu první noc pobavit, k ránu mi přišlo že dobře hrály, naopak se pro mně párty teprve po dostavění stanu a přiopití vínem rozjížděla, pak jsem si po vystřízlivění k ránu lokla z flašky, kde vím JISTĚ, ŽE DROGY NEBYLY, pilY to předtím i slečny, těm nic hodinu nebylo, tak jsem si byla JISTÁ BEZPEČNOSTÍ TOHO, JINAK BYCH TO NEPILA ta jedna to měla s přítelem a vypadali dost slušně a ne jako feťáci, co by si kontaminovali láhev velkou drogami - vypadali slušně, ale už podnapile, ne ZDROGOVANĚ!, už měli tý láhve víc jak polovinu pryč, nevšímali si jí půl hodiny, tak jsem se napila a vrátila ji na místo, ale zpětně se tedy omluvám, protože jsem se na napití zeptala jejich kamaráda a ne tý slečny, co to donesla, ale cítila jsem minimálně tak 30 min jen opití, takže drogy žádný, to bych poznala...

    ...no a pak bylo to píchnutí zezadu...ale už tam moc lidí k ránu nebylo...

    Takže jaká lež? Z toho příspěvku vyplývalo leda tak to, že se mi líbil a chtěla jsem přespat, pokud někde jinde než mimo stan, což nechtěla, protože já spala odpol a pak chtěla pařit až do rána, tak pokud někde, tak v chatičce mladíka, se kterým jsem si povídala.... a spát jsem s ním opravdu nechtěla! Ani jsem to tak nepsala !

    Já totiž chtěla tancovat a druhý den mi proto, že jsem zůstala bez peněz a já měla pití ještě alko, ale nechtěla ho radši po tý první noci nebo spíš asi půl hodiny ráno plný záhad ..

    A já u toho mladíka druhou noc na tý palandě OPRAVDU SPALA, ale nesouložila s ním! Takže jsem opravdu nic o tom, že bych chtěla náhodně souložit s někým neznámým, kor na párty tak daleko, nepsala..

    A nechtěla jsem to ani jinde, protože jeden mladík by potvrdil, že jsme randili přes seznamku asi na 3 rande a já sex odmítala ještě právě... a pak jsem byla v konverzaci s jiným před tou párty!

    Jen sarkasticky jsem psala, že jsem chtěla souložit přeci, že ten, co mě dal do lesa a možná nesouložil, je bídák, to byl sarkasmus, protože chvíli asi souložil a to nemuselo nikoho zajímat přeci, ale myslela jsem tím, že jsem byla na seznamce a už chtěla konečně přítele a po všech těch měsících souložit, ALE TO JSEM PSALA SPÍŠ V TOM SMYSLU, ŽE JSEM JAKO JEŠTĚ VOLNÁ!!

    A to pro případ, že to četl někdo, kdo zná bývalýho snoubence!! Který bych ještě v té době dozajista volný a mohl se móóžná ještě vrátit nebo mě vzít na milost a dát si mě na Moravu. Což byl!

    A to jsem tu pak někde taky vysvětlila. Takže jsi to nečetla.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    ,, vyhrožování napadením s rasistickým či xenofóbním podtextem; vůbec nevadí, že je to "jenom" na internetu"

    Jo a mimochodem, na cyklostezce jsem tři Španělo-cosi s kočárem objela, NEVYHROŽOVALA OPRAVDU NIKOMU ANI TADY ANI TAM, naopak jsem se málem srazila s jinym mladíkem, když jsem objížeděla tři pani a on se řítil Z kopečka a jak já vedle ně odbočila, abych se jim vyhnula, taxe na mě vyřítil, tak jsem zařvala, jak kdyby proti mně jel kamion a zase za ty pani zajela a před nim se schovala...pak jsem se tomu rozchechtali a mohla jsem ho tedy začít balit, ale radši jsem paním řekla, že ve třech jít roztažený uprostřed cyklostezky tak, že blokujou oba pruchy, neni jako vončo..

    Málem jsem přejela jednou čivavu, ale ta uskočila k paničce, je to pár let, ale zřejmě se těší dobrému zdraví, i přesto že je přistěhovalkyně Ameriky, tak jsem ji nesrazila. A rozhodně jsem jí nevyhrožovala.

    Naopak jsem se nechala jednou unést a byla nepřístojně ošklivá na jednu slečnu, arijského typu, rasy čisté, protože čuměla do mobilu a vyhýbala jsem se jí co jsem mohla, snažila jsem se zpomalit na max a stejně málem došlo ke srážce jak s ní tak se smrtphonem, , kterýmu věnovala opilá křižujíce cyklostezku pozornost tím způsobem, že kličkovala všemi směry a neřešila ani paní s kočárkem, ani přojíždějící kola ani že vstupuje bez rozhlídnutí do silnice.

    Poznámka zněla velmi neadekvátně a spíš než za rasistickou výhružku bych ji považovala za výpad typu adrenalinového a zpětně bych se jí chtěla omluvit, pokud utrpěla trauma. Ale za to mohou mladíci, co se nějak vmotali do toho.

    Poznámka zněla doslova: ,,Uhni, krávo." - nebylo to hezké tedy, uznávám.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    AREX: nemohu souhlasit, 50 odstínů je vanilková pohádka s happyendem a ještě k tomu pouhopouhá trilogie :-D
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA:
    REBORNA:
    veškeré odpovědi na své otázky nalezneš tady TEKKANNE: nebo případně v autorském originálu tady REBORNA:

    jak vidíš, nic nepřekrucuju, jsou to TVOJE VLASTNÍ SLOVA. tvůj vlastní popis, tvými vlastními slovy......a pokud to tak nebylo, tak je to jasnej důkaz, že lžeš (buď jsi lhala předtím, nebo později, nebo celou dobu). a je jedno, jestli zcela vědomě a záměrně nebo pomatením smyslů, tak nebo tak to je taky úplně totálně sick a jednoznačně hodný léčby/terapie.

    takže ať je to jak chce, to, co se z toho vyrojilo v tvý hlavě a v tvých psaných verzích mezi dubnem 2019 a červencem 2020, bys měla řešit s psychiatrem, protože to fakt není v pohodě, ať už se stalo cokoli.


    REBORNA:
    REBORNA:
    REBORNA:
    REBORNA: máš si zavolat, objednat se a dojít na sociální kliniku, co ti tu odkazovala ta jedna hodná milá paní GRANTORINO:.

    úplně v pohodě můžeš začít tímhle: "...........JSEM SE NA TOM SEKLA ZASE TADY!!" - od toho se dá snadno odrazit a pokračovat ke všem těm křivdám a znásilněním, nad kterýma jsi seklá už 2 roky.....a nedělej si vůbec starosti, "jak?" to budete řešit - to přenech terapeutovi, je to jeho obor a jeho odbornost, ne tvoje (ty rozumíš čokoládám, tak u toho zůstaň. terapeut zase neví, kde má bejt uvedený jaký složení a taky ti nebude fušovat do tvýho řemesla. terapeut ví, jak má pomoci někomu, kdo má bludy, protože na to studoval ještě dýl, než tys studovala ty čokolády; studijní materiál o tom, jak může vypadat terapie a co se tam řeší, jsem ti už posílala do pošty, tak si to otevři a poslechni).


    MARA1113
    MARA1113 --- ---
    REBORNA : + jestli můžu ještě poslední dotaz,ze zajímavosti - na kterou část těla byl asi tak útok tou jehlou veden? - předpokládam,že čelně a z boku ne,to by byl útočník hned zpozorován a prozrazen ..a z týlu do vrchní nebo dolní poloviny ? máš nějak snížený práh fyzické citlivosti? ... vbodnout silou přez oblečení někomu ostrou jehlu dostatečně hluboko do těla a aplikovat dostatečnou dávku nějakou chvilku trvá a je překvapivě dost cítít ,místo vpichu může taky následující dny vykazovat určitou bolestivost nebo vyditelný hematom.......... (pro zajímavost se zkus píchnout špendlíkem aspon pár mm hluboko a sekundu to vydržet..:-)))) .... nebo radši to nedělej,stačí dotyk rukou.......odpověd stejně tak nějak ani nečekám :-) )....
    EKG
    EKG --- ---
    AREX: Tak to archivuj, nebudu vyndavat z DI ani jednu. Pak nekdy na duchod, az mi to bude fakt jedno a budu mit spoustu casu, si treba poctu.
    AREX
    AREX --- ---
    Teda koukám, že REBORNA a TEKKANNE by z toho jejích dialogu mohly napsat knihu nebo dvě. Jděte do toho, horší než 50 odstínu to není.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    EFFKA:
    REBORNA:

    ,,, že jsi mešuge a někam si už dojít? nebo jaký další důkazy ještě potřebuješ?" - KAM DOJÍT? A co tam budeme dělat a jak to tam pak řešit podle tebe??

    Jo a byly tu i nějaký návrhy! Od jedný milý hodný pani.

    A to byla: Sociální klinika myslim...

    A co tam budeme dělat a jak to tam pak řešit podle tebe??


    Hlavní problém bude: wi- ...SAKRA, JÁ UŽ NĚJAK SPĚCHÁM, JSEM SE NA TOM SEKLA ZASE TADY!!
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    EFFKA:
    REBORNA:

    CELOU TU OTÁZKU, CELOU A DOSLOVA, v kontextu story domluvení zdrogování a znásilnění, o který jsme já a TE. psaly díky!
    ,,, že jsi mešuge a někam si už dojít? nebo jaký další důkazy ještě potřebuješ?" - KAM DOJÍT? A co tam budeme dělat a jak to tam pak řešit podle tebe??

    Díky! Díky za tvůj čas.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:
    EFFKA:

    Ok. Tak zatím ty za TE., ale ráda bych to věděla od ní, ptala se ona:
    Psala o story, že mě dal někdo zdrogovat, domluvil to, našel mě jinej na párty a zřejmě zdrogoval...pak toho mladík využil a sexuálně mě zneužil, no znásilnil...nebo suma sumárum bylo vše komplet - zdrogování a znásilnění jedním a tím samým. Pak mě někdo okradl...


    A pak někdo kvůli tomu obtěžoval v týhle diskusi i v době, kdy já BYLA V TÉMATU! A kdy já to ještě tak nějak moc netušila a ani nijak neřešila. (A udělal něco, co mi dost vadilo tedy, dost podle mě drzýho, i když já se snažila o on topic, bytem přepusovat kraviny o psychikách a PMS a pak se zase vracela k tématu, ale zase někdo řešil tady totál OT, nějakou párty jinou...)

    Pak mi dal někdo něco na jevo a já přišola na různý věci...

    Každopádně:
    TE. psala o případu, tedy ,,story", že mě dal někdo zdrogovat, domluvil to, našel mě jinej na párty a zřejmě zdrogoval...pak toho mladík využil a sexuálně mě zneužil, no znásilnil...nebo suma sumárum bylo vše komplet - zdrogování a znásilnění jedním a tím samým. Pak mě někdo okradl... Já to tehdy neřešila, napsala po svym, ale dovybavila si něco, co mi jako horor nepřišlo...

    ale neřešila...

    Ale spíš to tu pak dramatizovaly holky za spolupráce opruzů,že se to jevilo jako úplná noční můra a horor z kriminálky, tak minimálně na to, aby o tom byl celej film.
    Někdo mi tu asi i vyhrožoval....tak mi pak něco došlo...sesypala jsem se, že jsem se lekla....pošlo mi zviřátko, že jsem vyčerpaná seděla u netu i v noci několik dní...předtím mě opruzem připravili o jednu práci, kdy jsem se bránila jakoby neustávající kyberšikaně, i když jsem tu o PMS a práci a rozchodu a bytu napsala, ale někdo mi pořád oponoval nebo se do mě navážel, tak jsem měla potřebu se bránit a považovala to za nepochopení, nebo trolling, ale to bylo jinak, že....

    A otázka z příspěvku níže:

    A soustřeď se teď prosím ještě jegnou ty na tuhle otázku:

    TE. psala:

    ,,, že jsi mešuge a někam si už dojít? nebo jaký další důkazy ještě potřebuješ?" - KAM DOJÍT? A co tam budeme dělat a jak to tam pak řešit podle tebe??

    Díky!





    EFFKA
    EFFKA --- ---
    ‘kam dojit’...

    takze nepochopila ani jednu radu k tomu, kam si dojit:) zbytecne se snazite doporucit psychiatra/psychologa nekomu, kdo je zacyklenej
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:

    A soustřeď se teď prosím ty na tuhle otázku:

    ,,, že jsi mešuge a někam si už dojít? nebo jaký další důkazy ještě potřebuješ?" - KAM DOJÍT? A co tam budeme dělat a jak to tam pak řešit podle tebe??

    Díky!

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:
    REBORNA:

    Čemu se jako směješ??! Tys sama byla kdysi napadená..možná si se ubránile, možná ne, to nevím...tak mi to jako škodolibě přeješ taky?! Nebo ses ubránil, tak máš radoist že tobě ně a mně jo?!! Nebo prostě dokud se ti to nestalo neví, jaký to je a děláš si tu z toho srandu??! Ženu, se kterou jsi kdysi mluvila, napadli, zdrogovali a někdo zřejmě znásilnil .... já bych řekla že ne hromadně, ale ty možná víš, ale možná nevíš nic, tak se můžeš domnívat a mě tady s tim takovym způsobem otravuješ, že to překrucuješ a vytrháváš z kontextu, co jsem psala...

    A příjde ti k smíchu, že jsem něco nevěděla přesně, nevěděla, že snad komunikuju s někym, kdo něco o tom ví a tak jsem napsala něco trochu jinak...že jsem to nevěděla! a tomu se jako směješ??!!

    ,,můžeme teda už tuhle story jednou provždy opustit?" - Asi sis nevšimla, ale já to do března nechápala...než mě tu obtěžovali s nějakou párty a dalšími věcmi.,..ALE JÁ SE TU TAK NĚJAK I SNAŽILA TO TÉMA OPUSITI A ABY MĚ TADY ANI JINDE S TÍM NEBO S NIČÍM JINÝM NĚKDO UŽ NEOBTĚŽOVAL!! Vyřešit to po svém...A to různými způsoby! Ale asi sis nevšimla, nepochopila to! No já rozhodně ne, jsou ženy, co se tim trápí celej život. a je mi líto práce, i smft zvířete mě mrzí a i útoků na mě v diskusi, co předtím byla v tématu a v pořádku a tuhle věc neřešila...Ale co se týče diskuse. NO POČKAT?? Kdo mi tu story v mezičase připomíná pořád dokola?? A rozebírá to na párty? Kluci co se mi tam posmívali a měli na mě sprostý narážky,...ale ze srandy,...ALE PODIVEJ, KDO TO ROZEBÍRÁ TADY??!! Abych tu kvůli tomu třeba v sobotu v noci brečela a v pondělí taky! TY! Ty ses do mě tady navážela..a teď to tu vytrháváš z kontextu, jasnej sarkasmus tu vypisuješ....Já se tebe ptala na TVOJE ZÁŽITKY ZE SEZNAMKY PŘECI aby byl od toho chvíli klid??!!

    Tys tam nebyla, ale PAK SES TU DO MĚ NAVÁŽELA... a tady mě s tim v čase, kdy se mi to nehodí nebo to nikdo nemá teď čas řešit a rozebírat, otravuješ tím, že mi k tomu něco píšeš!


    ,,Asi nevěděl, že se od rozchodu marně snažím měsíce na seznamce a že jsem zoufalá a chci souložit." TAK TOTO BYL TEN SARKASMUS PŘECI !! Mě tehdy na seznamce kluci ještě psali, týden před tím jsem měla rande a předtím kdybych chtěla, sex jsem mít mohla a nemusela jsem si kazit párty..byla jsem přeci v konverzaci na seznamce a na tu párty jela tancovat a kempovat...že by tam byli Pražáci, co by se mi líbili a neznala bych je, nebylo přeci v noci po mym příjezdu ještě jistý.)

    , že jsi mešuge a někam si už dojít? nebo jaký další důkazy ještě potřebuješ?" KAM DOJÍT? A co tam budeme dělat a jak to pak řešit podle tebe??

    ,, vyhrožování napadením s rasistickým či xenofóbním podtextem; vůbec nevadí, že je to "jenom" na internetu" - jako myslíš SUB. ?? Ale ta mě přeci vůbec nezajímá a předtim mi byla ona a její mimís úplně volná, mě zajímalo, zda by to někdo neurovnal mezi mnou a bývalým snoubencem!!

    A ten po roce už někoho našel, takže neurovnal...takže ona mi byla de facto volná a co si myslela o cestě z Ovy taky, tak moc nechápu, proč mi tu něco pak psala!!

    Proč radši nenahodila, jak se na seznamce hledá někoho do čtyřky s jejím mužem a jejím ribjonkem, tedy mimísem, ALE TO PODLE MĚ NEDĚLÁ, TAK NEVIM, CO TU ORAVOVALA A NAVÁŽELA DO MĚ STEJNĚ JAKO CHVÍLEMI TY!!

    s tou jsem se vůbec nikdy nebavila ani mě nezná a sice mi vadí, že jsem ji viděla na párty a připomněla mi to tu A ZKAZILO MI TO NÁLADU, a co mi tu v zimě psala a tím i ten zbytek, ALE JÁ TAM TANCOVALA S TIM INDEM A ČERNOCHEM, nic jim nedělala!

    ,, vyhrožování napadením s rasistickým či xenofóbním podtextem; vůbec nevadí, že je to "jenom" na internetu" - AHA, TAKŽE TY MI JAKO PÍŠEŠ, ŽE BYCH NEMĚLA ŘEŠIT ZNÁSILNĚNÍ PROTO, ŽE JSEM NA TOM JEŠTĚ HŮŘ NEŽ ČLOVĚK, CO MĚ DAL ZDROGOVAT NEBO NĚKDO, KDO MĚ ZDROGOVAL A TÍM MĚ PAK NĚKDO MOHL ZNÁSILNIT, NEBO VŠE NEBO DVA POSLEDNÍ ZMÍNĚNÉ NÁHODOU??

    Ale i to mě napadlo, že já tu kdysi něco psala, ale nidko neví moje politický zařazení, jsem takovej chameleon zatim neutral, takže sarkasmus nebo humor, něco vážně s těmi byty a cizincemi v bytech, že je to 20 % už tady!! ale to psali lidi, co psali článek, ne já!

    (ALE VEŘEJNĚ TU PROHLAŠUJU A PODEPISUJI SE POD TO, ŽE MÝM MINULÝM A SOUČASNÝM PŘESVĚDČENÍM JE, ŽE NECHCI SPOLUBYDLET ANI MIMINKO ANI S TURISTOU ANI PŘISTĚHOVALCEM NA PÁRTY, ZÁPAĎÁCKÝM ANI VÝCHODNÍM, ani s Romem sousedem, i když restekp, ani s jinými cizinci okolními ani šikmo-okými!!
    A POKUD NĚKDY NÁZOR ZMĚNÍM, TAK SE SEM MOŽNÁ STAVÍM A OPRAVÍM TO TU!

    A prosím nezavírejte mě za to do vězení! - to byl on topic...a tohle s tim vězenim byl sarkasmus!)

    A psala jsem to proto, že jsem nevěděla, zda pojedu mimo Prahu, ale byla před vstupem možná do klubu nadupanýho cizíma chlápkama, kde se obvykle nedá ani pohnout a to mi z doby, kdy ty jsi byla v zahraničí, každý potvrdí, z legrace napsala: ,,Bij turistu do hlavy, bij cizáka do hlavy.." jako parafrázi na ,,Bij cigána do hlavy.."

    Že by to bez azbuky nepochopila SUB. je možný, ale tys to pochopila dobře myslim!!

    A ten jedinej tady dělal bugr pod oknem a tomu jsem to ani nepsala ani neříkala, protože jsem byla momentálně na nyxu.

    A když se mě někdo, kdo to tady nepochopil ptal na to, tak jsem to přenesla jakoby na SUB., jako že tu taky, přičemž jsem mohla, ale opravdu jsem jí TAM ANI NIDKE ničím nebila a ani nechci, to je jasný!

    a ČERNOCHA NEBO INDA JSEM FAKT NEBILA TAKY!

    A sama jsi viděla, ŽE JÁ TU NEREAGOVALA NA SUB., TÝ JSEM SI VŮŮBEC NEVŠÍMALA, ŽE JSEM REGAOVALA NA TO O DĚTECH UKRAJINEK VS. KOLIK MAJ BYTŮ A NA JINÝHO UŽIVATELE A SE SUB. SE NEBAVILA...

    A tomu Indovi ani Černochovi jsem TU vyhrožobvat opravdu nemohla, PROTOŽE TI VŮŮBEC NEJSOU NA NYXU...

    tedy jeden móóžná jo, ale s tim jsem minule prokecala dvě hodiny tam o muzice! A nevyhrožovala mu vůbec ničím a taky fakt taky ne!


    ,,tady nejsi anonymní a policie to vyšetřuje a soud stíhá" - to de facto nikdo, zjistit se dá vše, ale v tom máš pravdu, ale ani ne, protože byl koronavirus a neměli podle mě moc čas!

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GIOMIKY: podívej se na ni, vždy jí nic není ;))
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    PALEONTOLOG: Opakování matka moudrosti, tak dlouho se nabízí pomoc blízkému, až se to jednou povede.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GIOMIKY: postav se do řady :D
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    REBORNA:
    "Dobrý den, tady Modrá linka..." | Modrá linka
    https://www.modralinka.cz/linka-duvery/zakladni-informace/
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    ,,to mění opravdu zásadně hodně, jestli tě líbal, osahal, strkal prst někam.....a pak toho nechal
    anebo pokračoval a opravdu tě svlíknul a ošukal" - ne, nemění, oboje je sexuální zneužití ve stavu bezbrannosti oběti (no já bych spíš řekla bezvládnosti)

    A jak by mě mohl pak osahávat nebo dokonce strkat někam prst, kdyby mě nesvlíknul??

    Nejdřív asi šukal, pak jsem se pozvracela a pak mě doosahal a už to je to sexuální zneužítí...jen se to liší závažností

    ,,vysílalas pozitivní signály, že se chceš nechat sbalit" - nevysílala jsem nic, protože ten, se kterým jsem mluvila vůbec nebyl z Prahy (ehm, natož pak, aby tu měl ten: ehm, to slovo už snad vyšlo z jeho významu: B*Y*T)

    ,,vysílalas pozitivní signály, že se chceš nechat sbalit" - I KDYBY A TAM FAKT NE! TY NEVIDÍŠ, JAKEJ JE ROZDÍL MEZI SLOVY NAVÁZAT VZTAH = SBALIT = SEZNÁMIT SE A TIM OŽUŽLAT A ODTÁHNOUT ZDROGOVANOU DO LESA A ZAČÍT SOULOŽIT, tedy i kdyby krátce a jen do pozvracení?? NEbo bez jejího vědomí na ni sahat??

    ,,ty tu sama popisujes, jak ti to děsně slušelo, bylas zhrzena a hledalas rychle nějakýho nabíječe na správení zhrzený nálady" - Ne. Na sbalení, vztah a pořízení dítěte, i kdyby s bezdomovcem, tak jsem to říkala mámě, když jsem byla v šoku z tý svatby, co nakonec nedopadla a bála jsem se o budoucnost a zda seženu dalšího ženicha zda vůbec budu mít ještě znovu lásku, normální život a dítě a to i bez toho bytu, ale samozřejmě jsem to s tim, že bych chtěla dítě s prvním bezdomovcem nemyslela vážně.

    A to jsem psala s tim, jak mi to slušelo o párty v klubu v zimě 2018/2019, a na tý s masturbantem ani tolik ne, a stejnak párty 2018/2019 kdy jsem ještě bydlela v bytě v nájmu, kde jsme předtím bydleli s býv. snoubencem, po pronájmu tý jeho garosnky... tedy úplně jiný párty, ta týhle jsem měla termotriko, triko a dlouhý kalhoty. Na žádnej lov jsem tam v noci nejela, jen u oběda bych tam druhej den možná zavedla konverzaci s nějakým Pražákem a pokud by byl slušnej, ideálně nekuřák, taky v kempu, dala bych mu třeba číslo, šli bychom v Praze pak na kolo a na sex a mimino bych počkala pár měsíců.

    ,,ty vysílalas pozitivní signály, že se chceš nechat sbalit" - ne, bavila jsem se tam předtim úplně s jinym mladym klukem, formálně o počasí, práci a jeho škole, a pak tancovala, rozhodně jsem žádný signály nevysílala ani jemu ani jinýmu a rozhodně ten, kdo to udělal, co ke mně zezadu přišel a píchnul, nebyl ten kluk, tco se mi líbil, ten je mladší a ten na nyxu ani není a takový drogy nevypadal, že by bral nebo měl

    ,,všechno ok, až u lesíčka vyšlo najevo, žes přebrala" - tak to ani náhodou, když se o tebe opírá úplně bezvládnej člověk se svěšenou hlavou, kterýho musíš podpírat, jinak neni schopnej ani stát natož pak jít, je jasný, že přebral už v tu danou chvíli


    ,,kterou sis nechala líbit a nešlo vůbec o žádný násilí" - tak pokud by na tebe mluvil blouznící člověk v horečkách nebo upadající do komatu, věřila bys, co říká a co chce a nechce??

    A to je účel tý injekce, aby se žena nechala nebo dokonce souhlasila, ale já byla evidentně neschopná chůze a visela na něm, to že mi už předtím nesli vodu na pokraji mýho omdlení o tom svědčí!! Ale já právě měla kdysi (ehn, šrotka, pamět kdysi dáávno tak geniální, že jsem se možná fakt usilovným bedněním a domýšlením asi po 14 dnech ke vzpomínce na jakýsi muj souhlas nebo chtění sexu dopracovala, no ale bylo jasný, že to jen proto, že jsem byla buď opilá, což si mohl myslet, protože narozdíl ode mě necítil to píchnutí jako já, a tím jsem si nebyla jistá,

    ale je jasný, že kdybych opilá nebyla a neupadla do komatu, ( že by mě pak strašilo, zda jich snad nebylo víc), mohl tom být fajn sexuální žážitek, ale NEBYL!!,

    nebo bych spíš řekla, věděl, že jsem zdrogovaná, jen nevim, jestli věděl, že nedobrovolně, protože já měla párty tričko, ve kterým bych na něj mohla působit jako uživatelka drog, ale nepůsobila předtím dozajista na tom víně ani potom a stejně to na tom nic nemění, i kdybych byla, což nejsem, je to znásilnění tedy sexuální zneužití ve stavu bezbrannosti a dokonce absolutní nemohoucnosti oběti odmítat nebo se bránit, že nejsem střízlivá a dokonce možná zdrogovaná moc dobře bylo vidět!!!!

    ,,přikryl tě gentlemansky svoji bundou" - no já ani nevim, zda ta bunda byla jeho....to mě mohl přikrejt jinej člověk, co mě tam pozvracenou v komatu našel ležet a tamten tam jen omylem nechal tu vodu, který se dotýkal, ale třeba ji v tý tmě za rozbřesku neviděl...ale já myslela, že i ta bunda byla jeho, třeba pode mnou, proto mě napadlo, že to neni ten, co mě tou injekcí píchnul

    ,,A NIC JINÝHO TI PROKAZATELNĚ NEUDĚLAL." - no udělal, ale neni to prokazatelný

    Prokazatelný je něco jinýho..

    Ale jak jsem tam nemluvila, tak jsem poslouchala, jak mi za zády holky říkali něco o ketaminu, pak se mi jedna pousmívala v koupelně, asi tušila, že nic nevim nebo neřešim, no a jak se pak jedna nějakýho týpka ptala: ,,Tihle je ta kurva??"

    No buď ze mě ji jako dělal někdo, aby zastřel to zenužití nebo mě ona viděla jak mě někdo líbá a já mizim do lesíka s nim a proto mě pomluvila ona.. taky mě napadlo dle účasti, že si tu snad kdysi něco přečetla a nepochopila to, že já měla jen 3 roky přítel a pak 2 roky dalšího, ale někdo, koho neznam a nikdy se mnou nemluvil tu na mě tahal něco, co asi plácnul jeden kluk tehdy, se kterým jsem randila a to byla náhoda jen, protože já měla předtím kluka 3 roky a pak 2,5 roku a po něm zase 2 nebo skoro 3 roky!!

    ,,nic jsi necítila, nic si nepamatuješ" - no to žádná takto znásilněná žena, ale já začla zvracet, tak pamatuju a bundu mám, ale ta nemusela být jeho, zapomněla jsem, jestli ležela nade mnou nebo pode mnou, to jsem psala... a jak to myslíš maj ty ostatní ženský, co s tim příjdou po roce, že se do tý doby styděj nebo bojej - no úplně stejně...


    ,,i když jsi jich mohla zajistit x, včetně ty jeho bundy například" - jaký?, JAKÝ DŮKAZY BYCH ZAJISTILA, ANIŽ BYCH MUSELA TAJM VOLAT POLICII, CO BY PRO MĚ DOJELA A ODVEZLA MĚ??! Ano, je to snad ještě chyba policie, že dřív otravovala na párty, jinak bych je zavolala, ale já nechtěla, aby šel sedět, ale odškodění jsem pak zjistla, že bych asi dostala vělký, kor za to, k čemu to vedlo...ale jaký důkazy?? Může za to taky moje máma, protože tý jsem volala a ta myslim říkala, že nemám pít a že by mě ještě policie opilou měla - tak já říkala, že jsem moc nepila, že jsem měla jen dvě dvojky vína a svoje bezpečně a pak loka, A ŽE TAM ANI VE VODĚ NIC NEBYLO, ALE TO JI MOHLO TAKY NAPADNOUT, ZDA MI NĚKDO NĚCO NEPÍCHL, ONA MĚ OD TOHO ODRADILA DE FACTO ŘEŠIT TO JEŠTĚ V SOBOTU V NOCI, ŽE ŘÍKALA NĚCO O TOM, ŽE BYCH NA POLICII NEMĚLA JET OPILÁ - NO JÁ OPILÁ NEBYLA UŽ DÁVNO A ANI MOC PŘEDTÍM A NA TOM NESEJDE, PROSTĚ BY MI UDĚLALI ROZBOR KRVE A NAŠLI TAM TU DROGU... a jako sperma jsem necítila, to bych poznala, ale smyla jsem to, abych neotěhotněla! To mě zajímalo, a taky prášek pak, NE NĚJAKEJ CUCÁK A JEHO VĚZENÍ!! bundu mám a flašku vody jsem měla taky, ale tu mi šel co jsem tak poslepu si vzpomněla koupit ten druhej, menší, ale toho jsem odstrčila a vysela na tom, co mě pak chvíli držel , počkal a pak dal do lesa a ten byl starší a pak jsem si za tři dny vzpomněla, že ty narážky těch kluků, co mě viděli hledat náušnici druhej den na tom místě a zda mě můžou ošukat, a zda mě může ošukat a říkal to i jeden známej taky, tak jsem si vzpomněla, že se mě asi tamten ptal úlisnym hlasem a právě tak trochu nedůvěřivě: ,,Můžu tě tu ošukat.", ale že jsem úúplně mimo věděl moc dobře, nemohla jsem asi stát, ani sama jít

    A to mě napadlo - tak jako když nadržený holce, co čeká měsíce na bývalýho snoubence, píchne někdo něco takovýho, tak co se asi bude dít, ale já nic nechtěla!! A evidentně viděl, že když mě vedl, že jsem nebyla fit a byla evidentně pod vlivem ať už čehokoli a ne fit, ale úplně nemohoucí a bezvládná!!

    Já fakt myslela, že mě DÁVÁ SPÁT, ALE ASI PAK ZABRALA TA DROGA, CO MI PÁCHLI A JE MOŽNÝ, ŽE JSEM SOUHLASILA, tak mi ho pak bylo líto, jak by bručel, spíš jsem si nejdřív nepamatovala nic a přemýšlela, zda mě tam dokonce nedala nějaká holka s klukem za to, že jsem se od nich napila, ale já jim to nevzala, já se jen napila a dala tona míst zpátky a přemýšlela jsem, zda jim to pak někdo neukradl, že by se mi znásilněním nebo spíš tou kráděží peněz pomstili....

    Ale pak jsem se rozpomínala víc a víc...ale jak to vzniklo jsem zatím nevěděla A VŮŮŮBEC BY MĚ TOHLE, NĚCO TAK STRAŠNÝHO, NENAPADLO!!


    ,,obviňuješ někoho z něčeho takhle závažného" - ale já přeci psala, že jsem chtěla řešit úplně něco jinýho původně, ne ten sex v lesíku!! Tak pak jsi to dobře nečetla.

    ,,historky napříč scénami, vyprávění o tvých wtf stavech a chování" - no nevim, do tý doby určitě ne, s bývalým snoubencem jsem se chovali slušně, celý 4 roky, když hrával anebo když jsme někde byli, ale nikdo tu o nich nepsal, a já se divně chovám proto, co se tu stalo!

    A s tím, se kterým jsem byla 3 roky před ním, nebyly dozajista problémy se mnou žándý! Nikde! Všude pohoda, až na jednu scénku, ale malou....nějaká pruda na baru a pak jsem si mu šla stěžovat, že na mě někdo byl drzej, tak jsem nadávala, ale pak to nechala, ale pak už jindy byl klid....

    Jediný wtf chování co se tu psalo bylo o tom, jak mi známej člověka z párty na tý párty připomněl, co mi řekl kdysi ošlivýho někdo, když jsem v páru přišla na akci s bývalým druhem, pak už bývalým snoubencem v jedný osobě a pak mě tam viděl osobně a on řekl nějakou hlášku urážlivou a já nevěděla proč, asi kdysi slyšel něco z nyxu dávno, co nepochopil, tak jsem si vzpomněla jak někde hrál a mi řešili předtím s bývalým snoubencem toho taxíka drahýho a z mý práce a nějaký hlášky někoho a z vína jsem se tam opila a nadávala, že mě přes den bývalej snoubenec nějak otravoval, a já řešila line up a on se do mě nějak navážel, tak opilá jsem tam jen řekla, že jako nejsem divná a že se mi ta muzika nelíbí, za což jsem se mu pak omluvila že opilecký scény jako ne, i když vzadu za stageí a že jsem dělala pak jakoby nic a druhej den tam pařila, tak se na to za rok skoro zapomnělo, ale málem se kvůli tomu se mnou rozešel....
    ...no a já si na to vzpomněla na tý párty a jen o tom něco opilá zahlásila, ale pak byla hodinu právě v klidu a pak něco a pak jsem šla právě mimo stage, mimo prostor, kde lidi tancují a větrat se ven a to byla ta..

    Ta s tim pepřákem, že jsem chtěla nejdřív za známým a kvůli penězům a věcem, zpět a pak to známej žehlil, pak zhoršil a pak mě tam security ještě víc nechtěli pustit zpět..

    No a když jsem si řekla, že bude lepší svěsit hlavu a nechat to na kámošovi, tak mě právě vystříkali tim pepřákem a proto jsem tam tak chtěla zpět, že jsem chtěla do tý koupelny...

    Kdyby se tam ale lidi nezasnubovali, ALE ASI HODINU PŘED TÍM!! klidně bych tam zpět mohla...

    Jediný, o čem jsem slyšela, že se lidi bavěj, bylo předtím to znásilnění, ne nějaká blbá párty...

    O tý se jen někdo bavil týden po tom.

    To nevim, jak ti to slušelo a ,,ty nejsi běžný uživatel" - no už bohužel ne, ale o to jsem se nestála! Já byla v tématu původně, pak v listopadu taky!!


    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    AMANT: no ale v tom fakt nic hledat nechceš, to by bylo na 2 měsíce listování :-D
    AMANT
    AMANT --- ---
    TEKKANNE: to je zajimava nahoda, ja jsem si shodou okolnosti dal do filtru "vemeno" a vyjelo mi to uplne vsechny jeji prispevky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam