• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: dokud mluvis, imho nikomu za znasilneni stat nebudes
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Já přijet z Fransie, celý den na sestě a jen na párty chtít. Nechtít na policia kamen házet.

    Ani Renatku znásilňovat. Renatka hodná. Její tatínek kdysy pro BIS pracovat. A já Renatka pomoct, do auta ji před 10 let vzít a svézt a spolu při zrušenym Moraviatekku v autě plakat, ne znásilňovat, ne souložit.

    Nechtít seznámit! Jen tancovat! Nemít ketamin! Nemít! Nemít ani koronavirus! Nemít! A jen z dálky chtít na Rentka kukat, ne znásilňovat! Pět metru od Renatka! Nechtít sahat! A jen dansovat! Jen dansovat!"



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Jo a někdy v únoru/březnu jsem psala, že to jako NE!, tohle poctivý ženě český udělat, soukmenovkyni, spolubojovnici... (kor když jen psala o bývalym snoubenci a že nemá kde bydlet, je opuštěná a jen psala o beznaději na seznamce s těma dementama tam.)

    A že možná přijde i Paroubek a že je to za mě konec rave-ů a techno-party v Čechách. Tak zatim je.

    Ale kdyby někdo věděl, kam se to přesune, dejte určo vědět.

    Btw měla jsem dojem, že jeden soused z centra vypadá jako Vojtěch.

    To je výhoda bejt tak stará, že jestli bude nebo nebude nějaký párty, je mi de facto šumák, my důchodkyně se umíme zabavit i jinak.

    Každopádně ani párty, ani potenciální znásilnění asi už letos nebude.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Už jsem se těšila, jak se budem obírat s nějakym a pak jsme se mohli jít koupat nahý na Slapech.

    Ale stejně bych tam pak zase jen běhala s flaškou vína v ruce od místa k místu jak malý dítě a nebalila nikoho, jak se tak těch posledních 10 let, tedy ty poslední dva roky od tý nevydařený svatby, znám.. tak leda seznamka...

    A akce uvnitř.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Hoši, chtěla bych se tímto omluvit za obec Blažim všem bezdětným pohledným mládencům z Phy a ok. s úzkym nosem, tmavšími vlasy a postavou typu ,,vyšší, co právě vylezl z Dachau", v tmavých kraťasech a skate-ových botách, tedy tomu z nich, který mě dnes nebo zítra chtěl případně osahat na intimních místech nebo znásilnit.

    Velmi ráda bych, ale akce zřejmě nebude.

    Jednoho mnou vybraného bych ráda pozvala případně na menší akci jiného, však podobného stylu v interieru, pak dáme u mě doma čajík.

    Ketamin nechte prosím doma, jiné kedry taktéž. Belkón na kouření mám, ale preferovala bych nekuřáka!

    Turisty a cizince tu nechci, jeďte zpět domů k mamince.

    Mládenec, co ovládá MALTITÁS-KING, se vždycky hodí, ale zrovna tohoto bych z výběru ke znásilnění, vztahu a pořízení miminka, vynechala, i když jestli je hezkej a nebude to dělat v obýváku, tak vlastně pro ne... : „To co se tu dělo, jsem v životě neviděl. Jeden člověk najednou močil, zvracel a u toho stále tancoval. To už nechci nikdy zažít,“ řekl redaktorovi jeden z místních usedlíků.


    Technopárty v Blažimi nebude, obec účastníkům zahradila přÍjezdové cesty - iDNES.cz
    https://www.lidovky.cz/video-idnes.aspx?idvideo=V200723_170900_idnestv_heli


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    radšisijdivybíratčervyzdreadůavypláchnoutsijevsavusmrděj
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    didopyčianevotravujvladěno
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: zase úplně zbytečná tapeta plná řečnických otázek, zavolej, objednej se a nech se vést terapeutem, řekni mu, co všechno tě trápí....;-) všechno už bylo řečeno TEKKANNE:
    NJAL
    NJAL --- ---
    GLADILAF: Nevim, jestli tenhle pristup z ovocnych sadu funguje i u lidi :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MARA1113: ono je to ve finale jedno, protoze pokud se ji v hlave odehrava PTS, reality check je marnej. To mysleni je uz tak jinde, ze nejake nesrovnalosti naopak povedou k dalsim bludum a fabulacim.
    MARA1113
    MARA1113 --- ---
    SUBVERSION: ..... :-))))......myslím,.že nevysvětlí....na krev taky nikdy nepůjde... příběh by dostal zásadní trhliny ..... církev svatá má taky něco takovýho podobnýho v bleděmodrým :-))))..............
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SUBVERSION: Tahle storka o nabodnuti jehly v davu - pres gate do zadku, za ucelem odtazeni zeblite princezny do lesa - aka organizovany plan znasilneni a diskreditace byvale snoubenky - je jedno velke wtf.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    MARA1113: je videt ze zatim nemas uplne nauceny storyline, padawane
    nevadi, ti to vysvetli jeste 200x: nic si nepamatuje pze byla nalita
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    :D :D :D
    MARA1113
    MARA1113 --- ---
    REBORNA: KAM Tě BODLI TOU JEHLOU !!!!!!!!!!?????????????? .... ( ..no a pak bylo to píchnutí zezadu ... ale už tam moc lidí k ránu nebylo.... ) takže si to přesně a dobře pamatuješ ??..pomalu se dostáváme k jádru věci ..... tebe když někdo nabodne na JEHLU !!!! tak se ani neotočíš ???????????????????????????????????????? několik sekund ????????????????????????????
    AREX
    AREX --- ---
    TEKKANNE: No vidíš, to vaše by vlastně byl takový romantický thriller, to se jen tak nikde nevidí. Na tom zbohatnete !
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:

    ,.a nedělej si vůbec starosti, "jak?" to budete řešit - to přenech terapeutovi, ví, jak má pomoci někomu..."

    Možná jsem chtěla, možná bych tehdy ráda, i když vloni ani předloni jsem to nepotřebovala vůůbec, i nepěknej rozchod jsem po roce sama už překonala a pak mi nic nebylo, jen jsem řešila lásku a peníze na stěhování nebo náhradní byt, pak seznamování, ale teď už jsem po tom tady na nyxu opravdu něčí pomoc potřebovala, uznávám!

    Ok, tak třeba ví, jak má pomoct někomu, kdo přijde s tím, že někdo domluvil zdrogování a třeba i znásilnění. A že někdo drzej mi něco, co mě pak aktuálně trápilo, udělal...třeba by navrhl řešení.

    ALE DÁVEJ BACHA! V čem byl problém.

    Tady jedna slečna psala, a to k jednomu příspěvku, kterej byl docela souvislej a logiclej, že prej nejsem schopná dát dohromady větu...
    ...no písemně možná...

    Ale tys zase psala, i když jsi mě 15 let neviděla, a tehdy je jasný, že jsem byla psychicky v pořádku, což dozajista byla, muj tehdejší přítel by potvrdil, ale stjeně jsi psala, že šílenství v mých očích nešlo přehlídnout.
    (No je to blbost, byla jsem tehdy právě dobrá sudentka, ale pak jsi psala o tom, že je možná moje nějaká údajná porucha, ale o tý jsem nepsala já, ale jiná holka!, nějaká údajná viditelná na první pohled, aniž bys mě vůbec viděla.)

    no je to taky blbost, tak jsem napsala, že prvda, že jsem měla PMS (to jsem psala o rozchodu o 1x PMS za celej rok!! a že celkem byly 3 za 4 roky s býv. sn.) a že musim uznat, že mě viděl někdo jednou, že tak max jen opilá jsem byla někde divná 2x za celý 4 roky!!, ale že to tys tam nebyla a ani nevíš, o co šlo a že šlo o něco z práce a kvůli lidem a taxíku a 14 % vínu od býv,. sn., že měl lístky na pivo zdarma a já přebrala... a že jsem jen řekla, že se mi nelíbí nějaká muzika a pak nahlas něco tam zavolala a pak zase mlčela a pobíhala a tancovala a byla zase fit.

    Ale KDYŽ SEČTU SUMA SUMÁRUM, cos psala ty a jedna slečna:

    že: bych třeba nebyla schopná dát dohromady větu (kor v šoku ze zvůle, zrady nebo znásilnění, na který jsem přišla) a že bych měla ještě při mluvení nějakou jak tys psala na první pohled ,,viditelnou poruchu", což nemám, ale jako budiž.

    Tak kdybych tam šla A CHTĚLA TO TERAPEUTOVI NEBO KOMUKOLI POPSAT NEBO UKÁZAT, CO SI O TOM MYSLÍ, TŘEBA TADY, NEBO PŘEPSANÝ JINAM DO INSTA DENÍČKU TŘEBA, KAM TO MOŽNÁ PATŘÍ, ještě k smrti vyděšená po nějakých zřejmě výhružkách tady, vyčerpaná a nevyspalá po několika dnech u internetu, tedy neschopná mluvit orientovaně, zmatená a třeba schopná jen jinak to vyjádřít:

    CO MYSLÍŠ ŽE BY TAM BYLO ZA ZÁDRHEL??!! Kdybych si s ním jen chtěla o tom pokecat, nebo to s ním probrat, aby se na ten ,,problém" podíval a pomohl a nechat si poradit.

    A ber v potaz fakt, že nemám pitchoviny jako seznamku ani nyx v mobilu.

    To bylo něco, nad čím jsem trpěla a trápila se asi 6 dní totiž!! Někdy v průběhu toho nastala smrt mýho zvířete, nejen utrápení mě, možná ti někdy ukážu po kterým obrázku tady...

    Co by tam bylo za zádrhel? Jak by to asi řešil? Kam by mě asi poslal nebo musel poslat, kdo jediný by se jevil, že mi s mým problémem může pomoct a jak by on mohl pomoci ?

    Když on sám by tam seděl leda tak max u gauče rozvrzanýho nebo spíš s pani další jiný odbornosti oba/obě u stolu a leda tak s blokem a propiskou...

    ...a dostal by se tam úplně vyděšenej utrápenej člověk, co nemůže dál, ještě třeba navíc, ale to já nepsala: ,, neschopnej/á dát dohromady větu" a povědět to dokonale a doslova, a vyjádřit, co mě trápí...

    Co by tam bylo za zádrhel? Jak by to asi řešil? Kam by mě asi poslal, kdo jediný by se jevil, že mi s mým problémem může pomoct?

    To mě trápilo dalších 10 dní, když zvíře už bylo spálený na uhel a já byla utrápená, ale pak naštvaná a měla směs pocitů oravdu silných, ale ještě tu u toho seděla....a váhala a váhala....a zdráhala se, vzhledem k mýmu respektu nebo nějakým důsledkům možným, co jsem nechtěla třeba....

    Kde by tam byl u něj nedostatek, abych mi mohl poradit... s přihlédnutím k tomu faktu, že nemám pitchoviny jako seznamku ani nyx v mobilu.

    To jen tak pro ten přínos. aby to bylo jen v něčem přínosný a poučný, jak jsi chtěla....ať už pro kohokoli...

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    skvííílukl
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    A proč se tak zajímáš??

    Tak co jsem psala někomu, o kom jsem nevěděla, že o tom něco ví, je něco jinýho, ale fakt jsem nelhala:

    ,,zcela při vědomí jsem opilá v leže na zádech zvracela na vlastní vlasy a rameno a byl tam a fakt mě jen zahříval a nesouložil, tedy nic jsem necítila, takže asi fakt nesouložil, bídák!" - tak že jsem se při zvracení probrala na chvíli k vědomí a že mě v danou chvíli ASI nesouložil, neznamená, že mě nesouložil chvilku před tím, pak toho zanechla a že mě neosahal po tom, co jsem zase usnula....to udělal.

    V čem jako LŽU???

    Z toho příspěvku vyplývalo leda tak to, že se mi líbil jinej mladík a chtěla jsem přespat pokud někde jinde než ve stanu, v chatičce mladíka, se kterým jsem si předtím povídala.... ne s tím v lese!

    A to já nechtěla ani přespat u mladíka, protože jsem měla stan, protože jsem se tam přijela tu první noc pobavit, k ránu mi přišlo že dobře hrály, naopak se pro mně párty teprve po dostavění stanu a přiopití vínem rozjížděla, pak jsem si po vystřízlivění k ránu lokla z flašky, kde vím JISTĚ, ŽE DROGY NEBYLY, pilY to předtím i slečny, těm nic hodinu nebylo, tak jsem si byla JISTÁ BEZPEČNOSTÍ TOHO, JINAK BYCH TO NEPILA ta jedna to měla s přítelem a vypadali dost slušně a ne jako feťáci, co by si kontaminovali láhev velkou drogami - vypadali slušně, ale už podnapile, ne ZDROGOVANĚ!, už měli tý láhve víc jak polovinu pryč, nevšímali si jí půl hodiny, tak jsem se napila a vrátila ji na místo, ale zpětně se tedy omluvám, protože jsem se na napití zeptala jejich kamaráda a ne tý slečny, co to donesla, ale cítila jsem minimálně tak 30 min jen opití, takže drogy žádný, to bych poznala...

    ...no a pak bylo to píchnutí zezadu...ale už tam moc lidí k ránu nebylo...

    Takže jaká lež? Z toho příspěvku vyplývalo leda tak to, že se mi líbil a chtěla jsem přespat, pokud někde jinde než mimo stan, což nechtěla, protože já spala odpol a pak chtěla pařit až do rána, tak pokud někde, tak v chatičce mladíka, se kterým jsem si povídala.... a spát jsem s ním opravdu nechtěla! Ani jsem to tak nepsala !

    Já totiž chtěla tancovat a druhý den mi proto, že jsem zůstala bez peněz a já měla pití ještě alko, ale nechtěla ho radši po tý první noci nebo spíš asi půl hodiny ráno plný záhad ..

    A já u toho mladíka druhou noc na tý palandě OPRAVDU SPALA, ale nesouložila s ním! Takže jsem opravdu nic o tom, že bych chtěla náhodně souložit s někým neznámým, kor na párty tak daleko, nepsala..

    A nechtěla jsem to ani jinde, protože jeden mladík by potvrdil, že jsme randili přes seznamku asi na 3 rande a já sex odmítala ještě právě... a pak jsem byla v konverzaci s jiným před tou párty!

    Jen sarkasticky jsem psala, že jsem chtěla souložit přeci, že ten, co mě dal do lesa a možná nesouložil, je bídák, to byl sarkasmus, protože chvíli asi souložil a to nemuselo nikoho zajímat přeci, ale myslela jsem tím, že jsem byla na seznamce a už chtěla konečně přítele a po všech těch měsících souložit, ALE TO JSEM PSALA SPÍŠ V TOM SMYSLU, ŽE JSEM JAKO JEŠTĚ VOLNÁ!!

    A to pro případ, že to četl někdo, kdo zná bývalýho snoubence!! Který bych ještě v té době dozajista volný a mohl se móóžná ještě vrátit nebo mě vzít na milost a dát si mě na Moravu. Což byl!

    A to jsem tu pak někde taky vysvětlila. Takže jsi to nečetla.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    ,, vyhrožování napadením s rasistickým či xenofóbním podtextem; vůbec nevadí, že je to "jenom" na internetu"

    Jo a mimochodem, na cyklostezce jsem tři Španělo-cosi s kočárem objela, NEVYHROŽOVALA OPRAVDU NIKOMU ANI TADY ANI TAM, naopak jsem se málem srazila s jinym mladíkem, když jsem objížeděla tři pani a on se řítil Z kopečka a jak já vedle ně odbočila, abych se jim vyhnula, taxe na mě vyřítil, tak jsem zařvala, jak kdyby proti mně jel kamion a zase za ty pani zajela a před nim se schovala...pak jsem se tomu rozchechtali a mohla jsem ho tedy začít balit, ale radši jsem paním řekla, že ve třech jít roztažený uprostřed cyklostezky tak, že blokujou oba pruchy, neni jako vončo..

    Málem jsem přejela jednou čivavu, ale ta uskočila k paničce, je to pár let, ale zřejmě se těší dobrému zdraví, i přesto že je přistěhovalkyně Ameriky, tak jsem ji nesrazila. A rozhodně jsem jí nevyhrožovala.

    Naopak jsem se nechala jednou unést a byla nepřístojně ošklivá na jednu slečnu, arijského typu, rasy čisté, protože čuměla do mobilu a vyhýbala jsem se jí co jsem mohla, snažila jsem se zpomalit na max a stejně málem došlo ke srážce jak s ní tak se smrtphonem, , kterýmu věnovala opilá křižujíce cyklostezku pozornost tím způsobem, že kličkovala všemi směry a neřešila ani paní s kočárkem, ani přojíždějící kola ani že vstupuje bez rozhlídnutí do silnice.

    Poznámka zněla velmi neadekvátně a spíš než za rasistickou výhružku bych ji považovala za výpad typu adrenalinového a zpětně bych se jí chtěla omluvit, pokud utrpěla trauma. Ale za to mohou mladíci, co se nějak vmotali do toho.

    Poznámka zněla doslova: ,,Uhni, krávo." - nebylo to hezké tedy, uznávám.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    AREX: nemohu souhlasit, 50 odstínů je vanilková pohádka s happyendem a ještě k tomu pouhopouhá trilogie :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam