Hoši, chtěla bych se tímto omluvit za obec Blažim všem bezdětným pohledným mládencům z Phy a ok. s úzkym nosem, tmavšími vlasy a postavou typu ,,vyšší, co právě vylezl z Dachau", v tmavých kraťasech a skate-ových botách, tedy tomu z nich, který mě dnes nebo zítra chtěl případně osahat na intimních místech nebo znásilnit.
Velmi ráda bych, ale akce zřejmě nebude.
Jednoho mnou vybraného bych ráda pozvala případně na menší akci jiného, však podobného stylu v interieru, pak dáme u mě doma čajík.
Ketamin nechte prosím doma, jiné kedry taktéž. Belkón na kouření mám, ale preferovala bych nekuřáka!
Turisty a cizince tu nechci, jeďte zpět domů k mamince.
Mládenec, co ovládá MALTITÁS-KING, se vždycky hodí, ale zrovna tohoto bych z výběru ke znásilnění, vztahu a pořízení miminka, vynechala, i když jestli je hezkej a nebude to dělat v obýváku, tak vlastně pro ne... : „To co se tu dělo, jsem v životě neviděl. Jeden člověk najednou močil, zvracel a u toho stále tancoval. To už nechci nikdy zažít,“ řekl redaktorovi jeden z místních usedlíků.
Technopárty v Blažimi nebude, obec účastníkům zahradila přÍjezdové cesty - iDNES.cz
https://www.lidovky.cz/video-idnes.aspx?idvideo=V200723_170900_idnestv_heli