_BENNY:
,,byla jsi to ty, kdo narikal a nadale narika, ze prece uz zbyvalo jenom se nechat naprcat, a pak uz by se proste nekdo MUSEL postarat."
Mateřskou by mi platil stát, stačilo tehdy přežít v nějaký další firmě zkušebku a opětovně by mi vznikl nárok i přes nepřející kolegyni, co mě dala schválně vyhodit společně s ženskou, co už měla za pár dní ve firmě končit, i když já jsem během její dovolený už vše zvládla za dvě a moc se zlepšila a sotva se vše naučila levou zadní a chápala a vybavila si ze školy i po letech z předchozí praxe a začla už i jistit a opravovat jí i ostatní, když oni dřív v prvním měsíci taky pomohli mně.
Tkaže NE, JÁ SE CHTĚLA POSTARAT PŘECI, JÁ SI CHTĚLA TEN BYT DOPLATIT SVÝMI PENĚZI !!
Dát na něj třetinu!!
Dát to, co jsem našetřila za 6 LET PRÁCE = 300 tis. kč
Já přeci 3 roky dělala po škole brigády, součtem suma sumárum 7 let pracovala na HPP za 22 tis. hrubýho, pak někde i v oboru a na inženýrský pozici pár let za 28 tis. hruibýho, v jedný firmě chvíli za 30 tis. hrubýho....
A vydělala jsem nevim kolik, část jsem využila v měsících, kdy jsem v krizi prácvi hledala a směla při pracáku vydělat jen 4 tis. měsíčně, ale odpíráním zbytečností, taxíků, absencí auta atd. jsem SI FAKT ZODPOVĚDNĚ ZA TĚCH 7 LET PRÁCE UŠETŘILA 350 TIS. KČ a z těch jsem chtěla dát na ten byt 300 tis., což společně s mým stavebkem 100 tis., co jsem měla od máma a táty z dřívějška a knížkou, co jsem měla na 80 tis. u mámy, co byla po jejích mrtvých rodičích, ale fakt jen pro mě,
TO BYLO OPRAVDU SKORO NA POLOVINU CENY TOHO MÝHO BYTU, KTERÝ JSEM SI CHTĚLA NA POČETÍ A MOJE DALŠÍ BYDLENÍ TÁTOVI DOPLATIT.
a na schůzce byl bývalý snoubenec programátor, co nevím, jak jako vedl konverzaci s tátou o mym bytu a vaječníkách, CO TAM JAKO TÁTA VYMEJŠLEL a jak jako osnoval že nám zabrání byt doplatit a mě nechta bezdětnou.
Fakt nevim, vim jen od bývalýho snoubence jednu větu z toho!!
Ten pak zmizel a tak už jsem se zbytek nedozvěděla, jen mu psala bezmocně maily, že táta mi zadržuje podíl a nechce mi místo toho co prodal koupit jinej byt a že mě posílá za nějakými odborníky místo toho, aniž by mě vůbec viděl a mluvil se mnou a že tvrdí, že se mě babička bojí, přitom tý jsem jen ještě za přítomnosti bývalýho snoubence šla říct, jestli tedy ,mi pohlídá morče a proč mi to jako táta zakazuje a jen že se budu vdávat, že má fakt domluvit tátovi, že už za chvíli chci končit v práci na 5 let a mít mimino, ale že táta blábolil do telefonu něco o prodeji bytu, ségře a jejích hypotéce, přitom ta kvůli hypotéce pak nikdy neměla dítě nebo ho s manželem nechtěla...to už je jedno...časově vychází stejně, ŽE V DOBĚ, KDY JÍ BYLO JAKO MĚ A MĚLA MÍT DÍTĚ, MÍSTO TOHO VYDĚLÁVALA A PROTO DÍTĚ MÍT NIKDY NEBUDE.
Takže já věděla, co bylo správně, ale oni dva mě nenchali, budoucí matku si zajistit na početí, narození a život dítěte v prvních letech bydlení a vše potřebné pro můj klid a blaho dítěte !!