SUBVERSION:
REBORNA:
A co jsem ti ještě chtěla vzkázat?? Rok se přehoupl. Tvýmu mimísovi je o rok víc.
Asi mi ubíhá jakožto staršímu člověku, než jsi ty, čas relativně rychleji, to se tak říká.
Ale já toho zažila i za těch 10 let, 7 let na HPP a zkrácený úvazek a z toho 6 let na plný úvazek hodně, i za těch necelých 10 let!!: PŘESČASY NEPLACENÝ, NESTÍHÁNÍ, STRESY.
A jelikož rok se přehoupl a je třeba vidět věci trochu nadčasově:
Sama víš, ŽE OPRAVDU CHYTRÁ A PROZŘETELNÁ ŽENA BY NEPSALA, VĚTU TYPU ,,MUŽ TI VELMI RYCHLE VYSVĚTLÍ, ŽE MUSÍ BÝT RÁNO VYSPALÝ V PRÁCI...."
Protože fajn, ale rok se s rokem sejde a pak je třeba, aby si jen na ten přístup, že nedělá doma nic, nezvykal. To je jen můj dojem, byla to teorie, pak bychom přešli se snoubencem a mou matkou na praxi a vidělo by se...
Připustila jsem i to, že kdyby to nefungovalo, VŮBEC BYCH SE NEBRÁNILA TOMU PŘERUŠIT KARIÉRU A VRÁTIT SE NA PÁR LET KE ZKRÁCENÝMU ÚVAZKU, což už jsem kdysi dělala a bylo to za málo peněz, s nízkou hodinovkou, totál mimo obor, ale fajn. A že bych to i ocenila...
Protože teď se ROK PŘEHOUPL A DÍTĚ MÁTE OBA A TEĎ JSI PŘECI I TY TEN, KDO BY MĚL MUŽI VYSVĚTLOVAT, ŽE MUSÍŠ BÝT BRZY RÁNO VYSPALÁ V PRÁCI,
TAK TAM JAKO V NOCI STOJÍTE A JE PAK ZBYTEČNÝ ŘÍKAT, ŽE MUSÍTE BÝT RÁNO VYSPALÍ V PRÁCI, TO JE TOTIŽ JASNÁ VĚC A NENÍ TO TŘEBA SI TO VZÁJEMNĚ UŽ ŘÍKAT ANI VYSVĚTLOVAT...
...ŽENA TAKY MUSÍ BÝT RÁNO VYSPALÁ V PRÁCI a to možná na stejných 8 nebo 9 hodin jako muž, prostě vyspalá od 8 do 17 nebo 18 hodin v práci, to jestě po cca hodinový cestě domů a někdy i nákupu doma třeba až v 18 nebo 19 hodin!
Takže zatímco já brala průřez na prvních 6 let dítěte, TYS V TOM VIDĚLA JEN TEN PRVNÍ ROK, KDY PRACUJE OBVYKLE JEN MUŽ A ŽENA je v 8.-9. měsíci, pak rodí a pak kojí...
Ale já myslela hlavně po tom prcvním ROCE TY DALŠÍ ROKY PO TOM, ten druhej až pátej rok, JAK BYCH TO JÁ CHTĚLA A VIDĚLA, aby to bylo v klidu...