SUBVERSION:
,, na koncik Ortelu s kozama ven jak to umíš, a svého 100 procentního Čecha hned ten večer." SE UŽ DLOUHO DLOUHO CHYSTAM. - viz níže.
Kozy ven jsem měla jen a pouze na Matchbox, a to jen chvíli cestou do auta před Avatem (jinym než tim tady, 24 letým,. kterýho jsem sbalila v jednom klubu, že jsem musela, když jsem nedostala včas zprávu, kam se přesunul fake Czech tekk, kvůli tobě a jiným věcem a pak spíš mýmu opití a nasranosti zase z nyxu a ze security, co roznášel roušky, zdrhnout z Digitalu summer a jít do jinýho klubu, kde byli jen koulouši a tohohle jsem tam měla vyhlídlího dluho už, že je nepřehlídnutelnej a zajímavej, i když je zřejmé, že čistokrevný Čech to zrovna taky neni...), ten prosím neni taky úplně čistej Čech, ale je z velký části a mluví plynně česky a pracuje tu a je moc milej a chytrej, ale zdrhnul momentálně do ŠP. bez ohlášení, ale napsal SMS včera, že zatím ne na rok, že se zítra vrátí.. se kterým jsme údajně nemohli jen na Funny moon, že si myslel, že je tam jeho bývalka...a kozy byly jen na okamžik, že jsem byla opilá jak slíva, pže porouchal víčko od vína, tak se nedalo postavit a muselo rychle dopít a že jsem měla něco z nějaký zajímavý láhve od Helmutů a že jsem jen chtěla Avatara přesvědčit, ať mě nevozí do Prahy a zůstanem...spíš to byl vtip...
A pak jsem kozama ještě pohoršila převlíkáním v autě pána z vesničky za to, že nás v noci otravoval, ať mu neparkujem, za plotem, za čož jsme nemohli.
,, na koncik Ortelu s kozama ven jak to umíš, a svého 100 procentního Čecha hned ten večer." SE UŽ DLOUHO DLOUHO CHYSTAM.
Ke svatebním zvonům plánuju zdrbnout piráty a bude stačit jen dodat, že mě někdo dal znásilnit a naplánoval to po netu a že dost možná nějaká kedra a že možná KVŮLI DOMNĚLÉMU RASISMU, KTEREJ SE SICE ÚPLNÁ BLBOST A RASISTKA NEJSEM, NAOPAK JSEM TOLERANTNÍ A PSALA JSEM, ŽE KDYBY TU BYLO SUMA SUMÁRUM 1-5 % PŘISTĚHOVALCŮ, ŽE JE BUDU VÍTAT CHLEBEM A SOLÍ...
...Ale to bych si před MLADÝM HONOSNÝM HUBENÝM ORTELÁKEM 27-33 let, KTERÝMU BYCH PAK JEN DOPORUČILA OBNOVU JEHO BUJNÉ KŠTICE A JINOU OBUV a ať rozmyslí hákáč, že se mi kérky moc nelíbí všeobecně, PŘED NÍM už nechala pro sebe A hrála rasistku...
Určitě to zabere a bude láska převeliká!!! A mimís překrásný.