INSEQUI:
REBORNA:
,,Vezmi levnější bydlení, aby ti víc zbylo z nájmu k šetření"
Ne to jsem už taky odpovídala:
,,Najdi mi v Praze někde na MHDčku, odkud se dá dostat přes Prahu kamkoli nebo pak do práce i někam za Prahu, do HODINY, nájem pod 10 tis., se vším všudy pod 12/13 tis. - ráda se podívám."
,,Nebo se na to vybodni a žij v nájmu, to se taky dá, navíc to má taky určitý výhody." - no zatím žiju, ale nemám na to.
,,Děsně to lámeš přes koleno, vztahy a rodina mají přicházet postupně" - no protože jsem se měla vdávat 2018 a mít mimino vloni, a sotva jsem se trochu vzpamatovala a začla seznamovat, tak mi udělali tady tohle, což KDYŽ JSEM NA TO PŘIŠLA MI MIMO JINÝCH PROBLÉMŮ I VZALO LETOS NA DOST VELKOU ČÁST ROKU TEN ELÁN SE SEZNAMOVAT A KROM PROBLÉMŮ NA AKCÍCH, KDE SE VYSKYTUJÍ ZNÁMÍ, CO TO VĚDI, ale tam je to stejně často i samej mladší nebo cizinec...jsem zanevřela i na čas i na tu seznamku, ale ne jen proto...
,, vztahy založený tímhle stylem nedopadnou dobře. " - co si pamatuju, tak naši se dost HÁDALI KVŮLI PENĚZŮM, to jsem nechtěla... takže jsem chtěla si nejdřív doplatit ten byt a mít co jíst, kde bydlet, vše v klidu, bez hádek o penězích...no a takhle to dopadlo...
..kdybych tehdy ten den, co jsem jela kvůli tátovým SMSkám za babičkou, neřeila nic a seděla doma a čekala, až přijde z práce, nezmizel by třeba nebo by vše bylo jinak...nějak se vyřešilo, jinak, nepustila bych ho ten den, třeba bychom vše urovnali, i to s tou mou prací a PMS a bytem..bylo by to jinak prostě...
,,na rychlo splácaná jen kvuli bytu a pocitu že někomu ujíždí vlak" Jak jsem psala, tak na to, kdo má a nemá byt zatím STÁLE NEHLEDÍM A NA FINANCE U MUŽE VŮBEC NEHLEDÍM STEJNĚ JAKO VŽDY PŘED TÍM A DOPOSUD.
Ale ten ujíždějící vlak ujíždí a proto jsem tomu chtěla krom pokusů po klubech nebo na kole nebo NA KOUPALIŠTÍCH, CO JSOU MARNÝ, PROTOŽE JSOU STEJNĚ PŘEVÁŽNĚ PLNÝ RUSÁKŮ, UKRAJINCŮ NEBO JINÝCH CIZINCŮ ANEBO ROMŮ,
ZKUSIT JEŠTĚ SEZNAMKU, ALE MOC JSEM SI NEPOMOHLA...
,, zlitá rumem někde na technu milujícího manžela a otce svejch dětí asi nenajdeš." - TO NEBYLO TECHNO, ALE AKCE, KDE HRÁLI ZNÁMÍ, ALE TECHNO SE TAM HRÁLO OKRAJOVĚ CHVÍLEMI TAKY
,, zkurvenej život někam na internet si ho taky nevylepšíš" Původně to nebylo o mym životě a mých problémech, ALE O TOM, CO JSEM MĚLA, KOHO JSEM SI MĚLA BRÁT A CO HLEDÁM NA SEZNAMCE, ŽE SE MĚ NĚKDO TADY PTAL....
Tak jsem odpověděla... že bávalej měl byt a že nevím, že ho muži ze seznamek ani v 33 letech nemají, A CO MAJÍ A NEMAJÍ, STRAN KVALIT A PRÁCE NEBO BYTU NEBO JÁ NEVÍM ČEHO, I JINÝCH PŘEDNOSTÍ, TĚCH HLAVNĚ, že maj často už děti nebo že ti mladší nejsou zrovna zodpovědní, ŽE ČASTO JSOU TAM UBOŽÁCI A HULVÁTI, CO CHTĚJ JEN SEX, takže já toho času pracovala a bydlela v nájmu A PSALA O PROBLÉMECH TĚCH MUŽŮ ZE SEZNAMEK, CO SE CHTĚJ SEZNAMOVAT, NE O SVÝCH.