TRISSIE:
To tu bylo už taky.
Že ta prodavačka má, jak jsem se dozvěděla, stejnou smlouvu, jako kontrolní osoba různých věcí nebo zástupce manažera tý prodejny!!
A ti maj plat ne o moc vyšší, to záleží.
Kařdopádně, já to měla na manažerský pozici proto, že to byla časká firma, už ne korporát a že jsem na tý pozici zatím neměla praxi a museli za mě platit externí školení, co bylo k tý práci potřeba absolvovat, abych ji mohla vykonávat a myslím to bylo taky proto, že jsem ženská a věděli, že to vezmu i tak.
Fakt vysněná práce prostě, i když plat byl stejnej, jako když jsem kdysi dělala v korporátu nějakou administrativní pakárnu a měly tam ten plat i úplný slepice, to FAKT ZÁLEŽÍ...
A sama jsem psala, že mi příjde v rámci ,,komunismu a vytváření nadhodnoty" a nejen toho naopak správný, že třeba takovej skladník, co maká nebo dělnice, co se nezastaví, MAJ PLAT SKORO STEJNEJ, než nějaká piča s VŠ, co sedí u compa, občas je zkontroluje a jinak úřaduje, nebo se něco učí, nbo leze na konferenci nebo vyplní pár tabulek a formulářů, něco přeloží, pak zas němá co na práci, nebo něco opraví v databázi, ale pak zas nemá do čeho píchnout půl dne až do meetingu, nebo třeba se může třetinu pracovní doby dloubat v nose a pít kafe nebo třeba jinde otravovat na nyxu nebo bejt na seznamce...
Mně to bylo jedno, mě to stačilo, fakt jsem o hypotéce nikdy neuvažovala...
Měli jsme tu byty a nikdo mě nevaroval...pak jsem měla snoubence zase a bydlela v jeho pidi-garsonce a to jsem pak řešila ten byt s tátou, protože chvíli jsme byli v nájmu za těch 18 tis. měs. a já věděla, že že to utáhne býv. sn. je jedna věc, ale že já bych to nezvládla z mýho platu, kor pak s miminem...