MOODYCAT: No to je ten fór, ŽE JÁ BYLA JAK DĚLO MIMO PRAHU a i ten nejdivnější dreadař tam měl holku,...
Pražáci tam byli jen: známej od jednoho mýho bývalýho kdysi, ten tam hrál...pak další známí a z nich tam byl, když jsem přijela, tam nebo vzhůru jen jeden.
V práci nebo cestou z práce a při sportech nepiju a ani na seznamce, když jsme pak šli jen na koktejl jeden, co jsem srkala hodinu při pohovoro-rande, neměl ani jeden z nápadníků vloni, se kterými jsme s sešli, ŠANCI VIDĚT MOU PRAVOU TVÁŘ, TEDY TU ŠÍLENOU A ALKOHOLICKOU, co se ovšem jen projvuje vždy jen asi 15 min...
...a to jen, když si dam třetí víno nebo tu lahev rumu kokosovýho, co jsem vyžhla za část cesty a pak od 23 do 3:00 ráno, tedy za cca 5 hodin, a to fakt obvykle nedělám.
Já to myslela dobře s tím Rumem.
Chtěla jsem se vyhnout vínu.
Protože v klubech nebo v jedný hale taky, jsem měla ten problém jen asi po třetím vínu a jen po vínu!!
A po tvrdym alkoholu, co jsem měla jindy, naopak ne, ale to se zase jednou projevilo, že jsem se málem vyspala s jedním klukem ze seznamky po druhym koktejlu, ale nakonec ne. Jen nějaká líbačka v autě a pak z toho po pár schůzkách nic nebylo...
Tak jsem nechtěla dělat na akci, KDE MĚLI BÝT A HRÁT I ZNÁMÍ, PROBLÉMY!!
Ale problémy po tvrdym jsem neměla asi proto, že je v klubech tak drahej, že jsem ZA CELOU NOC PAK MĚLA, POKUD JSEM SE NEROZHODLA TEN VEČER PRO VÍNO, ALE PRO ZMĚNU PRO TVRDEJ, jen třeba tři panáky rumu, že JE TAM DRAHEJ, PANÁKY ZA 50-80 KČ A NA VÍC NEŽ NA DVA NEBO TŘI JSEM PO ZAPLACENÍ VSTUPU NEMĚLA!!
A i na akcích bez vstupu šetřila a nekoupila si toho moc! Tak proto mi nedělal tvrdej tyto problémy, že by mi něco v opilosti EVOKOVAL STYLEM: ,,ve víně je pravda."
Protože toho tvrdýho bylo málo!! Jakožto flaška mi problémy dělá a ještě větší :(
Po půlce tý flašky - supr, euforie, tancování, pak zpívání, ALE PAK ZLOM, ŽE SI TŘEBA VZPOMENU NA TU KRÁVU, CO SI ZAPÁLILA V TOM KLUBU A JÁ UŽ TAK ASI KVŮLI TOMU, CO SE TIM STALO NESMIM, A NE ONA, CO TAM NEMĚLA S TIM CO DĚLAT.
Nebo jinde jsem si zase vzpomněla na něco z nyxu.
Nebo předtím vloni na něco s bývalým snoubencem...záleží na tom, jak a kde...a proč...
A nemám peníze, tak jsem jela stopem a pak jen vlakem za 30 kč a koupila jsem si s sebou pití výhodně předem za 100 kč, ten kokosovej RUMÍK, ŽE HO TAM NĚKOMU POŠLU PAK...
Jenže byl tak dobrej...