MOODYCAT: A na kolik on má tu hypotéku?
,,Hypoteky na vlastni bydleni si lidi zpravidla berou na 20-30 let."
Za 20 let možná ještě výdělečně činná budu, za 25 let už NE, ZA 30 HÁDÁM BUDU MOŽNÁ UŽ PO SMRTI. Nepředpokládám, že s mým alkoholismem rok po VŠ, co jsem začla rok víc pařit a mým alkoholismem, když začal známej mýho před-před-před-před bývalýho domlouvat bývalýmu snoubenci častěj hraní, nebo mým alkoholismem, co byl po 4 měsících, když jsem se začla zmátořovat a vycházet mezi lidi cca už 5 měsíců po zmizění bývalýho snoubence, nebo mým alkoholismem, co pak byl po to tady na nyxu a co mi provedli, že jsem i měla blbý pocitiy mezi známými na akcích, nebo mým alkoholismem, co začal zase tenhle a minulý měsíc), dožiju 76 let jako se dožila babička z máminý strany, nebo 92 let, co zatím žije ta z tátovy strany...(a že bych se dožila 97 let jako praděda z máminý strany, kterej nepil a nekouřil a celej život makal na čerstvym vzduchu na zahradě a v lese, kam odešli zpět z Prahy s prababičkou na stáří, co měla jediná v rodě nějaký i mimopražský, to taky nečekám.)
Takže muj plán výdělečnosti byl a teď když se to posunulo, je:
v 39 mimís, do 41 mateřská, pak asi 2 roky do 43 let zkrácenej úvazek, pak od 43 do 60 práce na HPP, ale tam je to dost nejistý....
Asi tak 15 let na HPP.
Teoreticky by stačilo už 10 asi na vznik nároku na důchod, nevim... to leda, kdyby mi ten muž platil pár let, co bych byla v domácnsoti s dítětem, to důchodový pojištění,...