RAINBOF:
Tak na technu už jsem ožralá byla, na psy taky a ty lidi některý léta znám, na dnb jsem byla ožralá taky a ještě možná nemůžu do jednoho klubu. Nevíc jsou tam mladší převážně.
A jestli ještě někdy budu muset absolvovat UK garage nebo pomalejší liquid, tak to už se můžu snad podle pocitů, co jsem tam při tom měla, dát snad radši na herák a dát se přeoperovat a být gay...HNED MĚ NAPADLO, ŽE HRAJOU JAK GAYOVÉ NA HERÁKU...
a GAYŮ tam bylo dost tedy, hnedle dva páry, jeden jel se mnou tam v tramvaji a bydlí kus ode mě, jsou to Slováci, šla jsem toho hezčího, co se mi v tramvaji líbil, balit, když ten jeho odjel a těšila jsem se, jak bude z toho v rozpacích.
V tý tramvaji jsem si na něj netroufla, ale když bylo jasný, že je jak by někdo řekl, ještě ,,nižší existence", než žena, a to gay, že bude legrace...zjistila jsem, že maj nájem SPOLU 16 TIS., šotci, tak to platim trochu míň...
Po bubeníkovi punkový kapely (, kterýho jsem si vyčíhla přes jednu osobu nejemnovanou, co znám namátkověod vidění z TV, z demošky a od vidění z techna i z akce jedný, kde hrál býv. sn. a kdysi jsem ho balila přes nyx, a to nejen protože má úzkej dlouhej nos, ale k jeho velké mu štěstí měl ženu), takže po technu, co mě tak kvůli idiotům nebo grázlovi z nyxu, zklamalo, aniž by za to techno mohlo všeobecně,) po bubeníkovi punkový kapely už jsem se opilá zkoušela začít válet taky...
Má holku, stejně jsem to z alkoholem přepískla zas, tak ani tak by z toho nic nebylo.
Diskárny jsou ta snad až poslední štace.
Vylučovací metodou mám asi ještě dost velký šance na tom horror core rapu, ale i kvůli jednomu klipu mi tady tohle provedli...tak tam se mi taky nechce...
Pak taky asi na metalu, ale TEN ,,DEATH" FAKT NEVYDRŽIM, to leda ten new....
No a ten Ortel tam by byla ta názorová shoda, že bychom společně mohli nadávat, jak je možný, že tu cizáci maj byt a SUB. mimíse a já nemohla...
Tak to vypadá nadějně.
Jo a co nesnesu je country a dechovka, nebo určitej druh rocku...
Ale to se týká hlavně těch 44 + , co už maj ty mimíse, tak jsou ze hry...