• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Psycholog s tebou bude právě řešit ty životní situace - psychiatr řeší medikaci a potvrzení pro důchod

    REBORNA: Jo, zavřít ho do izlované místnosti, to bude velmi vhodné pro jeho zdravý rozvoj a vůbec nedopadne jako sociální troska na drogách, kriminálník v nějakém gangu
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Jinak že psychiatr předepisuje léky, ale žádej by se asi o bytech bavit nechtěl , ani nemohl, že psychiatři řeší léky, ne povídání, že to řeší psychologové, a že snad ani ten by se bavit o ,,fotrovi co prodal byt" nechtěl, snad ani žádnej terapeut, a to ani dobře placenej, na kterýho ani nemám, už víme ..tak co dál...

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ad Pro důchod 25 let odvádět sociální pojištění

    Mám z HPP 7 zatím asi jinak deset, ale z toho někde to něšlo z brigád, ze kracenýho úvazku kdysi v krizi chvíli jo.

    Ví už a našel někdo, zda se do těch požadovaných 35 nebo 33 let, co musí i žena odpracovat, aby měla důchod, tedy minus mateřská nebo roky, co by mi při péči o mimíse zaplatil progáč, tam POČÍTÁ I VŠ??

    Zda se to bere jako roky, kdy za mě odváděl stát?? To asi ne, co?

    Takže asi 25 let musí být u žen, aby měly důchod.

    No to by si jedna známá, co měla dítě v 18 a druhý ve 25 a pak snad nemakala od tý doby ještě vůbec, malě taky jako máknout,

    Já jsem asi skoro v polovině a tu druhou jsem myslela, že dám od těch 43 do 60 asi. Po tom zkrácenym úvazku po mimísovi.


    Ale zda se VŠ bere jako roky, kdy za mě odváděl stát?? To asi ne, co?

    Je nějaký rozdíl mezi počtm nutných odpravovaných let nebo čehokoli a čeho, mezi vysokoškoláky/vysokoškolačkami a těmi, co místo VŠ pracovali od 19 let/20 let už od matury už??

    V počtu těch let do důchodu a nároku na důchod....to mě jako zajímalo vždy a nějak jsem se na to nedívala.

    Jen zatím na tu mateřskou, pže jsem se měla vdávat a mít pak mimino, ale důchod mě zatím netrápil tolik v těch 35 letech a teprve 7 letech HPP, části i na živno, ale plnej a stálá smlouva a část byly brigády a zkrácenej jen...

    Je nějaký rozdíl mezi počtm nutných odpravovaných let nebo čehokoli a čeho, mezi vysokoškoláky/vysokoškolačkami a těmi, co místo VŠ pracovali od 19 let/20 let už od matury už??





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ALE JE JASNÝ, ŽE SE TU ČLOVĚK I NAUČÍ NĚCO ZE SLOVNÍKU 23 LETÝCH HOVÁDEK.

    Který fakt nemám čím zaujmout.

    Takže LÉTA SI MYSLÍM, ŽE MÁM ZMÁKLÝ LÉTY PRAXE, JAK NEVYPADAT UŽ JAKO BIMBOS, (Bimbo is a slang term for a conventionally attractive, sexualized, naive, and unintelligent woman.)

    a ANI JSEM NEVĚDĚLA, ŽE třeba BLONDÝNĚ (ALE MŮŽE TO BÝT I BRUNETA), CO VYPADÁ JAKO TUPÁ JEDNODUCHÁ KRÁVA, CO VYPADÁ NEBO JE STYLIZOVANÁ TAK, ŽE vypadá, že JE DOBRÁ LEDA TAK NA SEX, se řiká BIMBO.

    Že pro ženu, co se stylizuje, že pak na někoho působí nesofistikovaně neschopně nebo tupě a že tak působí, že je blbá tak, že to na něj působí, že je dobrá jen na sex (což může, ale i nemusí být pravda), že je to BIMBO.

    Pak to taky může být označení pro ženu, co je jako že hezká, ale ne moc.

    Ale ve snaze, jak NEVYPADAT JAKO BIMBO A UPLATNIT SE VE VZTAHU A PRÁCI a v životě vůbec, to je asi něco, jak nevypadat jako jsem kdysi vypadala dva roky já, ovšem bez přehnanýho make upu (tedy já tehdy nepoužívala make up, ale oči jsem si líčila už tehdy, víc než teď, to jo.)

    A paradoxně s lookem BIMBO JSEM TEHDY BYLA I NEJ STUDENTKA, VELMI CHYTRÁ A ŠLA MI I SPOUSTA VĚCÍ TEHDY.

    Ale skills jak NEvypadat jako BIMBO, TO JESTĚ ÚPLNĚ BLBÁ BUCHTA, CO JE DOBRÁ JEN NA SEX, A TO NEVYPADAT TAK ANI V PRÁCI, ANI PAK VE VZTAHU.

    To ne každá holka/žena umí, UČÍ SE TO LÉTY ZKUŠENOSTÍ. Jak tak nevypadat, PŮSOBIT SOFISTIKOVANĚ A JAK MÍT VKUS.

    No na akcích se o to moc nesnažím, tam je to jedno, jednou může přijít člověk oblečenej jak smažka, jindy zas TAK TROCHU JAKO TRAPNÁ A ÚPPNĚ BLBÁ BIMBO, CO NEMÁ ŠPETKU VKUSU A SEBEREFLEXE.

    Ale to podle nálady.

    Jsou i devianti, kterým se to líbí opravdu, chtěli by to i za manželku nebo mít ve firmě zaměstnanou jako ochodní, nebo technickou partenrku/kolegyni, tu BIMBO.

    A na akce se lze oblést podle nálady.

    Já na BIMBO - víc make upu a zařízlý šortky v kombinaci s výstřihem, COŽ JE MODNÍ TRAPAS ČÍSLO JEDNA, MÍT VÝSTŘIH I KRÁTKOU DÝLKU SPODKU, NAOPAK MÁLEM NABALILA JEDNOHO KOLOUŠE.

    Tak třeba bych na to fakt někoho sbalila líp, nevim. Jen do podpatků už mě nikdo nedostane, za nás to krom Adidas a třeba modrých džínů, ty podpatky totál vyšly z módy, a to bych jako už nezvládla v tom někam jít na tůru a pařit nebo v tom jít do klubu skákat, ani tedy ,,shake in boots" v rámci old schoolu a tetra..



    Ale sotva se žena naučí , jak nevypadat jako tapná tupá BIMBO, tak zase stárne, tak to je taky opruz.

    Ale muži zas plešatěj, pupkatěj, taky to nemaj lehký. A někerý i musej do práce nosit v létě kvádro, chudáci.

    To jsem je vždy litovala některý ty kolegy z obchodního, že se v tom musej pařit.



    ´´





    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: podle me jses tak totalne vymleta, ze jses schopna tady ze sebe udelat dylinu, a ne nevidet to, ale vubec nebyt schopna takovou moznost si pripustit a mentalne zpracovat. ty nemas zadne dno, vubec nic ti neni hloupe, protoze vidis jenom sebe a svoje potreby. podle me duvod proc jses tak strasne moc blba je ten, ze ti proste v mozku chybi nejaky dulezity obvod, ktery se stara o vyssi mozkove funkce, jako napr. sebereflexe, stud, schopnost pochopit koncept "ja vim ze ty vis ze ja vim" atd. podle me jsi proste mentalne retardovana a/nebo postizena. chybi ti cast mozku.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Když už si myslím že už to chápu další věta to úplně sejme a zas nevím nic. Ale jak to tak vidím, rád bych se taky vyjádřil ohledně seznámení popřípadě seznamky a asi se nemusím stydět to tady napsat jak to cítím protože laťka není tak vysoko momentálně zas bych ale nerad aby to úplně zapadlo.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    STICKYGREEN: Uz rok to samy. Jen se objevujou novy a zatim netuseny hlubiny picismu.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    STICKYGREEN:

    Holka ze seznamky, asi taky po rozchodu a tak asi chtěla taky někoho, jako byl její bývalej nebo snoubenec, jako já.

    Asi ji do práce nebo pak i potom, že je hezká, o něco mladší než já a připla si fotku nebo dala udělat kadeřnicí ještě umělý prodloužený vlasy, tak ji asi taky otravovalo spousta zájemců na seznamce...

    Asi i nějaký tlustý, co se jí nelíbili, jako mně, co jsem na hubený, ale ona i na osvalený ,,laináře", jako že tanečníky.
    Asi taky mimopražský, tak tam měla, když je z Moravy, a nemá tu nic, v dotazníku, ŽE CHCE CHLAPA S VALSTNÍ NEMOVITOSTÍ.

    Pak tam byly body, že nechce vařit (to mně naopak jako víkedový relax na podzim a v zimě a z jara velmi baví, tedy pokud má muž linku a umyje pak nádobí (ad dříve exém na rukou).

    Pak má ráda tofu ona, ale psala něco o tom, že by měl mít muž kreativní zaměstnání - třeba proto, že je to zakomplexovaná NULA bez technický VŠ, co mohle leda tak dělat chvíli ejč árku, tedy HR, tedy personální asitentku a pak a jinak nic, co chce jen baletit a nevydělávat NEBO MĚ JAKOŽTO EMPATICKOU ŽENU NAPADLO I TO, KDYŽ JSEM JEJÍ DOTAZNÍK ČTLA PO PÁTÝ, ŽE ASI SE TO CELÝ ODVÍJELO TŘEBA OD ZAMĚSTNÁNÍ JEJÍHO BÝVALÝHO PŘÍTELE, SE KTERÝM BYLA DO 30 LET, možná a že taky hledá náhradu za něj, jako já někoho, jako byl bývalý snoubenec.

    Zadali na nyx, že ji má někdo pozvat na rande.

    Tak to jeden NE ÚPLNĚ HUBENEJ TEDY, CO MÁ NAVÍC ŽENU A DĚTI, VYPLNIL A POZVAL JÍ.

    Pak ji nafotili a dělali si tu z ní lidi legraci.

    Jen fotkám z rance.-...a že za sebe ani nezplatila, přitom toho času neměla asi jen čerstvě pár měsícu práci, což ZAS NĚJAKOU URČO NAJDE, a jen hledala muže s bytem, co by se ,,postaral", asi taky proto, že chtěla s tím ze seznamky po 30 dítě...

    Já k tomu jen napsala jednu větu a odvedla řeč jinam, něco s byty, co si kupjí cizinci, pak byla v jiných diskuzích, ale nic špatnýho jsem nepsala, pak jsem jen byla chvíli tady...

    To JÁ PRO ZMĚNU SEM JEN NAPSALA, ŽE JSEM SE MĚLA VDÁVAT a přišla o byt a člověku, co nás někde zahlídl, jen něco z našeho života,

    jen něco o stresu při spěchu do práce, a proč jsme se pak rozešli, NEJDŘÍV JEN ABYCH STRUČNĚ JEMU, NEBO I ZNÁMÝM, CO TO ČETLI POPŘ. I PŘÍPADNÝM ZÁJEMCŮM, CO SE ZAČLI PO NAHOZENÍ FOTKY V TÍLKU A KALHOTKÁCH OZÝVAT, NEBOM TI CO MĚ ZNAJ Z AKCÍ, SE ZAČÍNALI OZÝVAT I PŘED TÍM,

    a kdyby jich bylo tak 20 pozděj, možná bych si i vybrala.

    Ale napsala jsem něco v tom smyslu, ŽE JSEM SE MĚLA VDÁVAT a měli jsme mít vloni dítě.

    A že jsem chtěla vloni dítě.

    A jak je těžký na seznamkách hledat někoho , kdo by chtěl normální vtah a dítě nebo alespoň ten vztah.

    Pak něco o tom, ŽE JSOU CHLAPI NA SEZNAMCE ČATO OŠKLIVÍ A K TOMU JEDEN KLIP..

    A jen povzdechnutí tehdy, že bych si ráda někho už našla a chtěla už začít souložit, protože jsem byla bez sexu tehdy asi 7 měcíců a hrabala se zatím z rozchodu, TEDY ZE ZMIZENÍ BÝVALÝHO SNOUBNCE zpět blíž rodišti a hrabala se z toho, že jsem přišla i o ten byt těsně před tím.


    No tak mě z nějakýho důvodu, NAROZDÍL OD TÝ LUCIE, KTEROU VZALI NA VEČEŘI A NAFOTIL JI TAM.

    MNĚ PRO ZMĚNU DALI NAJÍT NA PÁRTY, KAM JSEM SE OPĚT PČŘIHLÁSILA ŽE JEDU, NĚJAKEJ CHLÁPAK TAM DO MĚ PÍCHNUL NĚJAKÝ DROGY,...

    Pak vim jen, že mě dal nějakej kluk na kraj lesa A ZNÁSILNIL.

    Jestli mě nějak PAK VYFOTIL ZNÁSILNĚNOU A POZVRACENOU V KOMATU A DALI TO NĚKAM NA INTERNET, PROTOŽE TO JE PŘECI STRAŠNÁ LEGRACE A ÚPLNĚ BĚŽNÁ ZÁBAVA GENTLEMANŮ A MLADÝCH MUŽŮ NA INTERNETU, DĚLAT TOHLE NĚČÍM BÝVALÝM SNOUBENKÁM, CO PŘIŠLY O MUŽE A JEŠTĚ O BYDLENÍ A NAPSALI, ŽE SE NĚKDE SEZNAMUJOU, JESTLI TO NAFOTIL, TO NEVÍM.

    A asi nemůžu nic dokázat, protože sice tu mám bundu, co je zřejmě pachatele, tedy toho osahání nebo znásilnění.

    Ale ta nemusí být jeho a já nebyla na vyšetření tehdy jen kvůli pár modřinám, nechtěla jsem ani dostat nějakýho kluka do kriminálu.

    Ale když jsem to sem napsala, že asi zájem bude, tak mě tu s tim pak otravovali kvůli tomu skoro celej ROK.

    DOKONCE TAK MOC, ŽE SE TO ZVRHLO V NĚCO PROTI MNĚ, CO MĚ OTRAVOVALO I DO PRÁCE I PO VEČERECH , ŽE JSEM MIMO JINÉ I KVŮLI TOMU O NI PŘIŠLA.

    A teď marně hledám stejně dobrou.

    Pak jsem se kvůli tomu, když jsem na to přišla, jak to bylo, tedy krom zhroucení, se i bála kvůli nějakým příspěvkům o život.

    Pak mi i pošlo domácí zívře, že už jsem nad nyxem seděla po nocích, nejedla a nespala a nevěděla co s tím.

    A celý to píšu tak cynicky po tom, co jsem kvůli tomu pak prožila a dále jak jsem se pak i mezi známými někde cítila, co to četli.

    Já netušila nic a nechápala nejdřív vůbec, kdo a úroč by proti mně něco měl.

    Nebyl důvod totiž...

    Nic tak divnýho jsem sem vloni na jaře nepsala, NIC, CO BY MOHLO VZBUDIT NENÁVIST OD CIZÍCH LIDÍ, aby mi něco takovýho dělali.

    Ale třeba mi chtěl jen někdo udělat dítě a vzít si mě za ženu, NEBO JEN UDĚLAT DÍTĚ NA SCHVÁL (ale od toho je tu farmacie, že) nebo jen sex a nebylo to třeba ve zlym úmyslu MI TIM ZNIČIT ŽIVOT, PŘIPRAVIT MĚ I kvůli tomu O PRÁCI A DOBREJ POCIT MEZI PŘÁTELI NEBO ZNÁMÝMI NA RŮZNÝCH AKCÍCH, KDE BYCH SE I MOHLA ČASEM TŘEBA I SEZNÁMIT. A abych se sesypala nebyl účel asi a aby umřelo nevinný zvíře, tak ne.


    Že to nebylo ze zájmu, ale možná z nenávisti nebo pomsty nebo schválně, že mě dal někdo zdrogovat a znásilnit, a naplánoval to vlasntě, aby mi ublížil, aby mě schválě ranil, to jen vyplynulo z diskuse...

    Spíš jsem tomu člověku a muj život poté, byla ukradená a jen chtěl ZDROGOVÁNÍM A ZNÁSILNĚNÍM NEZNÁMÝ ŽENY nebo ženy, co zná jen z netu nebo někde matně zahlédl, JEN asi POBAVIT OSTATNÍ.

    A důsledky nevěděl nebo mu ti bylo jedno.

    Ale to se tak stává.

    Že pravda, i když neúplná a stále nevim co a proč, vyjde najevo.

    A omluv muj nadhled nebo spíš cynismus, ale už jsem toho měla od března dost a bylo to vastně už vloni, jen já tom nevěděla.

    Chtěla to i řešit, ale nemůžu asi, nemám důkazy, tak jsem se snažila po svym, a jen aby se to nestalo dalším.



    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NAVARA: Ja primo ne, ale pripomen se mi zitra do posty, zjistim ti to od znamych v “Bar ktery neexistuje” :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PSYCHO: Nevíš o dobré (e)knížce / blogu ohledně míchání různých nápojů? Že bych dovybavil bar - přeci jen whiskey, rumy a vína, spolu s pivem a smetanou v ledničce moc kombinací nenabízí :)

    REBORNA: "na vrcholu kariéry" - vždyť žádnou kariéru nemáš :) Bezdětná a s VŠ technologického směru bys měla touhle dobou být seniorní specialistkou s 10+ let praxe v příbůzných oborech a v Praze i příjem 50k+
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    RAINBOF: dyt uz pise velmi pravidelne Avatar (offnyx, 24yo). Ja jsem Avatar (onnyx, 39yo), tak me do toho, prosim, netahej :D

    Jsou v podstate jen tri veci, ktery vim, ze uz nechci zazit:
    a) mimisek
    b) hysterka
    c) tanecni party

    navic jsem blondak a nejsem z prahy, takze jsem uplne nepouzitelnej :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SNOWWHITE: A taky snižuje laťku vám ostatním, roztahuje škálu
    hysterka, ale dobrá v posteli - normální holka - super holka
    na
    level reborna - hysterka, ale dobrá v posteli - normální holka - super holka
    a zvyšuje vám šance :)

    REBORNA: Nejsi, naopak viz výše - jsi ta nejhorší možnost na nejlevější části škály, horší než hysterky co nikdo nechce na vztah, ale aspoň dobře šukaj.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AVATAR: to jsi ty ten princ co na nej ceka? Tady to jede.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:

    A každej má to svoje, slabý stránky, někdo inteligenci, někdo kdysi oblíbenost nebo dobrotu a tak právě tim získanou naivní důvěřivost okolí, i dlvěru v dobro a bezelstnost okolí.

    A AŤ UŽ JSEM BLBÁ JAKKOLI, POŘÁD JEŠTĚ NEJSEM TAK ÚPLNĚ TOTÁLNĚ VYMLETÁ, ABYCH DÁVALA SVÝ NAHÝ FOTKY NA NET NEBO JE POSÍLALA NĚKOMU PŘES SEZNAMKU NEBO SE FOTILA DO ,,NAHATÝHO AUDITKA".

    I když tak blbá, abych se někoho snažila sejmou, aby mi dal pokoj, kdysi tim, že ho/ji jako sejmu, že se tu budu snažit seznamovat a dám sem svoje fotky, ABY MI LIDI UŽ DALI/Y POKOJ A NECHALI MĚ NA POKOJI, PROTOŽE PROČ BY NĚKDO ŠKODIL A URÁŽEL ŽENU, CO SE SNAŽÍ SENÁMIT, ŽE, TO BY MUSEL BEJT ZRŮDA.

    A dala jsem i na rady, abych byla spíš v auditkách pro ženy, což vedlo i k diskusi o feminismu, což možná někdo nepochopil, ...

    tak tak blbá dakt sem...

    I abych porušila i zásadu, že ženy nemaj psát, jakých akcí SE ZŮČASTNÍ, PROTOŽE FB to už neumožňuje dohledAt anonymními uživateli, ALE NYX ANO...

    Ale já myslela, že tady jsem mezi známámi mými a pak taky známými bývalýho snoubence, a pak lodmi, co jsem různě někde zdravila a znala je od vidění a mile je vždy zdravila, TAKŽE JÁ MYSLELA, ŽE JSEM MEZI PŘÁTELI.


    ALE MYSLET ZNAMENÁ TAKY HOVNO VĚDĚT. To je fakt.


    Rozsah a možnosti stupidy jsou rozmanité.





    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Pocurala jsem chlapa v rybniku a nelibilo se mu to, tak jsem ho stipala do bradavky, coz se mu taky nelibilo, ale to co by se mu libilo, to jsem nedelala (pozn. redaktora - nepochopil jsem moc, co to bylo). Epic :)

    Skoda, ze me nevidi, jinak bych ji do pristiho vztahu doporucil delat spis veci, ktery se partnerovi libi...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,, tak uplne ale uplne blba"

    Tak nevím, co máš na mysli a z čeho tak soudíš.

    Ale pokud myslíš loňský rok, tak to jsem u toho, jak jsem psala, seděla v práci nebo byla večer unavená a neměla čas to tu zkoumat a převážně byla v tématu a psala i vtipný věci.

    A vůbec by mě tehdy nenapadlo, kdo a proč by tu mohl proti mně něco mít a to předtím, že a proč by někdo něco takovýho dělal, ještě k tomu ženě, kterou vůbec nezná, nebo jen zahlídl a v jádru ani nezná, MĚ OPRAVDU NENAPADLO TAKY.


    Ale vysvětluje to právě to, ŽE MĚ NEZNÁ, JINAK BY TO NEMOHL A ANI NECHTĚL UDĚLAT!

    A pak mi tu přechodě po tom všem, tom mrtvym morčeti a jak mi pak bylo, tý hrůze, další v řadě, co mě do zmizení snoubence potkala nebo spíš byla mi udělána, bylo přechodně všechno tady už jedno, nebo i lidi na akcích a co si myslej.

    Byl jsem tak zhnusená a smutná, a pak se přestala i bát, což se mi trochu ulevilo zas na druhou stranu od času výhružek, ale pak mi to bylo i chvíli jedno.

    Nebo nevím, co máš na mysli a z čeho tak soudíš.


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Pobavila se s ním o tvé situaci a jak z toho.

    REBORNA: Nedá, jen bys po první noci nevyspání protože by děcko furt něco chtělo / kůvli něčemu brečelo (a neřekne ti proč) chlastala ještě více.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    Mám uměláka, toho jsem dostala kdysi od jednoho přítele, už dávno, ale je rozbitej a jen jsem s nim vyhrožovala z legrace, nebylo pak nic...

    Čecho-talián je dávno dostudovat zpět v Talošově, Avatar (off nyx) se po ŠP. nějak nehlásí zatím a tomu jsem uměláka radši neukázala, aby mi neutekl, ještě než by mě vzal na koupačku (tedy dokonce už dvě), večeři, vyvezl s morčetem služebákem na trávu a pak na tu párty, kam mě vzal taky, než odjel a přiletěl v pátek.

    A z toho asi nic nebude, je mu a hlavně chce asi fakt pak dělat mimo ČR.

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VYHULENY_UFO: Viděl jsem aktuálnější fotky, ani povrchního bohatýho chlapa co by neřešil její psychické problémy (zvyklej na bimbos) nemá čím zaujmout :)

    REBORNA: Pro důchod musíš mí také 25 let odvádět sociální pojištění - budeš už mít tolik let v práci / podnikání?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    RAINBOF: Nemáš rád pissing? Divný, to mně to přijde ve vaně v normě...jsou horší věci...

    Jo a jak se stavíš k tomu, když tě žena při plavání v moři nebo rybníku/jezeře nahání pod vodou a snaží se k tobě tajně přiblížit, a pak tě počůrat a pak se tomu hystericky smát, že ti ,,jako příhřála vodu", aby sis nestěžoval, že je studená a neotravoval ji, že už s ní nechceš další půl hodinu plavat.

    To byla totiž krom hry na to snažit se vzájemně pod vodou štípnout při plavání nahoře bez toho druhýho do bradavky, bradavková podvodní honěná, moje snad druhá nejoblíbenější aktivita v létě po práci, když jsme se šli koupat s bývalým snoubencem. Tedy párty některý mě bavily taky s ním, ale tohle, co si pamatuju, bylo TOP.

    Nej zábava pro lidi 35+ a v jeho případě skoro 40 tehdy. nej relax večer po práci nebo na víkendy.

    Snažit se ho počůrat pod vodou a nezačít se smát, aby na to nepřišel, že se blížim a dělat jakoby nic až do toho jeho počůrání a jak pak naštvaně zblednul vždycky a prchal plavat jinam a říkal , že jsem prase....

    A bylo to o to lepší, že mu to evidentně docela vadilo a prchal přede mnou.

    Nebo si utřít pipinu do jeho osušky, tam, kam si pokládal a měl příště zase položit hlavu mězi praním osušek, což mu ale zase prej nevadilo, tak jsem to nedělala.

    Tak SNOW. s umělákem je vlastně možná ještě v klidu. A v normě pro někoho.





    NAVARA
    NAVARA --- ---
    230 new… :o
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam