INSEQUI:
A k práci ještě viz Lucie, HR, psycho-ezo-koučka baletka, veganka z Moravy, dříve s umělými vlasy na fotce, a dříve HR, pak nezaměstnaná, co tu rozjela i mou soustrast s požadavky na muže s vlastní nemovitostí v Praze, a její dotazník toho času jsem byla tedy v práci, ale taky po rozchodu, nebo skoro rozvodu...
A věta: ,,Mám málo, ale věřím, že brzy zase budu mít hodně."
Za mě toho pro ,,lidstvo" udělala víc, skoro víc, než Julča z metra v právu sedět.
Ale bohužel tak i nevědomky zařídila i předvoj toho, co mi tu provedli, protože jinak nevim, kdy bych tohle audtko objevila - třeba až po tý akci vloni a to by se mi tak pak nemohlo nic stát, že pak jsem smrděla celý léto až do zimy v práci... a v klubech jsou kamery a security, a když otravujou, ochránili by mě.
A letos by vše bylo jinak, třeba už bych byla provdaná za někoho hubenýho tmavivlasýho s úzkym nosem, třeba za
CRAZY_IVAN: nebo who ever. Kdyby se to tu vloni nesemlelo, což začlo už vloni na jaře.
A ten by mě svezl cabriem leda tak na jazz, nebo po letech zase na koncert nebo po letech zase ples nebo didžinu nebo nevim co , sice nuda, ale taky ochránil.