_BENNY:
REBORNA:
A každej má to svoje, slabý stránky, někdo inteligenci, někdo kdysi oblíbenost nebo dobrotu a tak právě tim získanou naivní důvěřivost okolí, i dlvěru v dobro a bezelstnost okolí.
A AŤ UŽ JSEM BLBÁ JAKKOLI, POŘÁD JEŠTĚ NEJSEM TAK ÚPLNĚ TOTÁLNĚ VYMLETÁ, ABYCH DÁVALA SVÝ NAHÝ FOTKY NA NET NEBO JE POSÍLALA NĚKOMU PŘES SEZNAMKU NEBO SE FOTILA DO ,,NAHATÝHO AUDITKA".
I když tak blbá, abych se někoho snažila sejmou, aby mi dal pokoj, kdysi tim, že ho/ji jako sejmu, že se tu budu snažit seznamovat a dám sem svoje fotky, ABY MI LIDI UŽ DALI/Y POKOJ A NECHALI MĚ NA POKOJI, PROTOŽE PROČ BY NĚKDO ŠKODIL A URÁŽEL ŽENU, CO SE SNAŽÍ SENÁMIT, ŽE, TO BY MUSEL BEJT ZRŮDA.
A dala jsem i na rady, abych byla spíš v auditkách pro ženy, což vedlo i k diskusi o feminismu, což možná někdo nepochopil, ...
tak tak blbá dakt sem...
I abych porušila i zásadu, že ženy nemaj psát, jakých akcí SE ZŮČASTNÍ, PROTOŽE FB to už neumožňuje dohledAt anonymními uživateli, ALE NYX ANO...
Ale já myslela, že tady jsem mezi známámi mými a pak taky známými bývalýho snoubence, a pak lodmi, co jsem různě někde zdravila a znala je od vidění a mile je vždy zdravila, TAKŽE JÁ MYSLELA, ŽE JSEM MEZI PŘÁTELI.
ALE MYSLET ZNAMENÁ TAKY HOVNO VĚDĚT. To je fakt.
Rozsah a možnosti stupidy jsou rozmanité.