KULA:
Ale tohle nejsou moje postoje....to jsou postoje mnoha a mnoha lidí z Prahy.
A z Čech už jako že úplně.
A že někdo rád strká pyj do malý frndy šikmooký borky nebo komu se líbí SUB., ale je to jinak pokrytec, co si ve skutečnosti myslí, že je víc než přistěhovalci a nechce je tu, to na tom nic nemění.
PRÁVĚ NAOPAK.
Já jen nejsem hold tak diplomatická, s holkama jsem se na akcích všeobecně moc nebavila, bohatě mi stačilo pozdravit tři známý, co se tam střídavě objevovali a jindy jsem si vystačila s bývalým snoiubencem, anebo pobíháním a skákáním s vínkem/venku s flaškou vína a s holkama jsem se na akcíích všeobecně moc nebavila, JEN ZDRAVILA DVĚ TŘI, a SUB. je mi tudíž volná, i když proti ní nic nemám...prostě neutrál.
Tak nemám jen potřebu tý diplomacie a klidně to sem napíšu.
A ty se vůbec nedělej.
Mentálně jsi na tom asi jako jeden Slovák, se který jsem byla na rande...
Na jednu stranu plná huba tolerance, klidně by šel i prznit šikmo-očku nebo nějakou Ukáčkovou chuděru uklízečku nebo SUB. tedy nějokou jí podobnou...
Ale jak došla debata na jeho bývalou:
ŽE PŘEDTIM MĚL LETUŠKU A ŽE KDYŽ SE S NÍ ROZEŠEL, TAK ŽE ONA SI NABRNKLA PŘISTĚHOVALCE...
...A TO BYLO ŘEČÍ A URÁŽEK...
ŽE VON JE JAKO ČERNEJ A ŽE TA,,DĚVKA" OD NĚJ URČITĚ CHYTNE NĚJAKOU NEMOC a blá blí blů...
¨Přitom to byl zdravej Seychelan nebo už ani nevim, nevzpomenu z loňska z jaký země že byl...ale normálně slušnej zdravej chlap...
....ale to bylo urážek, že jako ona je ,,DĚVKA" , CO SE KURVÍ S ČERNOCHEM...
Přitom jak jsem psala: na druhou stranu klidně by šel i prznit šikmo-očku nebo nějakou Ukáčkovou chuděru uklízečku, co by si myslel, že mu zamete a že ON SE BUDE JEN VÁLET nebo SUB. tedy nějokou jí podobnou...
PROSTĚ UBOŽÁCI.
A segregátorský kurevníci,...
A pokrytci...hlavně POKRYTCI !
A ne politika, SPRAVEDLIVÁ, ALE JEN JAK SE TO JEJICH PÉRU A LENOSTI HODÍ DO KRÁMU.
Takže smůla, já vim svý, ani se nesnaž.