• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:
    REBORNA:
    REBORNA:

    Jo a mimochodem...

    ,,,Holka ty nemas chlapovi absolutne co ponuknut. Nemas pracu, nemas rozumne byvanie,.."

    Slečna Lucie z Tinderu, kterou to tu začalo...Potřeba jí vytáhnout na rande a nafotit...

    A pak nějak asi v návaznosti na to u mě, co ani nevim, čim jsem si to ,,zasloužila" , mě vyhledat na akci, zdrogovat a nechat nějakým týpkem znásilnit..

    No prostě slečna Lucie z Tinderu:

    Práci toho času neměla.

    Byt taky ne, nemovitost maj přeci jen její rodiče na Moravě, ona přeci hledala chlapa s vlastní nemovitostí...

    Byla sice mladší než my dvě, tedy ona asi 30, já toho času 35 a ty asi 38/39.... Ale není tedy o tolik mladší než já. I když je jasný, že věkově měla navrch, tedy míň, ale zase v nějakých sférách tedy jako mám dozajista jiný kvality.

    Ale podivej na ní:

    Práce žádná, bydlední taky ne, vzdělání a předpoklady do budoucna na nějakou práci těžko říct, ale asi nic moc, když jen chvíli dělala personální asistentku tedy HR (na což stačí někde maturita a základy AJ).... ALE NACVAKLA SI FALEŠNÝ PRODLUŽUJÍCÍ PRAMENY A MUSELA ASI ZÁJMCE na seznamce ODHÁNĚT TAK, ŽE SI NA NĚ MUSELA VYTVOŘIT SELEKTUJÍCÍ DOTAZNÍK, ABY SE TIM MNOŽSTVIM VŮBEC PROKOUSALA....

    Jo, sice pár let od doby, kdy jsem jako dítě dělala necelý tři roky moderní gymnastiku nebo pak kolem dvaceti let byla ve videoklipu a pak dělala hostesku a skoro-modelku a tanečnici v jednodušší hip hop skupině na diskotékách a veletrzích a reklamních akcích, už uplynulo OD TÝ DOBY PÁR LET...

    ...a 15 let jsem pak byla na VŠ a v převážně sedavý práci, TAK JAKO JO, NEJSEM TAK HUBENÁ JAKO TOHO ČASU O NĚCO MLADŠÍ SLEČNA LUCIE, co má zatím čas baletit...


    ...ale sportuju jinak, 170 cm a 62 kg je akorát a i kdybych byla ještě oplácanější, tak třeba by se právě to hubeným (tedy chudým) mužům líbilo.

    Třeba slečna Lucie neměla prsa ani dvojky, natožpak trojky, každý muž má jiný preference a na někoho by byla třeba ona zase plochá a moc hubená, nevim.

    A VĚK MŮŽU MASKOVAT....SICE SE TO PAK PO RANDE PROVALÍ, KOLIK MI JE, ASI JAKO DŘÍV NEBO POZDĚJ TVOJE NEMOC, ALE TO JE JEDNO.

    HLAVNĚ:

    U mě je asi hlavně problém, že zřejmě používám ŠPATNOU SEZNAMKU...Protože z mužů po třicítce co hledaj vztah, SE MI TAM PROSTĚ NELÍBÍ SKORO NIKDO.

    SCHVÁLNĚ JSEM SI OPRAVDU CHTĚLA ZKUSIT TAM DÁT DOTAZNÍK SLEČNY LUCIE. Omezila bych ho jen na několik málo bodů.

    Ale už u toho bodu:

    ,,Máš hubenou postavu, ..takovou postavu mají třeba latináři...." Už tento bod by z mužů nad 30 let z Prahy, co hledaj vztah, tak 85 % vypadlo.

    DALŠÍ BOD BY BYL ASI: ,,Nemáš celo-pleš nebo půl pleš nebo alespoň tři-čtvrtino-pleš?" Tedy jako pleš, co je na víc jak 1/4 hlavy?

    U tohoto bodu by vypadlo dalších 10 %.

    Já vim, pro muže je těžký ztratit vlasy... ale já vim, že jsou muži, co maj vlasy až do 48 let třeba.....tak bych ráda takovýho, co bude mít od 33 do 48 těch dalších 15 let vlasy....

    A další dvě procenta jsou fakt oškliví, že se na to prostě nedá dívat.

    No a je jasný, že o ty zbylý dvě procenta je BOJ.

    A pak jedno procento z nich nepodává hned informaci, že má děti.

    Takže já bych řekla, že ani nejde o to, co nabízím já... Spíš jde o to, že prostě s plešatym tlusťochem nebo macho-svalovcem, nebo mužem, co už živí dvě děti a další snad ani by neměl mít, JÁ NECHCI SE SEZNÁMIT.

    A jako první se dívám na OBLIČEJ A UŽ TAM VYPADÁVÁ 90 PROFILŮ ZE HRY...

    Není problém v tom, co nabízím já.

    Co nabízím, to zatím ani ti muži nevidí a neví, ale už to padá a priori na tom, co nabízí oni, tedy jaké muže nabízí TA MOJE SEZNAMKA.

    To tu ovšem pánové nechtěli vytrvale pochopit.



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:

    ,,a len si viac skodis." Jde o to u koho....na těch párty se opiju a je mi to někdy jedno, někdy mě to mrzí

    ,,Vytvaras tu o sebe obraz, ktory naozaj nikoho neprilaka, aby sa s tebou co i len zoznamil a nieto ti este zariadil mimisa."

    No mně chvíli záleželo na těch všech lidech z nyxu, který už znám a četli to, spolužáci, lidi, co vídám na akcích, známí od bývalýho...

    Bylo jako nepříjemný, že tu před nimi všemi o mě tu někdo vloni psal nesmysly, zkresloval o mně informace, na mě tady někdo záměrně útočil, znevažoval mě, urážel mě, část z toho jsem považoval za hejt a ignorovala.

    Tak bylo už tak pak nepříjemný pak chodit mezi lidi, co to četli a já měla potřebu se bránit, i z práce, to se nediv.

    Vadilo mi, jak se mi chlapi smáli, ale to jsem ještě netušila proč.

    To se tu jel bývalej snoubenec, co hledám, proč nenácházím a byt.

    O tom znásilnění jsem nenapsala nic a mnoho lidí to zatím nevědělo.

    A až pak byla odezva na akci.

    A až pak jsem se březen/duben po videu a nějaký odezvě dozvěděla, že to na mě naplánovali a zorganizovali tady.

    Neni lůehký se z toho dostat.

    Moc mě to zklamalo, ublížilo mi to,..
    ¨
    Myslela jsem taky, že to měli na svědomí lidi, co mám ráda, mám k nim vztah a já nechtěla ublížit nikomu z nich neadekvátně.

    Pak jsem se bála o život.

    Pak jsem zase měla vztek...

    Pak jsem podle jednoho příspěvku měla dojem, a to i na základě toho, že se tu do mě bezdůvodně navážela osoba, co zná bývalýho snoubence a ve zlym, jako bych něco já udělala, DOJEM, JAKOM ŽE SI MOJE ZDROGOVÁNÍ A ZNÁSILNĚNÍ OBJEDNAL ON...

    To mě položilo - doslova.

    Hroznej zmatek na pokraji šílenství....psala jsem nejen mámě, ale i tátovi, se kterým jsem měla narušenej vztah, že mě okradl o část dědictví po máminých rodičích...

    Ale v jakym stavu jsem šla úplně utejraná v tom dubnu nebo kdy pro pomoc, že už jsem nemohla??

    No to bylo hrozný jako. To se těžko vysvětluje.

    Prostě jsem se z toho sbírala dlouho...

    Pak potkávat na ulici kluky, co se o mně bavili...holky v klubech...

    No byl to šok.

    Nejsem chatbot, jsem slušná ženská, co se měla vdávat a sotva oplakala bývalýho snoubence a nšla jsme si provizorní a pak zase pořádnou práci, dokonce vysněnou, tak mě tu někdo začal vytrvale pronásledovat a to vše jak jsem psala.


    A sice bych měla dělat, jako že nic a že je mi to jedno, ale není...


    Ale pak už jsem se v červnu uklidnila, jak jsem potkávala míň lidí, co by se mi vysmívali nebo o tom bavili a bylo líp.

    A teď si z toho zpětně chvílemi dělám legraci.

    Jen škoda, že mi nikdo nijak nepomohl.

    Bylo by lepší podle mě, kdyby se do mě nikdo nenavážel a choval se normálně a přátelsky.

    Ale to nemůžu chtít.

    Nejsem naivní, to je jasný že klid už tu mít nebudu.





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:

    Ta ve hře je ten byt po tátový mamince.

    A co se týče práce, samozřejmě mě to moc mrzelo, byla to vysněná práce. A měla jsem i vztek,co mi tu provedli a že to s tím taky souviselo.

    Ono toho moc není, co se s tou mou školou dělá.

    ,,Za kasu nepojdes, bo to je pod tvoju uroven" - no technický inženýři a bývalý manažeři tam moc nedělaj.

    A sama jsem psala, že jsem se hlásila na jen o něco lepší, ale koukali na mě jako sůva z nudlí, proč mě tam jako personální jejich podniku poslala - no že jsem se jí přihlásila, tak mě nechala jít na pohovor taky tam...

    Ale to oni nedůvěřivě říkali u mýho životopisu, kdy jsem dělala ve vedení konkurenční společnosti, ,,JESTLI SE JAKO FAKT SEJDEME?!!"

    Doslova, přísahám!


    A pak na mě na pohovoru nedůvěřivě koukali, a že je to zčásti hodně hlavně manuální práce a že v kanclu bych skoro nebyla a tak dále a tak podobně...

    Ono jak otevřu hubu, tak ten člověk hned pochopí nejen z životopisu, že jinde jsem u toho stolu byla jakoby jeho ne nadřízená, ale na vyšší pozici než on, no prostě jiný....jako někdo, koho bychom si pozvali z dola na chvíli ne meeting...

    ...a že by jako teď bylo divný, že bych dělala ne jen pod nim, ale ještě pod pani, co je pod nim a nemá VŠ a zdaleka praxi jako já...

    Je to složitý.

    Ale dělat jsem to chtěla a mohla.

    A vysněná práce se nemusí meřit jen penězi - jde o to, že já v tý práci nemusela 50 % času nic dělat a kontrolovala práci ostatních nebo to okolo, což je fajn...

    Na to pak k tomu mít dítě taky, že se tam člověk nesedře, ale zase tam nemusí celou dobu seděta datlit do PC jako stroj.

    A peníze záleží na oboru.

    A takovej junior top manažer, což jsem byla jí,že předtím jsem dělala zese jiný věci, co šli využít jen z části, má prostě míň, než ten top manažer senior, co tu danou věc dělal od ukončení VŠ třeba 5 a více let.

    Důležitý je začít. A já začla, konečně vloni...

    A je jako absurdní, jak to teď dopadlo.


    Ale já nevim, nudila jsem se tam často a byla i na seznamce, to nevadilo, nebyla nebezpečná a nenbylo to jen kvůli grázlovi a otravovi z nyxu, to už jsem psala...


    A zvládala jsem toho dposud vždy dost, ale ty 4 miliony na ten byt prostě mít nebudu, abych bydlení a to dítě mohla mít, ať už budu dělat těch pár let cokoli.

    Tak mě to na chvíli po tom, co mi krachla ta svatba, do-paralyzovalo.

    Jako sice na měsíce asi.

    To znásilění tady jen na dva. Tedy na měsíc jsem se zhroutila, když jsem na to přišla..no a pak se to vezlo...a jak mi umřelo to morče to o týden protáhlo...pak zase jsem to chtěla řešit, že vim, že běžně ženy že je někdo dá najít a zdrogovat a znásilní je nějakej chlap, řeší...prostě jsem na tom uvízla, i když už jsem zase začla v dubnu jíst a normálně spát a fungovat...a pak ten koronavirus.

    Tak z toho byl červen a od tý doby hledám práci.

    A že si škodím vim.

    Ale vidět teď v sobotu na akci kámošku SUB. a bývalýho snoubence, to mi nepřidalo.

    A jako co mi tu udělali?

    No chvíli jsem si i myslela, že už je to jedno, že to nemůže být horší, tak mi to bylo jedno...

    Ale pak jsem potkala zase pár lidí, co měli narážky na nyx.

    Já byla ráda, že mě nezabili a jak jsem se přestala bát o život, začlo to být v dubnu lepší.
    Ale chtěla jsem to nějak dořešit, než půjdu do práce...kdo mohl vědět, že se to tak protáhne.

    Ale pak zas jsem byla předvolaná, i když já chtěla řešit jen profil a šikanu radši. To mě zase položilo a vrátilo k tomu myšlenky, ale normálně jsem rozesílala životopisy a byla už fit.

    Je to složitý.

    Těžko se to vysvětluje, co se se mnou na jaře dělo. A jaký to bylo. Ajaký to bylo i potkávat chlapi, co se mi smáli.

    A to bylo ještě v zimě...

    To teprve pak jsem slyšela na to znásilnění odezvu. Kdo se moc ptá, moc se dozví.


    A sama asi víš, že jí nepochopila, kdo tu drží člověka, co škodil mně a psal něco i lidem, co potkávám....

    Nechápala jsem, proč tu dál je a píše mi zlý věci...

    Je to diskuse.

    A jako jo, můžu odpovídat na co chci a na co nechci vynechat. Odpovídat až budu mít čas.

    A odpovědi, co se mi nebudou líbit nebo mě budou dráždit nebo zdržovat, vynechat.


    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: Cim dalej to tu sledujem, tym ma viac bavi predstava, ze som horsia partia jak ty :D

    Holka ty nemas chlapovi absolutne co ponuknut. Nemas pracu, nemas rozumne byvanie, zijes zda sa z uspor a az dojdu tak spravis co? Za kasu nepojdes, bo to je pod tvoju uroven a tak radsej cakas na vysnivanu pracu, ktora ako vrchol kariery pre teba (v Prahe!) znamenala nejakych 30k ci kolko si to pisala? Dobry vtip.

    A nie, 40 mi este nie je.. este par mesiacov :) A stejne mi ten vek malokto veri a ani sa nan necitim a uz vobec sa tak nespravam. Je to len cislo. Na rozdiel od teba ale fungujem ako normalny dospely clovek a necakam, az sa stane zazrak a niekto vyriesi vsetko za mna. Plus teda tvoje "to nie ja, to oni", ktorym furt ospravedlnujes svoju absolutnu neschopnost cokolvek zvladnut, je fakt na facku.

    A este nieco, nikto ta tu nedrzi. Nemusis dokola odpovedat a pisat veci, co si uz milionkrat pisala predtym. Uz sme to vsetko citali. Navyse furt len pridavas dalsie wtf hlasky a len si viac skodis. Ty sama sebe, nerobi to nikto iny. Vytvaras tu o sebe obraz, ktory naozaj nikoho neprilaka, aby sa s tebou co i len zoznamil a nieto ti este zariadil mimisa.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRAILER: Pár lidí jí tu už vidělo - usměješ se, popřeješ pěkný den a jakmile se ohlédne jinam, zmizíš na druhou stranu sálu / pryč :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TRAILER: nebude, v realu bude imho stejna jako tady. ukricena, unarokovana, agresivni, odpudiva.
    KASTA
    KASTA --- ---
    SIBILLE: to je narez!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CHEVALIER: Já je mám nastoupený v jedné řadě :) Ale jo, Luxuria je polka, zmátl mne Donatan :)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NAVARA: ta vpravo dole je polka..
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Neni tam skupinovej chat, zadny mistnosti nebo tak. Vidis fotky, vek, takovy ty self popis a jmeno a muzes napsat, nebo poslat lajk (usmev).
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Kez by. ;o) Nomrlani clenstvi (registrace) nepovoluje si dopisovat, ale z nejakyho nesmyslnyho duvodu si lze posilat lajky a usmevy. A nevidis fotky. Takze jsou tam urcite i lidi co na sebe nevidi a vzajemne si posilaj usmevy jak u blbejch. ;o) Taky mne to neprijde nejak moc drahy.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Tam jsou ruzny akce na clenstvi, rocne asi 3000,-. VIP ucet je placeny clenstvi. Kdy ti chodej kazdej den nabidky podle zadanejch kriterii, vidis fotky a muzes na ne reagovat. Jinak nez s VIP uctem to nefunguje. Nevim proc tomu rikaji VIP ucet. Asi marketingovej tah, ono by stacilo jasne napsat, ze to je placeny clenstvi, u kteryho mas standardni funkce.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Njn ;o) Ale do srazu naslepo uz nejdu. Zazil jsem parkrat a pokazdy to byla katastrofa. ;o) Nejlepsi bylo jak jsme si dali sraz v jedny pizzerii a fakt jsem nevedel kterou samotnou tam oslovit. Sedely tam samy tri. Tak jsem samozrejme tipl tu spatnou. "Ahoj, nemame tady dneska rande?". "Ne nemame." ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: To je fakt. Zkusim nejaky oslovit. ;o) Vysledky sdelim sem. Pozitivni na eDarlingu je, ze tam 99% holek ma fotku. Uz mne oslovila jedna bez, poslal jsem zadost a napsala, ze fotku posle, az se trochu pozname. Napsal jsem ji, ze chci fotku proto abych ji poznal a uz neodpovedela. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Jinak k eDarlingu, zacal mne ted nabizet samy holky ze Slovenska. A to jsem nic nemenil v nastaveni, takze se zrejme za ten rok co tam jsem vycerpaly vsechny ceske moznosti ;o) Na Slovensko se mne na rande moc nechce teda.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SIBILLE: to je TAK legracni koukat se jak se to manipulatorce nepovedlo a jak se ted sama krouti a sviji v krecich, protoze je k manipulovani preurcena a nic jineho v podstate neumi. vadny zivocisny druh.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    ..pak i čtvrtej rok doznívali ještě náznaky jakýsi jeho nežádoucí svobodný vůle..

    chudák malej.. jak mohl vydržet tolik let?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Je spoustu dávno zapomenutých příběhů.
    KULA
    KULA --- ---
    ...já jsem tak rád, že můj příběh je už zapomenutý :D....
    MANDALA
    MANDALA --- ---
    Ja bych ji i docela chtela poznat v realu, jestli to z ni takhle pada i pri beznym rozhovoru...
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Ona si, podle mě vůbec neuvědomuje, jaký hovna z ní padaj.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    uz je to odhadem cca rok co jsem tu poprve nakouknul...moje tipy, ze je to troll nebo student psychologie ktery nas ma jako nejakou bakalarku, se ukazaly jako spatne tipy

    nechtel bych takhle dopadnout
    MANDALA
    MANDALA --- ---
    Jen houst a vetsi kapky...nestacim se divit, kam se to jeste da posunout. A teda musim rict, ze cist pochody tyhle zvraceny mysli mam vlastne jako guilty pleasure.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam