REBORNA: Cim dalej to tu sledujem, tym ma viac bavi predstava, ze som horsia partia jak ty :D
Holka ty nemas chlapovi absolutne co ponuknut. Nemas pracu, nemas rozumne byvanie, zijes zda sa z uspor a az dojdu tak spravis co? Za kasu nepojdes, bo to je pod tvoju uroven a tak radsej cakas na vysnivanu pracu, ktora ako vrchol kariery pre teba (v Prahe!) znamenala nejakych 30k ci kolko si to pisala? Dobry vtip.
A nie, 40 mi este nie je.. este par mesiacov :) A stejne mi ten vek malokto veri a ani sa nan necitim a uz vobec sa tak nespravam. Je to len cislo. Na rozdiel od teba ale fungujem ako normalny dospely clovek a necakam, az sa stane zazrak a niekto vyriesi vsetko za mna. Plus teda tvoje "to nie ja, to oni", ktorym furt ospravedlnujes svoju absolutnu neschopnost cokolvek zvladnut, je fakt na facku.
A este nieco, nikto ta tu nedrzi. Nemusis dokola odpovedat a pisat veci, co si uz milionkrat pisala predtym. Uz sme to vsetko citali. Navyse furt len pridavas dalsie wtf hlasky a len si viac skodis. Ty sama sebe, nerobi to nikto iny. Vytvaras tu o sebe obraz, ktory naozaj nikoho neprilaka, aby sa s tebou co i len zoznamil a nieto ti este zariadil mimisa.