• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AVATAR: vole, jeste si nepochopik, ze vysvetlovat cokoliv na internetu je blbost. ba dokonce nekoho presvedcovat, ze se ma jit lecit?

    neprijde ti to bizarni? nesedite u jednoho stolu, nevidite jak se tvarite, ale rebornu prozivate snad vic, nez komentare id vyhuleny_ufo :D :D :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OMNIHASH: chybim ti tam ja. Poslat k psychiatrovi je jedna vec. Vysvetlovat ji, ze je pro zivot nepouzitelna a svyho nejvetsiho snu (ditete) se nedocka, protoze s ni nikdo nevydrzi, to je vec druha.

    Jako jestli nevidite, ze uz tezce prestrelujete, tak byste si o tom meli promluvit se svym psychologem.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KULA: tak na ni nereaguj, kdyz je ti ukradena. A to, ze se ti stalo neco nestastnyho je dost evidentni. Posledni mesic musel byt tezkej, drz se :)
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: to je potom pěkně v pytli, že to její rodina nevidí....nebudu ji dělat mámu. To zrcadlo jí tu je nastavené už přes rok. Udělala ze sebe atrakci.

    Jinak do svého teorému přidej variantu, že to přeháním se svojí upřímností právě proto, že vnitřně moc problémů neřeším, tak mám čas na malichernosti.
    K těm sebevraždám, nedělej, že tu něco takového píšu, to je tvůj pocit tak ho nelep na mě. Nesnaž se vyřešit svoje vroucí emoce skrze mě tím, že mi nasadíš psí hlavu. Nicméně otevřeně říkám, že je mi její osud úplně ale úplně ukradený.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Minimální seznam lidí, co tu za poslední rok a půl posílali Rebornu k psychiatrovi:
    Jmenovitě
    SHAREEZ
    PSYCJO
    OMNIHASH
    NAVARA
    CLOWNPEPA
    DUHAR
    SLMAITCH
    PALENTOLOG
    CEKANKATERKA
    WRIGLEY
    NELLIA
    SARAJ
    TEKANNE
    TYRKYS
    MOODYCAT

    A v anketě dalších 41


    Co víc chceš? Tihle není první magor na nyxu, rad a odkazů tu proběhlo taky požehnaně, halt když to nešlo po dobrým, leckdo to dál zkouší po zlým...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    NAVARA: neni. pokud se to i po tom vic jak roce, co ji to tu s denni kadenci doporucujes (a je to dobra rada) nepodarilo, tak se to uz ani nestane. V jeji hlave je dokonala princezna, ktery kazdej hazi klacky pod nohy. Nema duvod jit za psychologem, protoze nema zadnej problem.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    TUILE: hele diskutoval jsem s ni, radil jsem ji jak nejlip jsem umel. Pred rokem, kdyz se s ni jeste bavit dalo. Nikdy jsem zamerne nepsal nic, co by ji mohlo ublizit. A presto, ve chvili, kdy sem napsala, jak ji tohle auditko nici, jsem si koupil premium a dal ji do double ignoru, abych odolal a nereagoval na jeji cimdalvicmimo povidky. Nehodlam byt soucasti sikany, kterou tu s nadsenim predvadite.

    A vubec, na tebe to nesmerovalo, tys snad nic hnusnyho nepsala, ne?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KULA: ale ona je nemocna, jeji narcizmus ji nedovoli to tu necist a nereagovat. Evidentne svepravna neni, jen ji to jeste zadnej doktor nenapsal do papiru.

    A ano, pokud je clovek az na uplnym dnu (zadna prace, prachy. pratele a rozbity vztahy v rodine) a ty mu reknes, ze je naprosto k nicemu, nechutna existence, proste choď sa zabiť, tak je to zarucenej recept, jak cloveka dohnat k sebevrazde.

    Ale jasny, ty jsi nejvic vyrovnanej a vubec neni poznat, ze si v posledni dobe vsude na nyxu vylejvas svy vztekly srdicko tim, ze kazdymu nadavas a urazis... Jen si to mysli, ale pro me jsi stejne pruhlednej, jako ta Reborna.
    KULA
    KULA --- ---
    Ono, stačilo by málo kdyby měla něco někde na zodpovědnost. S tím co v sobě má za charakter by byla jak osina v zadku. Chci říct, není to tak vzdálené, když někoho hájíš a nebo ho máš za totální svini.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Ja jsem tu novy. S REBORNOU mit problem zatim nemam. ;o) Jen me prekvapuje jak bravurne pise stylem co na srdci to na jazyku. ;o)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AVATAR: Pořád je tu šance, že se konečně vydá za psychologem / psychiatrem - nebo že ji k němu odvezou - a bude happyend.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AVATAR: Já se jí snažil poradit
    TUILE
    TUILE --- ---
    AVATAR: chodis sem lacne hltat, co kdo napise, ale moralizujes.
    visco, kdyby mi to napsal nebo rekl nekdo, kdo do tyhle diskuze vubec nechodi nebo sem prijde poprve, tak to beru. ale od nekoho, kdo tu je cely ty dva roky...
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: já mluvím tak, jak mi zobák narostl. Když se chová jako klaun, budu po ní házet popcorn a tleskat, ať opička hopsá ještě víc. Je to koneckonců svéprávný člověk, který tomu tady může vždycky udělat přítrž.
    Tyhle emoce, že někdo někomu k něčemu navádí, bitch pls....Já bych z toho nedělal větší drama.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Naprosto zanedbatelný rozdíl, obě jste naprosto stejně marné - dylyny co si myslí, že si z nich ostatní mají sednout na prdel ("som prijebala z moravé a ukážu vám, jak se žije cajzláci") a starat se o ně.

    REBORNA, REBORNA: Nejsou mimo - naopak naprosto čitelně a srozumitelně popisují tvoji situaci. Žádný byt nedostaneš, nemáš na něj žádný nárok, žádné dědictví, nemáš co s kým měnit. Máš pouze a jen to, co máš teď na účtu.
    To že někdo jiný něco dostal - považ třeba lidi, co vyhráli eurojackpot - nijak s tebou a tvojí situací nesouvisí. Své plánování musíš stavět na tom co dnes máš, ne co si myslíš že bys měla mít. Případně jdi vrátit diplom, protože u tebe vzdělání selhalo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Sub je milá a příjemná holka - škoda že už děcko má - ty jsi osina v prdeli.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Pokud chceš porovnávat náročnost a zodpovědnost pozic napříč firmou/trhem, můžeš použít třeba https://en.wikipedia.org/wiki/Hay_Guide_Chart (a další), s tím platem co jsi psala jsi byla na ranku recepční. Na zodpovědnějších pozicích jsou platy trochu jiné
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SIBILLE: aha, tak proc tu do ni teda rejete, ponizujete, srazite a tak nejak obecne se ji snazite dohnat k sebevrazde? Vsichni to vi, ze na ten prujem nema smysl reagovat a jedinej vysledek je, ze nemocna holka do sesti do rana v slzach vypisuje donekonecna svy bolistky.

    Uvedomte si, ze na druhy strane je clovek, kterej je na pokraji psychickyho i fyzickyho kolapsu. Je na kraji rokle a vy tu na ni pokrikujete, ze je naprosto k nicemu a nejhorsi na svete. At skoci.

    Je to doprdele lidska bytost. Nemocna? Jo. Zavistiva a narcisticka? Jo. Xenofobni rasistka? Jo. Ale porad je to clovek s velkou bolesti, kteryho rvou vnitrni demoni na kusy a aby toho nebylo malo, tak i nyxi devianti.

    A vy ji tu nakladate a nakladate. Je to cimdal horsi, ostrejsi a hnusnejsi (pozdravujeme Kula). Co si od toho slibujete? Jakej budete mit pocit, az fakt skoci do ty rokle? Kdyz nezvladate empatii, zkuste myslet aspon na svy svedomi.

    Kurva uz fakt.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    AVATAR: Myslim, že touhle fází už si všichni prošli.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    FIYAH: chapou. Jenze nechtej, aby dala pokoj. Naopak ji drazdi, aby ji ruply nervy a napsala zas neco nehoraznyho a oni se mohli citit jako ti lepsi...
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    FIYAH: inovativní, ale nepomůže, koukej
    Reborno, máš ve všem pravdu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam