• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    To už tu bylo.

    ,,to sem lidi opravdu pořád choděj i když je někdo prudí? Neumím si to představit, že bych sem ještě někdy vlezla, copak nemají ty lidi život mimo nyx?"

    No mají, já vesměs taky.

    A už jsem PSALA, ŽE JEŠTĚ NEŽ JSEM TUŠILA, že v tom, co se mi stalo nějak figurovaklo pár IDček z nyxu, ŽE UŽ TEHDY, a i potom, co mi to došlo, tedy zaslechla na akci odezvu a došlo mi, že je to fakt pravda, že se to fakt stalo a co hůř a jak v tom figurovali,

    ŽE JSEM SE SNAŽILA O TO SEM NECHODIT, mít jen život mimo nyx a s lidmi z nyxu jen někde osobně, kam jsem chodila a chodím, potkávat je, co to četli, osobně nebo i někde cizí lidi, co to četli a bavili se někde o tom.


    Je těžký se necítit dobře tady a zkusit se ale cítit pak mezi některými těmi lidmi, co to tu četli, dobře OSOBNĚ. Každý týden nebo měsíc.

    Pak už člověk jako neví, co a jak, stejně ty lidi budou přítomni osobně, a má pocit, že nechodit sem, kde jsme tu pro změnu ne osobně, ale virtuálně, je už jedno.

    A SUB. tu z těch, co jsem někde potkala, nebo je vídám, psala dokonce i aktivně, nebyla jen pozorovatel jako ostatní..

    Tak ta mi jako nepřidala.

    No a seznamovat se tam všude po tom, co mi tu provedli a k čemu to v diskusi vedlo? Nebo i na tý akci se security a pepřákem, jakej byl důsledek nedorozumění v týhle diskusi, co vzniklo na základě toho, co mi provedli a já ještě tehdy ani netušila že provedli a že to oni??!!

    Jako jak se tam pak ještě seznamovat s lidmi, co se tam mezi známými někde pohybujou nebo jinde budou pohybovat,...

    Nepřátelé jsou pak jakoby všichni..a nebo nepříjemný pocity a divný chování je pak přede všemi..efekt obětí trestných činů nebo obětí i tý šikany...






    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    ZUULUU: "tady na nyxu je to bezny, vystresovat nekoho do maxima a pak se bavit jak je v zasrany agonii a dole jde pak videt obecenstvo... "

    to jako fakt? to sem lidi opravdu pořád choděj i když je někdo prudí? Neumím si to představit, že bych sem ještě někdy vlezla, copak nemají ty lidi život mimo nyx? Pro mě je to jen nějaká platforma pro pokec o věcech, co mě zajímaj. Pokud bych se tu necítila OK, tak bych si našla jiný druh prokrastinace.
    KULA
    KULA --- ---
    to je grandiózní finále, všichni jsou hříšnící! Žádné nebíčko nebude.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Jak se vam libi novej design FB, kdo ma FB, uz ho mate? Mne docela vyhovuje. ;o)
    AMANT
    AMANT --- ---
    TRAILER: a ti co na ty komenty pak jeste reagujou:P
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    FIYAH: Jo jasan, no ja mam prave dojem, ze jsem to taky videl. Matne si vzpominam.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    OVERWATCH: ehm...tohle sem udělala jako první a mimochodem rozklikls si to? Nabízí to jen jeden film, z roku 2019 a zas tak blbou paměť námam, si nepamatovat rok starej film.. nic budu vzpomínat dal a až tak až
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRAILER: imo. většina tím průběžně přepíná, tedy po úvodním pokusu navést na psych. pomoc následuje prozření, poslání někam a poté již pak dle hodu kostkou (pokus o pomoc, pičování Reborny, pičování ostatních)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    AMANT
    AMANT --- ---
    TRAILER: to mas jedno, nejhorsi jsou ti, co to jako radoby nezavisli pozorovatele komentujou
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    Nu dobrá, ačkoli se mi Ufonono vy toto a vy tamto taky nelíbí, možná má v něčem pravdu a je na čase přiznat že vrána k vrane seda, a i když sme asi na jiné lodii, než tady paní madam posahana , tak tendence hrotit co dělají druzí blbě, nás svým způsobem od ní vůbec neodlišuje.

    Jo a kdyz sme u toho nabádání na sebevraždu, dlouho mi vrtá hlavou a nemůžu si vzpomenout, film jak tam týpek dělá v rádiu, dovolá se mu chlap, že se chce zabít a on mu to s úsměvem odkejva a on se pak doopravdy zabije... Víte někdo název?

    Občas mě ten film naskočí v hlavě, když to tu tak čtu.
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: jsem 5 let spokojeně single a jen si tak poprcávám? Našel jsem super job se super lidma a super tématem? Kde využívám to, co jsem 10 let poznával? Člověče, to ti říkám jenom proto, aby jsi se zkusil znovu nadechnout. Chápeš ten rozdíl mezi flustrací a nadsázkou?
    Tak na revanž, ty jsi to taky měl pěkně divoký z toho co jsi psal, nepřenášíš teď nějaké své pocity na ostatní?
    Ale jo, samo sebou, že máš pravdu, není to fér, je to na hraně určitý morálky a bla bla. Druhý pohled ale říká, že to trvá přes rok a ledasco se obrousilo a vyhladilo. Myslím, že to všechno zveličuješ a asi i zbytečně emocionálně prožíváš.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    REBORNA: zatim ho nemam, jen tam bydlim, ano mam jistotu, ze neskoncim na ulici a tak muzu mit tri deti, do budoucna mi ho jednou predaji, ale proc furt meles o tom, jak jsem dostala byt od rodicu, kdyz to tak uplne neni, no?
    jak ti lezi v zaludku neco, co presneji receno zatim realitou neni

    AVATAR: jako jo... je nemocna a co chces delat? evidentne si to nedovede srovnat. za odbornikem jit nechce a jeste toxicky plive po ostatnich. me je ji lito svym zpusobem, ale dokud si nenatluce drzku, tak ji to asi nedojde.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KULA: a ja, kdyz vidim jak tri lidi mlatej ctvrtyho, co lezi na zemi, tak radsi dostanu pres hubu, nez abych si taky kopnul. To delaj jen zmrdi.

    Ale nic si z toho nedelej, nedokazes si pomoct, stejne jako R ;)

    (psychoanalyza: rozesel jsi se a snazis se to vnimat jako vitezstvi. Jsi plnej energie a negativni stavy, ktere se s rozchodem snoubi, musi ven. A tak si chladis zahu na vsech okolo a myslis si, ze jsi drsne vtipnej. Nejsi, jsi zranenej a snazis se s tim podvedome vyrovnat a dopada to tak, ze jsi na svy okoli neurvalej - nebo minimalne na nyxu. Reborna pred dvouma rokama jak vystrizena, jen tobe verim, ze se pres to relativne zahy preneses, protoze jsi snad psychicky zdrav)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    FORTRESS: OK, dik, tak to asi nebude uplne pro me.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    OVERWATCH: To je takovej Tinder pro vesnice. Pokud chceš baculku s dvouma rošťákama tak je to co hledáš.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AVATAR: si jako myslis, ze internetovou sikanu vyresis na internetu mezi anonymnimi idecky???? 8-0 :)))

    Jesli nás internetová šikana něčemu naučila, tak je to fakt, že lidé se raději oběsí, než aby zhubli pár kilo.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    INSEQUI: mam spocitat prispevky jednotlivych idecek? :D :D :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Ma tu nekdo zkusenost s Badoo? ;o)
    TUILE
    TUILE --- ---
    VYHULENY_UFO: vina v plnem rozsahu!
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYHULENY_UFO: ja teda prozivam mistni sikanu a ne rebornu. Ona sama je mi fakt sumak, ale sikanu proste nesnasim. A jo, vim, ze je to k nicemu, ale posledne (moralizuju tusim potreti) to aspon na dva dny zabralo a R se stihla vyspat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam