SIBILLE:
To už tu bylo.
,,to sem lidi opravdu pořád choděj i když je někdo prudí? Neumím si to představit, že bych sem ještě někdy vlezla, copak nemají ty lidi život mimo nyx?"
No mají, já vesměs taky.
A už jsem PSALA, ŽE JEŠTĚ NEŽ JSEM TUŠILA, že v tom, co se mi stalo nějak figurovaklo pár IDček z nyxu, ŽE UŽ TEHDY, a i potom, co mi to došlo, tedy zaslechla na akci odezvu a došlo mi, že je to fakt pravda, že se to fakt stalo a co hůř a jak v tom figurovali,
ŽE JSEM SE SNAŽILA O TO SEM NECHODIT, mít jen život mimo nyx a s lidmi z nyxu jen někde osobně, kam jsem chodila a chodím, potkávat je, co to četli, osobně nebo i někde cizí lidi, co to četli a bavili se někde o tom.
Je těžký se necítit dobře tady a zkusit se ale cítit pak mezi některými těmi lidmi, co to tu četli, dobře OSOBNĚ. Každý týden nebo měsíc.
Pak už člověk jako neví, co a jak, stejně ty lidi budou přítomni osobně, a má pocit, že nechodit sem, kde jsme tu pro změnu ne osobně, ale virtuálně, je už jedno.
A SUB. tu z těch, co jsem někde potkala, nebo je vídám, psala dokonce i aktivně, nebyla jen pozorovatel jako ostatní..
Tak ta mi jako nepřidala.
No a seznamovat se tam všude po tom, co mi tu provedli a k čemu to v diskusi vedlo? Nebo i na tý akci se security a pepřákem, jakej byl důsledek nedorozumění v týhle diskusi, co vzniklo na základě toho, co mi provedli a já ještě tehdy ani netušila že provedli a že to oni??!!
Jako jak se tam pak ještě seznamovat s lidmi, co se tam mezi známými někde pohybujou nebo jinde budou pohybovat,...
Nepřátelé jsou pak jakoby všichni..a nebo nepříjemný pocity a divný chování je pak přede všemi..efekt obětí trestných činů nebo obětí i tý šikany...