TRAILER:
No tak ano, někdy mě to i dokonce opět zdržuje.
,, jsou horší ti, kteří dva roky komentují její příspěvky, posílají ji na léčení a mysli, že jejich rady něco změní. Nebo ti, kteří se do ní navazeji."
Tak je to zatím ROK A PŮL, z čehož minulý léto a podzim byla za mě pauza, že jsem tu v diskusi nebyla, a pak se tu tím nechápavě zdržovala hlavně na podzim a začátku zimy z práce A CHYBÍ TI TAM TŘETÍ SKUPINA, PODMNOŽINA..
Nejhorší jsou jednoznačně ti, co mě dali najít zdrogovat a znásilnit a celou dobu se tu do mě naváželi a posílali mě tu na léčení jen a pouze proto.
Než se toho chytli ostatní a já, vzali jsme to znovu vážně, že jsme to někdo zatím nepochopili, jako vážnou debatu o psychice, stejně jako debatu o jedný labilce před tím rokem a půl. Kde už tehdy, ano pravda, uživatelka, co mě ani nezná proto (, že někdo, kdo jen zahlédl kdysi mě a bývalýho snoubence jako šťastný pár a zamyslel se tu nad tím, v čem by mohl být v tom konci vztahu problém nebo důvod, třeba nejen v rodišti bývalýho, kam chtěl blíž, ale třeba v čem by mohl být problém i u mě, po konci v tý práci a zda tam jako taky nějaká labilita nebyla a když jsem tu psala něco o spěch do práce a tehdy ještě jen v náznaku, že má reakce na zrtrátu práce zase v oboru byla velká a že v tom bylo PMS...považovala jsem to tehdy za uzavřené to téma psychiky žen a chtěla se vrátit jen k tématu seznamování)....nicméně ano,
našla se tu už tehdy pravda, jedna jediná uživatelka, co mě nezná, nikdy se mnou nemluvila, ani mě níkde neviděla ani nemohla zahlídnot, co mě tu posílala na základě toho, co jsme tu s tím uživatelem, co mě někde kdysi zahlédl šťastnou a jako šťastný milující pár s bývalým snoubencem, posílala mě už tehdy jen na základě toho, co jsme tu my dva napsali, za odborníky už tehdy, před tím dáním těmi tady mě najít, zdrogovat a znásilnit..
Ostatní mě tam posílali až po tom a to jen v návaznosti na uživatele, co to tu pak rozjel proto...
Ale pak do toho to zdrogování a znásilnění a vytrvalý posílání na léčbu kvůli tomu.
Už jsme to tu mohli mít z krku, bavit se jen o seznamkách, já se snažila, ale nešlo to zatím zařídit.